FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Radu Paraschivescu dezvăluie că a primit oferta de a fi manager general la un club din Superliga: „M-a ofertat printr-un interpus”» Răspunsul genial al scriitorului

Foto: Facebook @Radu Paraschivescu
Foto: Facebook @Radu Paraschivescu

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2023 11:21 / Actualizat duminica, 12 februarie 2023 11:50

Scriitorul Radu Paraschivescu (62 de ani) a dezvăluit că primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, i-a oferit acestuia oportunitatea de a fi manager general la clubul FC Voluntari, formație ce ocupă poziția a 11-a în clasamentul din Superliga. 

Radu Paraschivescu a declinat oferta, spunând că nu poate administra „nici măcar un coteț”, darămite o echipă de fotbal. 

Universitatea Craiova i-a pus gând rău rivalei FCSB » Mesajul amenințător după victoria cu CFR Cluj
CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 2-0
Universitatea Craiova i-a pus gând rău rivalei FCSB » Mesajul amenințător după victoria cu CFR Cluj

Radu Paraschivescu a refuzat oferta de a deveni manager general la FC Voluntari: „Mi s-a părut una dintre glumele bune ale anului”

Jurnalistul Radu Paraschivescu a precizat că Florentin Pandele, primarul localității ilfovene, a încercat personal să îl convingă să accepte funcția, după ce, inițial, făcuse acest lucru printr-un interpus. 

„Mi s-a propus o funcţie la un club sportiv. E vorba de FC Voluntari. Domnul Florentin Pandele m-a ofertat printr-un interpus. Mi-a propus să fiu manager general. Mi s-a părut una dintre glumele bune ale anului. 

I-am spus că eu nu pot administra niciun coteţ, nu pot să mă ocup de o echipă. Apoi domnul Pandele a venit personal şi a încercat să mă peţească, tot fără rezultat”, a declarat Radu Paraschivescu, potrivit Prima Sport. 

VIDEO. Leo Strizu, antrenorul FCSB-ului, conferință de presă înaintea partidei cu FC Voluntari

Citește și: 

Mihai Stoica, ironie după înfrângerile suferite de Rapid și CFR Cluj » Ce mesaj a avut oficialul de la FCSB

Ilie Dumitrescu, dat pe spate de o mutare făcută de Eugen Neagoe în meciul cu CFR Cluj: „M-a impresionat! Acolo s-a făcut diferența”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (26)
adriann_
adriann_  •  13 Februarie 2023, 13:14
Postat de jabs pe 13 Februarie 2023, 11:50

Asa e , asa si cu FCSB

Ce e cu fcsb? :)) Acolo ramane de vazut ce se intampla dupa sentinnta defintiva din procesul cu palmaresul. Cand FRF comunica oficial rezultatul se va pune intr-adevar problema pe cine recunoaste UEFA. Adica DA, daca UEFA vine si spune "nu ne intereseaza acest proces, noi consideram ca fcsb e Steaua" atunci da, becali va putea spune ca l-a recunoscut UEFA. Pana atunci e doar vrajeala, UEFA a scrimbat prompt numele din Steaua in fcsb cand a primit informare ca becali a pierdut marca.

jabs
jabs  •  13 Februarie 2023, 11:50
Postat de adriann_ pe 12 Februarie 2023, 18:30

Vezi ca te-a umilit inuman chiar ciobanul tau cand a spus public ca FIFA si UEFA au recunoscut Rapidul :)) Asa ceva... :))

Asa e , asa si cu FCSB

jabs
jabs  •  13 Februarie 2023, 11:50
Postat de miki123 pe 12 Februarie 2023, 23:22

Te duci este un fcsbist irecuperabil!

Paraschivescu, poate. Primarul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează