FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO

Radu Petrescu, arbitrul-problemă pentru Dinamo » "Antecedentele" care l-au făcut celebru pe central

Articol de - Publicat duminica, 30 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 30 martie 2014 22:32

De 4 ori a mai arbitrat-o pe Dinamo centralul bucureştean Radu Petrescu pînă la meciul cu Patrolul, 3 din aceste partide fiind cu mari probleme, toate în 2012/13:

et. 12, Dinamo-Bistrita 1-2,  henţ în careu facut de Peteleu, neacordat;

et. 23, Petrolul-Dinamo  2-1, penalty pentru Petrolul, gol marcat de Dinamo dupa un hent Axente, gol anulat Petrolului;

et. 30, Dinamo-Ceahlaul 1-1, două penalty-uri refuzate dinamovistilor şi gol primit de gruparea «alb-roşie»  în urma unui henţ

În sezonul acesta "a fost eroul negativ" în multe meciuri:

et. 1, Steaua-Ceahlaul 2-1, nu a dat penalty Ceahlaului, nota 3 în GSP. După acest meci a lipsit 6 etape.

et. 14, Vaslui-Petrolul 1-1, nu l-a eliminat pe Geraldo, nota 4 in GSP.

et. 18, Astra-Viitorul 2-0, nota 6 în GSP.

Arbitrul Radu Petrescu a ignorat în repriza a doua un fault al lui Andrei Mureşan la Dică, exact la marginea careului, apoi încă unul care l-a avut pe Nikolov drept victimă, în aceeaşi zonă. În prima repriză, asistentul Slabu l-a oprit eronat pe Cîrstocea pentru ofsaid într-o fază cu mijlocaşul Viitorului scăpat spre poarta lui Coman.

- Etapa a 20 a, Otelul-Pandurii 0-1, a refuzat în min 30 un penalty gorjenilor, nota 5 în GSP.

Radu Petrescu a rămas în memoria multora printr-o decizie stranie luată în 2011, în partida Voinţa Sibiu-CFR Cluj 0-1, atunci cînd a anulat un gol perfect valabil sibienilor. La final, acesta a părăsit terenul "escortat" de scutieri.

93 de partide a arbitrat Radu Petrescu în Liga 1, 14 din acestea în 2013/14.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Martie 2014, 10:43
Postat de robert1205 pe 31 Martie 2014, 06:59

A fost hotie la drumul mare cu acest arbitru ( 1 penalty dat aiurea pentru Petrolul si 2 lovituri de la 11 m clare pentru Dinamo neacordate toate in prima repriza).Asta nu e fiu de arbitru din anii 80 ?!?

ba da. si e stelist inrait, ca si nenorocitul de tasu. furau cu nonsalanta si atunci si acum. un bou si un orbete. trebuie exclus definitiv din arbitraj.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Martie 2014, 10:42
Postat de aureliano08 pe 31 Martie 2014, 08:39

Degeaba il suspenzi cateva etape, el poate si-a luat spaga de la Petrolul. Ar trebui o amenda si suspendat intreg sezonul, dus si la detectorul de minciuni.

exact. nu, ce amenda, amigo ? excluderea e singura solutie ! trebuie eliminat din arbitraj, cu un sut sanatos in cur. sa se duca in agricultura, poate acolo are mai mult talent.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Martie 2014, 10:41

japca pe fata, un jaf mai nesimtit ca acesta nu mai vezi nici in divizia comunala. bataie de joc. viciere de rezultat e putin spus. acest orbete de arbitru trebuie exclus din arbitraj. ce suspendare... excludere ! trebuie dat in judecata sa plateasca daunele, acest meci a insemnat niste cheltuieli din partea ambelor echipe, iar animalul ala si-a batut joc de meserie. turbatii astia au imunitate mai rau decat basescu, fac praf sportul in care activeaza si nu patesc mai nimic. excluderea ! sa se duca la sapa, poate acolo are valoare.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează