FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Radio GSP: Clubul Rapid sancţionat după ce fanii au dat foc unui steag al Ungariei! O etapă fără spectatori şi amendă!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 martie 2013 10:48

Giuleştenii vor disputa meciul cu Pandurii, de pe teren propriu, cu porţile închise, ca urmare a suspendării primite astăzi din partea Comisiei de Disciplină.

Clubul Rapid a fost sancţionat şi cu o amendă de 30.000 lei după ce cîţiva fani ai "alb-vişiniilor" au dat foc unui steag al Ungariei. LPF face apel la Jandarmerie pentru a-i găsi pe cei care au comis fapta şi pentru a-i putea pedepsi în consecinţă.

Meciul Rapid - Pandurii Tg. Jiu, din etapa a 24-a a Ligii 1 este programat sîmbătă, 30 martie, de la ora 21:30, în direct la Digisport1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Iată cum sună comunicatul Ligii Profesioniste de Fotbal, publicat pe site-ul oficial:

In urma analizarii documentelor (Raport observator, Raport arbitru) legate de incidentele produse la jocul FC CFR 1907 CLUJ – FC RAPID, contand pentru cea de-a XXIII-a etapa a Ligii I la fotbal, Comisia de disciplina din cadrul LPF, intrunita marti, 19.03.2013, a dictat urmatoarele sanctiuni:

In baza art.83.2., lit.c din Regulamentul disciplinar, coroborat cu art.54.2 si cu art.54.6, se sanctioneaza clubul FC RAPID cu masura programarii jocurilor fara spectatori pentru 1 (una) etapa si o penalitate sportiva de 30.000 lei; In baza art.83.2, lit.d se sanctioneaza clubul FC RAPID cu o penalitate sportiva de 30.000 lei; In baza art.45.1 se aplica sanctiunea cea mai grava, respectiv masura programarii fara spectatori a unui joc si o penalitate sportiva de 30.000 lei;

In baza art.83.2., lit.b se sanctioneaza clubul FC CFR 1907 CLUJ cu o penalitate sportiva de 10.000 lei.

Legat de aspectele semnalate in rapoartele de observare si arbitraj, precum si in mass-media, solicitam JANDARMERIEI ROMANE, in masura competentelor de care dispune, sa intreprinda cercetari in vederea depistarii persoanei sau persoanelor care se fac vinovate de incidentele produse la jocul mai sus mentionat in vederea dispunerii sanctiunilor legale ce se impun.

Totodata, speram ca in viitor incidente de natura celor produse la jocul FC CFR 1907 CLUJ – FC RAPID sa  nu mai aiba loc pe arenele de sport, acolo unde doar FAIR-PLAY-UL ar trebui sa fie rege.

Citeşte şi: FOTO Fanii Rapidului au dat foc unui steag al Ungariei » Presa maghiară: "Meciul cu România depăşeşte orice"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (156)
dihorul
dihorul  •  21 Martie 2013, 16:21
Postat de vendetta87 pe 20 Martie 2013, 17:18

fetita aia din covasna e acuzata de "propaganda romaneasca"...nu stiu daca sa rad sau sa plang

E de plans amice. In cazul carpei arse au luat masuri in 24 de ore. In alte atatea cazuri; Hocheist batut pentru imnul national, carpe atarnate de institutii oficiale - cu pretentia de steaguri, eleva data afara pe motiv de tricolor, cazul cu Avram Iancu...... Si astea sunt doar cateva cazuri ce imi trec la repezeala prin fata ochilor. Ma supara ca au dat foc acelui steag, dar ma revolta pasivitatea autoritatilor in cazurile in care romanii sunt batjocoriti la ei in tara, lucru care a condus la regretabilul incident.

albusibiu
albusibiu  •  21 Martie 2013, 11:05
Postat de dasigur pe 20 Martie 2013, 18:28

"Nu ai să mă vezi înjurând" Nu, deloc. Observ că se șterg multe comentarii, în mod ciudat ale tale nu, deși jignești aproape constant. Raportat, din nou. Dar se pare că administratorul nu prea ține cont, nu-mi dau seama de ce.

Drag "cap de sticla", daca vrei, poti observa ce inseamna injuratura pe acest forum. Asa ca lasa moralitatea de domnisoara, ca nu te prinde.

sprinjeanul
sprinjeanul  •  20 Martie 2013, 20:37

BAI FRATILOR,CE VINA ARE CLUBUL RAPID SA FIE AMENDAT CU 30 DE MII LEI?ATI AFLAT CA ASTIA SUNT IN INSOLVENTA SI AU BANI?SA FIE DESCOPERITI VINOVATII SI AMENDATI .ATAT!CE VINA AVEM NOI CEILALTI MULTI SA NU FIM PE STADION.SI PANA LA URMA CE-AU PLATIT UNGURII ROMANILOR PENTRU ATROCITATILE DIN ARDEAL?NIMIC!NICI MACAR SCUZE!IA MAI LASATI-NE CU IDEILE ASTEA POLITICIENILOR DIN FEDERATIE! LA MECIURILE RAPIDULUI NU-I NEVOIE DECAT SA TUSEASCA UNUL MAI TARE UN PIC SI HOP PEDEAPSA! POATE AR FI BINE SA VA MAI GANDITI SI SA LUATI ALTE MASURI.VREMEA NU-I TRECUTA.

Vezi toate comentariile (156)
Comentează
Close