FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL CONSTANŢA

Radio GSP » Oficialii Viitorului confirmă: "Benzar poate pleca în Franţa" » Unde s-ar putea muta echipa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 19 iunie 2013 17:53

Preşedintele celor de la Viitorul Constanţa, Pavel Peniu, a vorbit la Radio GSP despre posibilitatea ca şi Benzar să ajungă în Franţa, dar şi şansa altor jucători de a mai pleca de la echipă.

"Este adevărat că sîntem în discuţii avansate cu Sochaux pentru a-l ceda pe Romario Benzar acolo! Vlad Rusu a fost urmărit de acelaşi impresar ca şi Chiţu, şi el poate pleca. Bălaşa şi Tîrnovan sînt urmăriţi şi au şi ei şanse de a pleca destul de bune", a spus Pavel Peniu la Radio GSP.

Oficialii constănţenilor recunoaşte faptul că au ajuns la un acord cu Astra Giurgiu pentru a împărţi stadionul: "În acest moment avem un contract ferm cu Astra Giurgiu pentru a juca pe terenul acestora, dar încă nu e nimic bătut în cuie, mai căutăm şi alte variante", a mai spus preşedintele constănţenilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ionut_gl
ionut_gl  •  19 Iunie 2013, 22:09

incep sa plece jucatori tineri la echipe din campionate bune din Europa.poate se ridica echipa nationala in cativa ani

kilimanjaro
kilimanjaro  •  19 Iunie 2013, 20:20

Vă dați seama ce dorință de glorie și mândrie de club are Viitorul blatistul Constanța, când ei se prezintă pe scena fotbalistică ca un o firmă de import-export pseudo jucători. Poate dă DNA sah la ”rege”

Vezi toate comentariile (2)
Comentează