FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA 1-2

VIDEO Mititelu l-a visat pe Hagi și a fost sigur că bate în Giulești: „M-a sunat și domnul Șucu” + a găsit înlocuitor pentru Bauza: „Îl vând!”

FCU Craiova s-a impus pe terenul Rapidului, scor 2-1. Adrian Mititelu (54 de ani), finanțatorul grupării oltene, a dezvăluit cum s-a ajuns la strategia câștigătoare. +5   FOTO
FCU Craiova s-a impus pe terenul Rapidului, scor 2-1. Adrian Mititelu (54 de ani), finanțatorul grupării oltene, a dezvăluit cum s-a ajuns la strategia câștigătoare.

Articol de - Publicat vineri, 10 februarie 2023 23:36 / Actualizat sambata, 11 februarie 2023 00:10

FCU Craiova s-a impus pe terenul Rapidului, scor 2-1. Adrian Mititelu (54 de ani), finanțatorul grupării oltene, a dezvăluit cum s-a ajuns la strategia câștigătoare. 

Cum au răspuns giuleștenii scandărilor rasiste venite din galeria lui FCU Craiova: „A ajuns Mititelu să spele cu voi pe jos” » Toate mesajele afișate în Giulești
Rapid - FCU Craiova
Cum au răspuns giuleștenii scandărilor rasiste venite din galeria lui FCU Craiova: „A ajuns Mititelu să spele cu voi pe jos” » Toate mesajele afișate în Giulești

VIDEO. Adrian Mititelu, după Rapid - FCU Craiova 1-2: „Am demonstrat că putem bate pe oricine”

„Sunt mândru că s-a confirmat ce am simțit de luni de zile, că echipa are calitate. Am hotărât împreună de Nicolo Napoli să facem un meci de care pe care. Am venit în Giulești, stadion frumos, audiență mare. 

Am zis să nu ne punem pe două lunii. Am zis să jucăm un fotbal total, de care pe care. Discutăm înainte de fiecare meci. El îmi spune ce vrea să facă, eu l-am încurajat să jucăm așa. 

Am început campionatul cu visul play-off-ului, dar suntem conștienți că e departe. Sincer, eu mai mult visez să câștigat play-out-ul. Dar sunt echipe grele și acolo. Azi am confirmat că putem bate pe oricine”, a spus Adrian Mititelu la „Fotbal Show”, de la Prima Sport. 

Mititelu, fanul Rapidului 

„Domnul Șucu e un om deosebit, m-a sunat și mi-a spus că nu poate veni la meci. E răcit. I-am zis că o să îl batem. Eu l-am visat azi-noapte pe Gică Hagi. Când visez un om așa bun în fotbal, clar batem. 

La noi, doar dacă ar fi Craiovele unite ne-am putea bate cu atmosfera de la Rapid. Aici e ceva deosebit, cel mai frumos club la ora actuala. Îi felicit pe cei de la Rapid, e cea mai frumoasă atmosferă din România! Eu îi iubesc mult, îmi pare rău că i-am bătut”, a spus Mititelu. 

Bauza pleacă la vară

Adrian Mititelu spune că Juan Bauza va pleca în vară, dar e de părere că a găsit un înlocuitor pe măsură. E vorba de brazilianul Giovanni (28 de ani), transferat săptămâna aceasta.

„L-am adus pe înlocuitorul lui Bauza, pe Giovanni. O să joace și amândoi la un moment dat. La vară cred că va pleca Bauza. Sunt multe cluburi care întreabă de el. Din cauza accidentării au ezitat să achite acea sumă de transfer, de 4 milioane”, a spus Mititelu. 

VIDEO CU FAZA. Bauza a marcat în poarta Rapidului cel mai rapid gol al sezonului în SuperLigă

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

A marcat primul gol în Liga 1, apoi și-a atacat colegii: „Eu nu vreau să îmi bat joc! Lipsește calitatea, nu se poate așa!”

Hermannstadt a primit verdictul de la TAS » Ce se întâmplă cu cele 9 puncte de penalizare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
VanBasten
VanBasten  •  11 Februarie 2023, 10:49

Mititelu a visat mustar si paine.

kub.a
kub.a  •  11 Februarie 2023, 10:47
Postat de legio.sud pe 11 Februarie 2023, 01:15

Mititelule , nu mai dormi că visezi tâmpenii …

Pregateste-te de umilinta cu CFR, mogosene! Lasa Stiinta in pace ca joaca fotbal adevarat!

atthur
atthur  •  11 Februarie 2023, 07:23

Gura păcatului adevăr grăiește: are dreptate: au bătut pe "oricine",sau mai bine zis pe "nimeni pe lume",centenarii care se visau deja campioni!!! Oricum,m-a uns pe suflet moaca lu' săpun!!!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează