FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA 1-2

EXCLUSIV Discurs dur la adresa lui Mutu și a jucătorilor: „Nu am văzut niciodată așa ceva! Adi nu a fost inspirat când a decis să-l titularizeze”

FOTO: Cristi Preda +18   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 11 februarie 2023 07:16 / Actualizat sambata, 11 februarie 2023 09:24

Grigore Sichitiu, fost director general la Rapid, a comentat la GSP Live înfrângerea giuleștenilor cu FCU Craiova, 1-2.

Fostul oficial al Rapidului a criticat atitudinea jucătorilor lui Adrian Mutu și explică ce greșeli au făcut aceștia în fața oltenilor.

Mititelu l-a visat pe Hagi și a fost sigur că bate în Giulești: „M-a sunat și domnul Șucu” + a găsit înlocuitor pentru Bauza: „Îl vând!”
Rapid - FCU Craiova 1-2
Mititelu l-a visat pe Hagi și a fost sigur că bate în Giulești: „M-a sunat și domnul Șucu” + a găsit înlocuitor pentru Bauza: „Îl vând!”

Jucătorii Rapidului, criticați la GSP Live după 1-2 cu FCU Craiova

„Nu mă așteptam să joace atât de prost. Și nu e vorba că a pierdut. Jucătorii nu au fost inspirați, nu au avut agresivitate, au pasat foarte prost, nu au făcut presing. Au avut 3 ocazii în tot meciul. Nu mă așteptam. Rapid a fost o echipă părăsită de ambiție. Parcă jucătorii nu se gândeau că li se poate întâmpla așa ceva. Au fost liniștiți, au fost relaxați. S-au înmuiat.

Sunt jucători care nu sunt de Rapid... Iar Mutu a fost neinspirat că a început cu Pănoiu în locul lui Sefer. 

Baeten, Bauza și Bahassa au jucat mereu între linii. Erau liniștiți, nimeni nu i-a marcat. Au fost lăsați să paseze, să accelereze. Dacă Rapid făcea presing la ei, se termina 0-0. Asta e cea mai mare surpriză pentru mine! Nu am văzut niciodată să lași 3 jucători să joace. Îi știai. Știai că sunt periculoși, nu a fost vreo surpriză. Sunt cei mai importanți de la Craiova.

Rapid a arătat ca o echipă care nu avea atitudine. E prima dată când văd asta. Publicul îi îndeamnă pe jucători de la spate, dar azi nu au auzit nimic. Parcă erau la un meci amical. Rapid a pierdut, nu a câștigat FCU Craiova. Dacă Rapid juca la fel ca în primele 3 etape, altul e rezultatul”, a spus Grigore Sichitiu 

Dugandzic nu a dat un șut la poartă. Nu a existat! Nu se poate să dai 7 goluri în ultimele meciuri și acum să nu dai un șut la poartă! Toată lumea vorbește extraordinar despre el, dar azi nu a existat.

- Grigore Sichitiu

VIDEO Adrian Iencsi, dezamăgit după Rapid - FCU Craiova 1-2: „Cea mai slabă partidă a Rapidului din sezon”

FOTO: Cele mai tari imagini din Rapid - FCU Craiova

+14 FOTO

Citește și: 

Anghel Iordănescu îl avertizează pe Mutu: „Are nevoie de 3-4 jucători noi pentru titlu”

„A fost un meci ciudat” » Concluziile lui Mutu: „Asta ne-a turnat plumb în picioare”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
knuty
knuty  •  11 Februarie 2023, 14:22

In India e doliu de 3 zile.

tivireli
tivireli  •  11 Februarie 2023, 12:37

Dragă Dl Sichitiu, FCU a câștigat acest meci, prin jocul modern practicat. Rapid si in celelalte meciuri, arată un joc slab, un joc bazat doar pe ce le dă tribuna, marcând goluri mai mult prin entuziasmul tribunei. Diferența este la adversarii intalniți. Jucătorii Craiovei, joacă mai bine când se simt in fața unor tribune entuziaste, in timp ce alți adversari clachează tocmai in fața acestei tribune. Tocmai tribuna i-a ajutat pe craioveni, le-a dat plăcerea de a juca. Și bine-nțeles, valoarea jucătorilor Craiovei, a fost peste cea a Rapidului. Cred că se vede tot timpul că jucătorii Rapidului, nu au un joc foarte elaborat, marcând multe goluri ca și cel de ieri. Golul doi al Craiovei, a fost in urma a douăsprezece pase, la care au participat șapte jucători, fără a pune și portarul. Se vede că suferiți și nu vreți să recunoașteți superioritatea Craiovei. Păcat, la vârsta Dvs? Că suntem impreună cam din aceeași generație.

valentindragobete
valentindragobete  •  11 Februarie 2023, 12:33
Postat de george.br pe 11 Februarie 2023, 10:33

Ciuda e mare si se manifesta fara perdea chiar si la rapidistii in varsta. Totusi, te-ai fi asteptat ca unul cu experienta lui Sichitiu sa aiba taria sa recunoasca faptul ca echipa lui de suflet NU A PUTUT sa joace, de-aia n-a jucat. Ca adversarul este mai bun, are calitate, are jucatori si are antrenor. Asta e cauza pentru care favoritii lui n-au jucat. Rusinica, nea Grigore!

Ești tu cum ești de foarte multe ori dar acum ai dreptate! Adevarul este că metetelica Craiovă a avut o clasă înaintea rapizilor care au dezamăgit și-i chiar rușinos ca sichitiul să nu recunoască că meciula fost câștigat de Craiova pentru că au fost mult da' mult mai buni.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează