FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Radu Banciu, acuze extrem de GRAVE: „Vreau ca Viitorul să nu prindă play-off-ul, să fie mai puține blaturi”

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 februarie 2020 21:31

Jurnalistul Radu Banciu (49 de ani) a avut o replică foarte controversată înainte de startul meciurilor care au decis ultimele două echipe calificate în play-off, acesta lansând acuze grave la adresa Viitorului. 

În direct la Look Sport, Banciu a declarat că și-ar dori ca Viitorul, echipa lui Gheorghe Hagi, să nu prindă play-off-ul. Declarația acestuia, mai jos:

„Mi-ar conveni ca Viitorul să rămână acasă pentru că ar fi mai puține blaturi în play-off! Viitorul avea niște relații particulare și cu CFR, și cu FCSB. Am fi avut patru meciuri... Eu nu zic că ieșeau toate trucate, eu zic că erau suspiciuni. Generau suspiciuni. 

Viitorul nu e o echipă foarte iubită de cei care se uită la TV. Hagi în play-out trebuie să ajute Voluntariul să nu retrogradeze. Asta e miza și asta vorbește toată lumea, să scape FC Voluntari”, a fost reacția lui Banciu, la Look Sport.

Viitorul n-a ieșit bine din turnirul care a stabilit ultimele două echipe calificate în play-off. Echipa lui Gică Hagi a remizat cu Academica Clinceni, 0-0, iar campioana din 2017 va evolua în play-out. Detalii, AICI!

Vezi și: 

Gică Hagi, CATEGORIC după ratarea play-off-ului: „Nu mă lamentez, dar ar trebui să avem 18 echipe în campionat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (104)
sasesase
sasesase  •  24 Februarie 2020, 12:44
Postat de Nicolae Medianu pe 24 Februarie 2020, 09:52

Cluburile romanesti sunt de mult timp niste firme dubioase care isi schimba proprietarii periodic si fiecare le foloseste ca sa dea tunuri financiare. Asta e motivul pt care am ajuns asa de jos. Hagi si Becali sunt singurii care produc, Becali pacat ca e asa cum e...se saboteaza singur. In conditiile astea in care ai un singur om precum hagi, care vine cu bani de acasa ca sa construiasca ceva si il urasti...e ceva defect undeva.

Am zis că îl urăsc? Am scris eu undeva așa ceva??? FCSB și viitorul poduc? Ce? Tzepe in Europa? Nenea pune mâna și documentează te înainte să scuipi elucubrațiile astea. Nu ai nici o treabă cu nimic. Păcat, ai o varsta

corsair83
corsair83  •  24 Februarie 2020, 12:43
Postat de amicu pe 24 Februarie 2020, 06:12

Dar ce ne poți spune despre felul în care viitorul și FCSB se ajuta între ele? Despre Botoșani cu FCSB? Sa ne amintim cum împrumută FCSB și clubul Astra? Cel mai ok era ca in play-off sa se regaseasca Dinamo și Chindia.

La FCSB - Botosani se intampla ceva paranormal, daca te uiti cate victorii are FCSB in meciurile cu moldovenii zici ca a jucat mereu cu o echipa de divizia a 3-a. Si cu Craiova aceeasi situatie, mereu se umfla oltenii in pene si aduna numai infrangeri cu FCSB

corsair83
corsair83  •  24 Februarie 2020, 12:38
Postat de carol_k pe 24 Februarie 2020, 07:02

Bai desteptule daca facea blaturi atunci Gica il punea pe Becali sa vb la Clinceni sa se dea la o parte.

Vorbesti aiurea...nici nu mai conta 3 puncte cu Clinceni atata timp cat Astra lua 1 punct cu Sepsi si Gaz Metan castiga cu Dinamo.

Vezi toate comentariile (104)
Comentează