FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

OFICIAL U Cluj a anunțat transferul unui jucător cu 3 Cupe ale României în palmares

FC Universitatea Cluj a anunțat, sâmbătă seară, transferul fundașului dreapta bulgar Radoslav Dimitrov (34 de ani), jucător legitimat ultima oară la Sepsi Sf. Gheorghe. 
Foto: Imago
FC Universitatea Cluj a anunțat, sâmbătă seară, transferul fundașului dreapta bulgar Radoslav Dimitrov (34 de ani), jucător legitimat ultima oară la Sepsi Sf. Gheorghe. Foto: Imago

Articol de , - Publicat sambata, 17 iunie 2023 21:14 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 21:14

FC Universitatea Cluj a anunțat, sâmbătă seară, transferul fundașului dreapta bulgar Radoslav Dimitrov (34 de ani), jucător legitimat ultima oară la Sepsi Sf. Gheorghe. 

Bogdan Lobonț are două oferte pe masă! Cine e în pole-position să-l aducă antrenor
NEGOCIERI
Bogdan Lobonț are două oferte pe masă! Cine e în pole-position să-l aducă antrenor

Radoslav Dimitrov, noul jucător al Universității Cluj 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Radoslav Dimitrov a semnat un contract valabil pe un sezon cu gruparea clujeană. 

U Cluj a anunțat transferul unui jucător cu 3 Cupe ale României în palmares
Radoslav Dimitrov, prezentat oficial la U Cluj. Foto: Facebook: @ FC Universitatea Cluj

„Sunt bucuros de această mutare. U Cluj e un nume mare în România, iar suporterii sunt fantastici. I-am văzut de multe ori, dar și la finala Cupei României, când au făcut o atmosferă senzațională. 

Întotdeauna echipele cu galerii care ard pentru fotbaliști și pentru fenomen sunt foarte atractive. Și Clujul e un oraș foarte frumos. U Cluj poate deveni o formație foarte importantă în Liga 1. Avem obiective importante, iar eu sper să celebrez cu galeria multe victorii frumoase.

Sunt mândru să port «Șapcă roșie», transmit cele mai bune gânduri suporterilor clujeni, dar și românilor, în general”, a spus Radoslav Dimitrov, într-o reacție oferită pentru  GSP.ro. 

Universitatea Cluj este al 4-lea club românesc din cariera lui Radoslav Dimitrov. Bulgarul a mai jucat la FC Botoșani (iulie 2015-ianuarie 2017), CS Universitatea Craiova (ianuarie 2017-iulie 2019) și Sepsi Sf. Gheorghe (iulie 2019-iunie 2023). 

Radoslav Dimitrov a cucerit 4 trofee în România: 3 Cupe (două cu Sepsi și una cu CSU Craiova) și o Supercupă (cu Sepsi). 

Înainte de a veni în România, Dimitrov mai jucase la Montana, Litex Loveci, Sportist Svoge, Slavia Sofia, Levski Sofia și Lokomotiv Plovdiv, toate echipe bulgărești. 

Radoslav Dimitrov, al 6-lea jucător transferat de U Cluj în această vară 

Radoslav Dimitrov este a 6-a mutare pe care Universitatea Cluj o bifează pe piața transferurilor în această vară. Ardelenii i-au mai adus pe: 

  • Bogdan Mitrea (35 de ani, fundaș central), de la CS Universitatea Craiova 
  • Doru Popadiuc (28 de ani, mijlocaș), de la Chindia Târgoviște
  • Daniel Popa (27 de ani, atacant), de la Chindia Târgoviște
  • Ovidiu Perianu (21 de ani, mijlocaș), de la FCSB
  • Ianis Stoica (20 de ani, atacant), de la FCSB 

Citește și: 

A plecat de la Rapid și a semnat cu Farul » Prezentarea oficială

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/rapid-lucian-ionescu-ii-raspunde-lui-marius-sumudica-respect-adevar-701464.html

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC  •  18 Iunie 2023, 09:32

....cimitirul elefantilor....mai trebuie sa-i luam pe cei peste 37-38 de ani si ne batem la campionat ! Azil de batrani , ce mai .....s-a retras de la Milan ......Zlatan Ibrahimovic , altfel ii organizam o retragere la UNTOLD !!! Daca mai cunoasteti batrani care vor sa joace FOTBAL , trimitetii la U Cluj , le scoate Petrea fotbalul din cap ! ..... si asta pentru ca U Cluj nu are Obiectiv ....doar locurile 7-9 , asa ca se pot retrage fara presiune ! Pe primele 6 locuri cica e aer rarefiat , nu rezista oricine ! .....+ nu este presiune nici cu Nationala , Nu veti vedea jucatori de la U Cluj la Nationala , mai bine de la nationala U18 decat sa invii un elefant , ca strica tot vestiarul ....nu incape si calca pe bataturi familia Iordanescu , care cica au facut bataturi de la atata Nationala !!! P.S.....daca nu ne merge cu Petrea il vom pune de anul viitor pe BEcali antrenor , va fi liber de contract ( vinde clubul) si ii vom face o oferta !...vai de U !

ali.bec_bec.ali
ali.bec_bec.ali  •  18 Iunie 2023, 07:24

ce se intampla la " U" dupa plecarea lui Sabau suna cam asa... ori n-ai bani, ori nu sti ce sa faci cu ei....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează