FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS - DIN. KIEV 3-0

Radu Drăgușin vrea la națională, după ce a debutat la Juventus: „Sper ca selecționerul să mă cheme cât de curând”

Drăgușin vrea la națională // Sursă foto: IMAGO
Drăgușin vrea la națională // Sursă foto: IMAGO

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2020 23:13 / Actualizat joi, 03 decembrie 2020 23:28

Radu Drăgușin (18 ani, fundaș central) a debutat pentru Juventus, în victoria din Liga Campionilor, 3-0 cu Dinamo Kiev. Românul a dezvăluit ce i-a transmis Andrea Pirlo înainte să-l trimită pe teren și are un mesaj pentru selecționerul Mirel Rădoi.

Antrenorul mi-a zis sa intru calm, relaxat, să fiu încrezător şi să mă bucur de moment. Au fost nişte emoţii foarte puternice, dar în timpul meciului nu m-am mai gândit la ele neapărat

Sper ca selecţionerul naţionalei mari să mă cheme cât de curând la lot, să aibă încredere în mine şi să îmi dea această şansă”, a spus Drăgușin pentru Antena Sport.

Radu Drăgușin a debutat sub ochii lui Mircea Lucescu

Drăgușin a intrat pe teren în minutul 69, când Andrea Pirlo a decis să-l schimbe pe stoperul Merih Demiral (22 de ani). După intrarea internaționalului român nu s-a mai marcat, iar Juventus merge în Catalunya săptămâna viitoare pentru a afla dacă încheie grupa pe prima sau a doua poziție.

Drăgușin a început să se antreneze cu prima echipă bianconera în acest sezon și se pare că a reușit să îl convingă pe antrenorul Andrea Pirlo că se poate baza pe el. Drăgușin a ajuns la Juventus în vara lui 2018, de la Regal Sport București, iar la doi ani distanță Radu Drăgușin a bifat primele lui minute în Liga Campionilor.

250 de mii de euroa fost suma pe care Juventus a achitat-o Academiei Regal Sport Atletico Madrid pentru a-l cumpăra pe Drăgușin în 2018

Florin Răducioiu l-a antrenat pe Drăgușin, debutant la Juventus: „Acest băiat nu știa să facă o preluare și să lovească mingea"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
2254271094823421
Michele Marinela  •  04 Decembrie 2020, 08:31

Mai baiatule, cauta sa joci regulat la Juventus si la nationala U21 a Romaniei, sa ai un randament bun si apoi sa sugerezi ideea de a fi selectionat la nationala de seniori. Un lucru este sigur: ai un tupeu nerusinat, cultivat de-a lungul timpului de cei care au stat in spatele tau. Pacat ca nu ai inteles nimic din interviul lui Raducioiu despre tine. Vezi sa nu fii o deziluzie, precum baiatul lui Florica de la Sibiu. Intelegi tu mesajul. Fii modest!

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  04 Decembrie 2020, 07:50

Dacă lucrurile merg excelent la naționala de ce am chema pe careva ce a jucat la Juventus când avem o droaie de FC Fcsbisti?

yashimoto
yashimoto  •  04 Decembrie 2020, 02:25
Postat de forumeer pe 04 Decembrie 2020, 00:39

Selectionerul e ocupat cu vopsirea jucatorilor de fotbal de la fcfcsb si Viitorul, n-are de FOTBALISTII dea JUVENTUS. Nici macar prostu' ala de Mutu nu l-a luat la ultimele meciuri de la U21. Demisia, spagarilor Radoi-Mutu-Stoichita!!!

pai Steaua este magica bai sustinator al vitan barzesti ***. de aia convoaca mai mult de la Steaua din liga 1.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează