FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rădoi nu mai crede în Steaua lui Reghe, dar îi dă sfaturi: "Nu înțeleg de ce nu joacă așa" » Ce spune despre scandalul "alcool la Zurich"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 13:46

Mirel Rădoi nu crede că Steaua poate întoarce rezultatul din turul semifinalelor Cupei Ligii cu Dinamo, 1-4. Returul va avea loc miercuri, de la ora 20:00.

"Nu cred că se poate pune vorba despre o calificare a Stelei, chiar dacă în fotbal e posibil orice. Dinamo se va califica! Steaua are datoria față de suporteri să spele rușinea din tur și să câștige acest meci.

Steaua are o fluctuație de formă evidentă la fiecare două jocuri. Nu cred că poate fi o candidată la titlu dacă nu uităm la ce a arătat până acum. Are cel mai bun lot din România, dar cred că cel mai bun fotbal îl joacă Viitorul", a declarat Rădoi la TV Dolce Sport.

sfaturi pentru reghecampf

Rădoi i-a oferit și câteva sfaturi lui Reghecampf: "Pentru mine e greu de înțeles de ce jucători ca Achim sau Boldrin sunt lăsați pe bancă. Ei sunt jucătorii care se apropie mai mult în față de Alibec și așa poate înscrie și el mult mai ușor.

Sunt jucători care pot oferi pase foarte bune. Steaua nu poate juca în față cu Gnohere și Alibec. Dacă va juca cu cei doi jocul ar fi destul de previzibil. Ar mai fi o variantă să joace cu ambii atacanți în sistemul 4-4-2 în romb".

"poate a băut un șpriț în plus"

Fostul tehnician al Stelei a comentat și scandalul în care a fost implicat Mihai Stoica. Oficialul roș-albaștrilor a consumat băuturi alcoolice la Zurich și nu s-a mai prezentat la meciul din Europa League.

"Se poate pune problema doar că s-a lezat imaginea clubului. MM e directorul clubului și poate a băut un șpriț în plus. Eu am fost la multe petreceri cu MM și vă pot spune că nu consumă alcool. Eu cred că jucătorii nu pot fi afectați dacă directorul sportiv al unei echipe bea un pahar în plus. Poate doar imaginea clubului să fie afectată", a încheiat Rădoi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
513010058870127
Pop Vasile  •  28 Februarie 2017, 19:17

Deci MIMISOR nu bea alcool ... Si-o fi facut o PERFUZIE cu coniac sau vodca si de aceea nu a fost la meci .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează