FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Radio GSP » Roş-albaştrii, echipă de pluton în Liga 1?: "Fără ei, oricine poate juca de la egal la egal cu Steaua"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 decembrie 2013 16:12

Steaua nu a mai cîştigat în Liga 1 din luna octombrie, iar în acest moment este pe locul 3 în clasament, în spatele Astrei şi Petrolului.

Nici fostul mare jucător al Stelei, Liţă Dumitru, nu are mare încredere în echipa lui Reghecampf şi a spus la Radio GSP că Steaua poate deveni o echipă de pluton:

"În Ligă şi-au făcut iluzii, totul s-a întors împotriva lor. Singura şansă a Stelei pentru revenire este eliberarea lui Becali. Altfel nu-şi revine.

Ar trebui să-i dea lui Bourceanu tot la fel de mulţi bani ca unui jucător abia transferat la echipă. Dacă mai pleacă Bourceanu şi Tătăruşanu, oricine poate juca de la egal la egal cu Steaua.

Cu Tatu, Kapetanos, Nikolici, Latovlevici şi Georgievski nu ai la ce să te aştepţi".

Bourceanu şi Tătăruşanu încheie contractele cu Steaua la finalul sezonului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (80)
dynamovist
dynamovist  •  10 Decembrie 2013, 05:17

A uitat de super-Tanase.

marian0904
marian0904  •  09 Decembrie 2013, 22:10

Lita are dreptate. Oricat s-ar forta Reghe cu Prodanca, MM, Bourceanu si ceilalti, tot Becali e seful. El ia deciziile importante. Si mai e ceva. Gigi e si respectat de echipa si staf pentru ca toti au realizat (multi nu inteleg) ca Steaua de acum e, mai ales, rezultatul muncii si banilor lui Becali. Din pacate, tocmai cand sa culeaga roadele, Gigi a fost condamnat. Nu fac comentarii asupra acestui fapt.

lenan
lenan  •  09 Decembrie 2013, 21:59
Postat de spin_in_coasta_prostilor pe 09 Decembrie 2013, 19:30

n-aveau omule, intreaba pe cineva mai batran, aia multi si imbracati la fel la meciurile stelei erau soldati!! cat despre respect sunt de acord cu tine dar nu stiu cat de mult poti respecta o echipa care castiga meci de meci puncte cu ajutorul arbitrilor si mai vine cate un meltean si se si lauda cu asta...vezi individul stelist care spunea ca spera ca steaua sa castige numai cu arbitrii pana la final doar ca sa ne ofticam noi, suporterii celorlalte echipe!

n-am ce sa intreb pe cineva mai batrin: la finala din 86 aveam buletin de multisor. cit despre aia de care vorbesti cu laudele, unii o fac doar ca sa provoace (ce altceva vrei, cind toti iti sar in cap), ceilalti sint copii...

Vezi toate comentariile (80)
Comentează