FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, ironie după înfrângerile suferite de Rapid și CFR Cluj » Ce mesaj a avut oficialul de la FCSB

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2023 09:04 / Actualizat duminica, 12 februarie 2023 09:34

Mihai Stoica nu s-a putut abține după înfrângerile suferite de Rapid și CFR Cluj.

  • FC Voluntari joacă acasă cu FCSB, de la ora 20:00, în etapa #25 din Liga 1, live pe GSP.ro. Meciul e televizat de Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Cele două formații din Craiova, FCU și CS Universitatea, au reușit să învingă în acest weekend două dintre rivalele celor de la FCSB, Rapid și CFR Cluj.

Ce l-a șocat pe Panduru la CSU Craiova - CFR 2-0: „Incredibil! Așa ceva la nivelul primei ligi?”
CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 2-0
Ce l-a șocat pe Panduru la CSU Craiova - CFR 2-0: „Incredibil! Așa ceva la nivelul primei ligi?”

Mihai Stoica, ironie după Rapid - FCU Craiova și CSU Craiova - CFR Cluj

„Eu, de obicei, nu țin cu Craiova. Dar, când țin, țin cu amândouă deodată”, a scris Mihai Stoica pe Facebook, făcând referire la cele două rezultate care o ajută pe FCSB în lupta pentru primele locuri din Liga 1.

Rapid, înfrângere cu FCU Craiova, 1-2

FCU Craiova s-a impus vineri pe terenul Rapidului, scor 2-1.

Forțăreața din Giulești a căzut în al 13-lea meci al sezonului pe teren propriu. FCU Craiova și-a demonstrat încă o dată superioritatea în disputele directe. Cele două formații s-au înfruntat de 8 ori în actualele forme de organizare, trupa lui Mititelu fiind invincibilă. Toate planurile lui Mutu pentru meciul de astăzi au fost anulate în secunda 45, când Bauza a înscris cu o lovitură de cap. 

Gazdele nu s-au regăsit, Bauza și Bahassa le-au ascuns mingea, iar prima repriză s-a încheiat într-o notă de frustrare.

FCU Craiova s-a impus vineri pe terenul Rapidului, scor 2-1. Forțăreața din Giulești a căzut în al 13-lea meci al sezonului pe teren propriu. FCU Craiova și-a demonstrat încă o dată superioritatea în disputele directe. 

Cele două formații s-au înfruntat de 8 ori în actualele forme de organizare, trupa lui Mititelu fiind invincibilă. Toate planurile lui Mutu pentru meciul de astăzi au fost anulate în secunda 45, când Bauza a înscris cu o lovitură de cap. Gazdele nu s-au regăsit, Bauza și Bahassa le-au ascuns mingea, iar prima repriză s-a încheiat într-o notă de frustrare. Reușita de 2-0 a venit în minutul 57. Radu Negru a centrat perfect în zona punctului cu var. Bahassa a venit lansat și a șutat cu stângul, sub bara transversală.

Finalul a fost aprins de reușita spectaculoasă a lui Paul Iacob, un exterior, pe spate, din cădere

Universitatea Craiova, victorie cu CFR Cluj, 2-0

Sâmbătă, Universitatea Craiova a învins-o pe CFR Cluj în derby-ul etapei, scor 2-0.

Yeboah a fost aproape de gol după doar 5 minute, însă „exteriorul” său a fost respins de Laurențiu Popescu, neașteptata opțiune a lui „Geană” pentru buturile oltenilor. CFR a controlat bună parte din prima repriză, chiar a reușit să înscrie în minutul 18, prin Deac, reușita „veteranului” fiind anulată corect de asistent pentru o poziție de ofsaid. 

„Feroviarii” au mai sufocat Craiova preț de câteva minute, oltenii scăpând fără gol la dubla ocazie a lui Birligea din minutul 19.  După 25 de minute, Vătăjelu, mutat în banda dreaptă, a prins un voleu de fotbalist de la 20 de metri, dar Scuffet a fost atent.  La faza imediat următoare, nord-macedoneanul Gjoko Zajkov, aflat la primul meci în tricoul „leilor”, a trecut și el pe lângă gol, dar o deviere a lui Burcă a salvat-o pe CFR. 

Dacă prima parte a fost cât de cât animată, spectacolul a lipsit cu desăvârșire timp de mai bine de 20 de minute din repriza secundă.  Neagoe a renunțat la Ișfan și Screciu, i-a trimis în luptă pe Crețu și Nistor, „greii” lăsați pe bancă după startul slab de 2023. Bănia s-a trezit din amorțire în minutul 67. Fundașii campioanei comit un fault la marginea careului de „16”, Cîmpanu îi așază balonul lui Ivan, iar „nouarul” Craiovei îl învinge pe Scuffet printr-un șut în forță, ușor deviat, refugiindu-se apoi în brațele protectoare ale lui Neagoe. 

Din letargia vișinie se mai naște un gol.  Crețu trece în viteză pe lângă Cvek, scoate în centru la Andrei Ivan, care înscrie superb, din întoarcere. O minunăție de gol, care mai descrețește frunțile din Bănie și o readuce pe Universitatea în lupta pentru titlu.

Citește și:

Ilie Dumitrescu, dat pe spate de o mutare făcută de Eugen Neagoe în meciul cu CFR Cluj: „M-a impresionat! Acolo s-a făcut diferența”

Președintele din Superliga e gata să-și dea demisia și acuză „sistemul”: „Din 2016 și până acum n-am primit decât 6 salarii”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (68)
redchampion
redchampion  •  13 Februarie 2023, 00:16
Postat de garybusy pe 12 Februarie 2023, 14:14

nu eu cred asa ci justitia din Romania si oameni pe care ii tot tzepuiti voi in ultimi 10 ani.esti constient ca desfiintarea este clara si nu o sa mai jucati niciodata in prima liga din Romania. in legatura cu becali,pai daca intra la parnaie inseamna ca sigur castiga Steaua din liga 1 campionatul. si dupa ce pleaca becali de la Steaua,vine geambazi patron. geambazi fiind ala care a promovat cu bani de tigari pe clinceni din liga a 2-a. deci noi avem viitor. voi nu.

auzi ...stiaua din liga 1 , care stiaua ma nu mai visati fc pipera scrie pe voi , luati cu paine clonelor !

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  12 Februarie 2023, 18:00
Postat de balotelli pe 12 Februarie 2023, 17:13

Nu, nu... "decât" de postaci . Se mai completează puzzle-ul cu (niște) piese proaspăt descoperite. Just for fun. Innocent fun. No harm done to zcsb.

Apăi, dacă e așa, dă-mi voie să mă pun pe spate și, în timp ce dau din mâini și din picioare, să râd în hohote! Preventiv.

balotelli
balotelli  •  12 Februarie 2023, 17:13
Postat de moshu_shukaru pe 12 Februarie 2023, 17:03

Preliminar, înainte de a intra pe respectiva pagină, de suporterii cărei echipe se râde (în hohote) acolo?

Nu, nu... "decât" de postaci . Se mai completează puzzle-ul cu (niște) piese proaspăt descoperite. Just for fun. Innocent fun. No harm done to zcsb.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează