FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dănuț Lupu nu mai vrea să audă de Dinamo: „N-au vrut să înțeleagă nimic din ceea ce-am spus”

Articol de GSP - Publicat marti, 07 septembrie 2021 13:35 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 13:54

Dănuț Lupu (54 de ani) nu mai dorește să-și expună public părerile despre ceea ce se întâmplă la clubul Dinamo. 

Contactat telefonic astăzi de GSP.ro, fostul mijlocaș al „câinilor” s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea celor din cadrul clubului și a suporterilor dinamoviști. El anunță că nu va mai comenta nicio acțiune a clubului.

,,Nu mai vreau să-mi dau cu părerea despre ce fac cei de la Dinamo. În afara faptului că-mi doresc să reușească în tot ceea ce își propun, mai mult nu vreau să spun. 

E clubul la care am cunoscut performanța, e clubul la care m-am făcut remarcat în fotbal, dar momentan nu pot să-mi dau cu părerea despre ceea ce fac ei. Nu că nu pot să-mi dau cu părerea, dar atât timp cât îi deranjează părerile mele, mă opresc și nu mai vreau să-mi spun părerile”, a spus Dănuț Lupu pentru GSP.ro

Dănuț Lupu, deranjat de atitudinea celor de la Dinamo

Lupu se arată nemulțumit de faptul că nimeni de la Dinamo nu l-a luat în serios cu ceea ce a avut de zis de-a lungul anilor.

,,Atât timp cât îi deranjează ce spun și n-au vrut să înțeleagă nimic din ceea ce-am spus eu de-a lungul anilor, mă opresc, le urez multă baftă și atât. Am ajuns la o vârstă la care nu mai vreau să comentez. Eu am încercat să-i ajut atât cât am putut eu de mult, dar atât timp cât am ajuns la conflict cu ei, eu spun că mă opresc”, a declarat dinamovistul. 

Chestionat despre cum vede derby-ul de duminică dintre Dinamo și FCSB, acesta a răspuns: ,,Ca oricare dinamovist și ca un jucător care am jucat la Dinamo, îmi doresc să scoată un rezultat pozitiv, dar nu contează ce îmi doresc eu”.

2 trofeea câștigat Lupu cu Dinamo: Cupa și Campionatul României în sezonul 1989/1990

Dănuț Lupu, în conflict cu DDB

Dănuț Lupu nu s-a ferit niciodată să-i critice pe cei din cadrul clubului atunci când echipa nu a mers bine și nu i-a menajat pe conducătorii proiectului ,,DDB”.

La finalul lunii august, Dănuț Lupu a fost apostrofat de fani la Supercupa României la handbal, pierdută de Dinamo în fața celor de la Dobrogea de Sud, 18-19. 

Pe pagina de Facebook DDB Italia a publicat un videoclip de 1 minut în care se aude cum fanii lui Dinamo îl înjură pe Lupu și strigă „Bețivule, bețivule!”.

Moment în care fostul fotbalist, care voia inițial să părăsească arena din Alexandria, s-a întors pentru a le arăta semne obscene suporterilor. Au urmat huiduieli și alte scandări dure: „Lupule, ești o mizerie!”

Ulterior, Peluza Cătălin Hîldan a anunțat că nu mai susține nicio orice echipă aflată sub egida CS Dinamo, până când clubul nu se va dezice în mod oficial de l Dănuț Lupu.

Articol de Sebastian Vasile

Citește și: 

Bonetti, categoric în privința lui Sorescu: „Cu siguranță așa va fi”

Iordănescu și FCSB dau peste o altă Dinamo » Cum s-a schimbat raportul de forțe înainte de Derby

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
romeverest
romeverest  •  08 Septembrie 2021, 11:51

Sa stea linistit ca nici dinamovistii nu vor sa mai auda de el !!

creeperno999
creeperno999  •  07 Septembrie 2021, 22:41

Foarte bine!

red_panzer
red_panzer  •  07 Septembrie 2021, 15:07

Nici noi de tine!!!! Pacat...la cat de talentat ai fost ca sportiv, pe atat de *** esti ca om. Tu te declari moralitatea si desteptaciunea in persoana??? Cand? Inainte sau dupa ce ai facut parnaie in grecia???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează