FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Radu Paraschivescu a povestit cum a rămas corijent la sport: „Aveam și o mândră în clasa a VII-a” » Pe cine vede favorită la titlu și cui i-ar scrie biografia

Articol de - Publicat luni, 01 martie 2021 13:52 / Actualizat luni, 01 martie 2021 14:35

Radu Paraschivescu, 60 de ani, a fost invitatul ultimului podcast realizat de actorul și comediantul Mihai Bobonete. 

Scriitorul și jurnalistul în vârstă de 60 de ani a făcut diverse dezvăluiri referitoare la viața sa personală, povestiri amuzante în cadrul podcast-ului „Da Bravo!".

Radu Paraschivescu: „Am pompat niște prăjituri în relația aia"

A relatat pe un ton relaxat că a avut mereu probleme la orele de Educație Fizică atunci când a venit vorba de anumite exerciții de gimnastică. Mai exact, elev fiind, n-a știut să sară capra, a rămas și corijent! 

„Nu știam! Mi-era și frică să nu mă fac de râs. Aveam și o mândră în clasa a VII-a... Pompasem niște prăjituri în relația aia. Tumbe făceam, tumba clasică. Înapoi, nu puteam, mă năruiam! Am încercat o dată acasă de-am dat cu capul de șifonier. Am preferat o corijență demnă", s-a confesat unul dintre oamenii din media apreciați pentru comentariile și opiniile sale sportive.

Cum vede Radu Paraschivescu lupta la titlu în Liga 1 

„Cine câștigă campionatul anul acesta?", l-a întrebat „Bobo" pe Paraschivescu, actorul din „Las Fierbinți" fiind recunoscut ca un fanatic al celor de la U Craiova.

„Șansele mai mari pare să le aibă FCSB. Dar așa a avut mereu. A plecat și Dan Petrescu de la CFR Cluj, au mai plecat și niște jucători. Echipa nu mai e aceeași acolo. CFR e de luat în calcul, dar cu șansa a doua. OK, se vor înjumătăți și punctele. Și Craiova poate fi luată în calcul", a declarat Paraschivescu, care rămâne un suporter al celor de la Poli Timișoara. Cu toate că tatăl său, rapidist convins, a încercat să-i insufle dragostea pentru clubul din Grant.

Radu Paraschivescu: „Modric arată ca un șoarece în ploaie"

Spre finalul podcast-ului, Radu Paraschivescu a dezvăluit că i-ar scrie biografia lui Luka Modric (Real Madrid): „Am o slăbiciune pentru el, pentru că arată ca un șoarece în ploaie. A trecut și prin niște traume enorme. A avut o viață urâtă, prins în niște conflicte, cu bunicul executat. Este un jucător foarte disponibil și niciodată vedetă, chiar dacă are Ligi ale Campionilor". 

Conform wikipedia, Radu Paraschivescu este traducător și coautor a două lucrări de referință din literatura sportivă (Enciclopedia Larousse a fotbalului și Jocurile Olimpice de la Atena la Atena: 1896-2004). A tradus aproape șaizeci de cărți din autori englezi, americani, canadieni și francezi (Salman Rushdie, Julian Barnes, John Steinbeck, William Golding, William Burroughs, Kazuo Ishiguro, James R. Wallen, Jonathan Coe, David Lodge, Virginia Woolf, François Mauriac, Scott Turow, John Grisham, Des MacHale, Nick Hornby etc.).

A colaborat cu cotidiane de sport, inclusiv cu Gazeta Sporturilor, este unul dintre invitații speciali de la DigiSport, a scris un eseu despre necinstea în sport (Fanionul roșu - 2005), pentru care primește "premiul național Ioan Chirilă" pentru cea mai bună carte de sport a anului. A publicat câteva zeci de cărți și volume colective.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Record de procese în fotbalul românesc » Instanța, sufocată de cazurile de salarii neplătite!

Gigi Becali a întocmit lista neagră! Cei 5 jucători care vor pleca de la FCSB în vară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
105644358246528
Khan Oliver  •  01 Martie 2021, 18:37

E, aici cred ca ati gresit... bine! Nu mai promovati oameni de calitate indoielnica (gen Becali, Iftimie, Mimi...), promovati (desi ei nu au nevoie de promovarea voastra...) acest fel de oameni!

planetfun
planetfun  •  01 Martie 2021, 17:13
Postat de magic4ever pe 01 Martie 2021, 16:02

FCSB este favorita la titlu daca intra satelitii Botosani si Clinceni in play-off si ii incurca pe Craiova si CFR si stapanul Becali si FCSB au 12 puncte rezervate...

taci *** din gura, vorbeste de echipa ta, capra tuturor !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

110146613198286
Gabi Simon  •  01 Martie 2021, 16:36

Daca Clincenii si Botosanii intrea in playoff atunci berbecii lui Mafalda au asigurate 12 p , si vor cistiga campionatul. Sper sa nu intre echipa de slugi din Moldova si poate intra Chindia , si atunci mai toate echipele ar avea cite un sprijin din partea anumitor echipe.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează