FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Rădoi, scandalizat de decizia condamnării lui Gigi Becali! Critică justiția din România: "Și acum cred că e nedrept! FCSB e Steaua"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 18:27

Mirel Rădoi a explicat ce l-a făcut în 2013 să declare că se va muta definitiv cu familia în Dubai, pentru că în România nu se mai simțea în siguranță. Spune că a fost o declarație dată la cald, după ce Gigi Becali fusese condamnat în dosarul "Valiza", dar contestă și acum verdictul Instanței Supreme!

"Am spus în 2013 că nu vreau să mai stau în România Era momentul când s-a dat acea decizie când a fost condamnat nașul meu. De asta am spus acel lucru.

În 2013 nașul a fost acuzat și știm ce s-a întâmplat. Vorbim despre aceeași justiție care a despărțit și cele două cluburi. Pentru mine, FCSB este Steaua. Când vrei să dai o primă, dar ești acuzat....Și acum, după ani, cred că acea decizie a fost nedreaptă", a zis Mirel Rădoi la TV Digi Sport.

CE A ZIS RĂDOI În 2013

"Mi-e ruşine de ce i s-a întâmplat naşului meu. De fapt, treaba asta mă face să nu mă mai întorc în România. Mi-am luat deja casă acolo, în Emirate, şi o să rămân acolo, după ce îmi termin cariera. România e o ţară în care n-ai siguranţă. Eu sunt şi genul de om care vorbesc, atunci când am ceva de spus.

Dacă o să supăr pe cineva cu influenţă politică, aşa cum s-a întâmplat cu Gigi, şi sunt trimis şi eu la închisoare? Ce o să facă atunci familia mea? Nu e mai bine să stau departe de aici, liniştit, şi să-mi văd de treabă? Uite, ca să-ţi dai seama în ce ţară trăim, îţi spun de o chestie care mi s-a întâmplat în 2008". 

VERDICTUL PE CARE RĂDOI REFUZĂ ÎN CONTINUARE SĂ-L ACCEPTE: 

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Valiza" în iunie 2013. Decizia a fost dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme. Becali a primit două pedepse de câte trei ani pentru dare de mită şi una de un an pentru fals în declarații. 

Teia Sponte a primit doi ani cu suspendare, iar Victor Pițurcă, un an de închisoare cu suspendare. 

"Gigi Becali a oferit în 2008 suma de 1.700.000 de euro jucătorilor de la "Universitatea Cluj" aflaţi pe foaia de joc pentru meciul din etapa a 34-a a Ligii 1 - aproximativ 100.000 de euro pentru fiecare -, aceştia urmând să îşi îndeplinească îndatoririle de serviciu, să-şi apere corect şansele şi să câştige meciul cu "CFR 1907 Cluj", contracandidata echipei FC "Steaua Bucureşti" la câştigarea titlului de campioană", preciza DNA conform rechizitoriului.  

Gigi a fost eliberat condiționat în aprilie 2015. 

Citește și:

Mirel Rădoi a răspuns surprinzător » "Ce faci dacă te ofertează FCSB? Dar «naționala» mare?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  20 Decembrie 2018, 10:34

Radoi ,dpv Madagascar mie inclusiv unde vrei sa stai ,intre musulmani sau intre ortodocsi ,un lucru e sigur ,Tudor (nu arbitrul) dac te-ar fi avut in Oastea lui ,tea-r fi surghinuit la Galata

mioriticul
mioriticul  •  20 Decembrie 2018, 09:29
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Chiar nu-i corecta! Jiji a fost condamnat pentru 3 din mirlaniile sale, dar la bulau n-a stat nici cit pentru una. Cica au fost contopite ... Pe ideia asta e clar ca incepind de la prima porcarie, Jiji a primit unda verde pentru mai multe.

terminator_1
terminator_1  •  20 Decembrie 2018, 09:03
Postat de fairplayromania pe 20 Decembrie 2018, 03:50

Pregateste alt nick...alta adresa de e-mail, ca dimineata te interzic baieţii de la GSP.... si ai grija ce zici de Ioanitoaia , Ducadam, sau Ilie Dumitresch ca te cauta dupa adresa de IP.....

*** eu am fost banat definitiv pentru ca am afirmat ca fcdb nu este dinamo si ca , constantin anghelache este fost securist iar banii investiti de nepotii sai in constructii, politica si in clubul militiei si secu sunt banii furati de el din conturile fostei securitati a lui ceausescu din Elvetia...ceea ce este perfect adevarat. Dar presa aservita cimei rosii bolsevice nu permite sa se vorbeasca despre asa ceva. Nici ca pch este folosita la spargeri de manifestatii si campanii electorale.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează