FOTBAL  »  Superliga  »  STIREA 3 / BATE BORISOV - STEAUA, MIERCURI, 20:00, PRO TV

Radoi-Plesan la mijloc

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2007 00:00

Cei doi vor fi folositi de Hagi in centrul liniei mediane, iar Goian va redeveni titular in aparare, alaturi de Rada

O zi o mai desparte pe Steaua de prima mansa a "dublei" cu BATE Borisov, ultimul obstacol in drumul catre grupele Ligii Campionilor. Meciul va incepe miine seara, la ora 20:00, si va fi transmis in direct de ProTV.
Fara a putea miza pe mai vechii accidentati Ghionea, Emeghara, Cristocea, Iacob si Badea, Hagi are insa motive de satisfactie. I-a fost adus Plesan, jucatorul preferat al "Regelui" si cel pe care Gica il va titulariza cu BATE, dupa ce a facut-o si in intilnirea cu Poli Iasi. Cu campioana Belarusului insa, Plesan va face cuplu in centrul liniei mediane cu Radoi. Acesta va fi urcat din defensiva pentru ca Goian a fost recuperat suta la suta si va putea fi folosit din primul minut.

Declaratiile lui Hagi stau marturie ca el isi pune mari sperante in prestatia lui Plesan: "Aveam mare nevoie de un fotbalist ca Mihaita. Face ambele faze, are valoare, marcheaza. A facut o alegere foarte buna venind in Ghencea. O sa vedeti, Plesan va ajunge departe cu Steaua. Totusi, acum sa nu se creada ca asteptam totul de la el. Un fotbalist e mare, daca are in spate o echipa mare".

"Sper sa fiu inspirat in alegerile pe care le voi face si sa venim cu un rezultat bun de la Borisov. Jucam o carte mare, accesul in grupele Ligii Campionilor, primul nostru obiectiv"
Gheorghe Hagi

"Sintem singura echipa din Romania care am jucat 5 meciuri in 15 zile, avem victorii pe linie, avem 5 jucatori accidentati si nici nu ne plingem de nimic"
Gheorghe Hagi

Cu cine in atac?
Hagi nu prea are mari semne de intrebare in privinta primului "11". Practic, 9 titulari sint batuti in cuie. Mai ramin doua posturi unde "Regele" nu s-a hotarit: mijlocas stinga si atacant. Exista mai multe variante. Cu Neaga in banda si cu Zaharia in fata, ca si cu Poli Iasi, solutie care pare cea mai plauzibila, dar nu e exclus sa apara Croitoru titular ca mijlocas, caz in care virful se va alege intre Rica si Zaharia.

Echipa probabila
Zapata - Golanski, D. Goian, I. Rada, P. Marin - M. Radoi, Plesan - Nicolita, N. Dica, Neaga - Zaharia

Hagi explica relatia cu Gigi
Acuzat inclusiv de Emeric Ienei ca accepta interventia patronului in treburile echipei, Gica a explicat duminica seara, la Realitatea Sportiva, ce fel de dialoguri are cu Becali: "Patronul trebuie respectat, in orice domeniu. Daca cineva lucreaza undeva si patronul il cheama intr-o sedinta, se duce sau nu se duce? Normal ca se duce, asa e si la fotbal. Trebuie sa ai dialog, comunicare. Cind se supara e dreptul lui, nu poti sa-i interzici anumite lucruri. Dar responsabilitatea rezultatelor este a antrenorului".

Impacare Becali-fani
Ieri, la resedinta patronului Stelei a avut loc o intilnire intre Gigi Becali si 20 de suporteri ai echipei, de fapt reprezentanti ai diferitelor factiuni ale galeriei. Dupa o ora de discutii, cele doua parti s-au impacat, Becali promitindu-le fanilor ca va pune in vinzare abonamente si la peluze, acolo unde s-a sistat emiterea de legitimatii valabile pentru tot sezonul dupa ce patronul a fost contestat de galerie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează