FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIITORUL - CLINCENI 0-0 // Gică Hagi, CATEGORIC după ratarea play-off-ului: „Nu mă lamentez, dar ar trebui să avem 18 echipe în campionat”

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 februarie 2020 19:06

Gică Hagi (55 de ani), antrenorul Viitorului, a vorbit despre ratarea play-off-ului. Echipa sa a remizat cu Academica Clinceni, 0-0, campioana din urmă cu 3 ani urmând să joace în play-out.

„E prima oară când suntem în play-out. Trebuie s-o trăim și pe asta. Am făcut anumite greșeli, s-a ajuns la un meci pe care trebuia să-l câștigăm. Am controlat jocul, am avut ocazii, dar a fost multă precipitare. Asta e! Mâine e altă zi, trebuie să muncim în continuare și să arătăm cât de buni suntem. 

E o situație nouă pentru noi, trebuie să începem de la zero, cu același spirit și aceeași mentalitate. În play-out, trebuie să tratăm serios fiecare meci și să arătăm cât de buni suntem. Vor fi meciuri tari și acolo. Noi aveam o strategie de marketing, acum suntem aruncați în altă parte”, a spus Hagi, la Look Sport. 

Hagi: „Trebuie să fie 18 echipe în campionat”

Gheorghe Hagi a vorbit apoi despre actualul sistem competițional, fiind de părere că Liga 1 ar trebui să revină la desfășurarea clasică.

„Pentru mine, România are nevoie de 18 echipe și de un campionat normal, așa cum se întâmplă în Europa. Plus că nu e normal ca la jumătate de drum să ți se înjumătățească punctele. Să le luăm și noi jumătate din bani jucătorilor.

Nu mă lamentez, dar mi-ar plăcea să avem 18 echipe. România e mare, are multe echipe de tradiție. Trebuie să ne dezvoltăm mai mult, să primim mai mult de la televiziuni, să crească bugetele și să fie bine”, a declarat Hagi. 

Vezi și: 

Viitorul e OUT din play-off! Moment de răscruce pentru campioana din 2017: 3 întrebări despre viitorul echipei lui Hagi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
patruvilica5_db
patruvilica5_db  •  24 Februarie 2020, 10:42

Burleanu vrea 16, Hagi vrea 18 : cât mai multe, cât mai proaste, în loc de „puțin și bun”! ... Dacă ar fi după mine, eu aș reduce la 12 echipe, iar la sistemul play-off / play-out n-aș renunța : proștii cu proștii și deștepții între ei ... Vă puteți închipui : cine, ce și cum s-ar califica patru, direct în „semifinale” și ce meciuri tari ar fi în play-off ?”... Iar acolo jos, în purgatoriu, să fie lăsați proștii care nu s-au luptat în „sezonul regulat”, să-și spele păcatele : că n-au avut loturi valoroase, că nu s-au dăruit, că n-au avut caracter, că au fost slabi ! ... Dar, la noi, în România mioritică, se vrea această mocirlă fotbalistică, tocmai pentru a se putea manevra / stăpâni mai ușor „interesele mafiote ascunse / subterane” ; iar așa, niciodată nu se va obține performanța !

vasilecoca
vasilecoca  •  24 Februarie 2020, 09:54

În mare parte sunt deacord cu comentariile precedente dar este bine pt fotbalul romanesc sa facem in asa fel sa gasim o solutie sa revina în prim plan echipe de traditie. Am o propunere: Liga 1 = 18 echipe Liga 2 = 2 serii a 12 - 14 echipe Liga 3 = sa fie in asa fel incat sa nu mai fie baraj, sa oromoveze direct fiecare campioana din fiecare judet. Asa evitam in liga a 2-a cheltuieli de deplasare a echipelor din Satu Mare sau Baia Mare la Constanta su Calarasi. La baraje de promovare in Liga a 3-a se fac masinatii de se vad de pe luna, si uite asa avem judete care nu au echipa nici macar in liga a3-a!!! Ganditi putin domnilor din FRF! Ma doare inima cand vad orase mari ale Romaniei cu traditie in fitbal sunt la polul opus al fotbalului!!! Nu dau cu paru' este doar o idee. Va multumesc.

435815863525379
V Codrut Cioca  •  24 Februarie 2020, 08:05

De ce Gicane ? Ai avea mai liber la blaturi ? Daca nu te dadeai la o parte cu FCSB...acum nu erai unde esti !

Vezi toate comentariile (53)
Comentează