FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - VIITORUL 1-0

VIDEO Radu Petrescu, criticat dur după Clinceni - Viitorul 1-0: „Groaznic! A vorbit foarte urât cu jucătorii”

Sorin Paraschiv, team-manager-ul celor de la Academica Clinceni, l-a criticat dur pe „centralul” Radu Petrescu pentru modul în care a arbitrat meciul cu Viitorul, câștigat de ilfoveni cu scorul de 1-0. +20   FOTO
Sorin Paraschiv, team-manager-ul celor de la Academica Clinceni, l-a criticat dur pe „centralul” Radu Petrescu pentru modul în care a arbitrat meciul cu Viitorul, câștigat de ilfoveni cu scorul de 1-0.

Articol de - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 16:59 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 17:35

Sorin Paraschiv, 39 de ani, team managerul celor de la Academica Clinceni, l-a criticat dur pe „centralul” Radu Petrescu pentru modul în care a arbitrat meciul cu Viitorul, câștigat de ilfoveni cu scorul de 1-0.

  • Petrescu a dictat un penalty pentru Viitorul în minutul 18, la duelul în careu dintre Mățan și Cascini. Arbitrul a considerat că fotbalistul dobrogenilor a fost împins. Iancu a șutat slab, pe jos, și a ratat; 
  • Ciunciukov, jucătorul lui Clinceni, a fost eliminat în minutul 54, după ce a văzut al doilea cartonaș galben. Primul i-a fost acordat în minutul 2.

VIDEO Sorin Paraschiv: „Nu mă așteptam la un arbitraj atât de slab”

„Un meci foarte greu, dur. Sincer să vă spun, nu mă așteptam la o prestație atât de slabă a lui Radu Petrescu. Ne-a șicanat tot meciul, ne-a deranjat. Pur și simplu, a făcut o partidă foarte slabă. A vorbit foarte urât cu jucătorii, cu Gardoș, de exemplu. Și-a pierdut cumpătul. Nu vreau să vă redau ce i-a spus. Dacă vă spune Florin, sunt de acord, nu am niciun fel de problemă. 

E incredibil ca un arbitru FIFA să ne deranjeze tot meciul. Din minutul 1, galben lui Ciunciukov, l-a și eliminat după aceea. Penalty-ul lor a fost inventat. Sunt greșeli mari! Avem un arbitraj slab. Cum multă lume consideră fotbalul românesc că nu e de cea mai bună calitate, așa pot să spun și eu despre arbitraj. Un arbitru FIFA probabil că nu vine concentrat la un asemenea meci. Nu înțeleg”, a declarat Paraschiv.

Sorin Paraschiv: „Arbitrajul lui Radu Petrescu, groaznic!”

Întrebat despre introducerea sistemului VAR în Liga 1, oficialul ilfovenilor este încrezător că până la startul următoarei stagiuni fotbalul din România va beneficia de arbitrajul video: „Toată lumea așteaptă VAR-ul. O să apară până la urmă. S-a discutat asta la începutul noului sezon. Cred că până la final îl vom avea. Dacă nu, la startul sezonului viitor. Însă asta nu scuză prestația arbitrului de astăzi”.

Radu Petrescu e antrenat în Europa să arbitreze cu acest sistem VAR. Vine la un meci de Liga 1, i se pare că ritmul partidei nu e la fel ca cel din Europa și face un meci ca acesta, groaznic! Am mai țipat, chiar nu poți, e enervant! A fost și foarte arogant. I-am spus la pauză că nu a fost penalty și a răspuns cu un ton arogant
Sorin Paraschiv, team manager Academica Clinceni

VIDEO Sorin Paraschiv, după ce Clinceni a urcat pe locul 4 în Liga 1: „Nu credeam”

FOTO Cele mai tari imagini din Clinceni - Viitorul 1-0

Clinceni - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Clinceni - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Clinceni - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Clinceni - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Clinceni - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+16 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

VAR în Liga 1 » GSP are toate detaliile: când vom avea arbitraj video + cluburile au fost deja informate

Penalty-ul ratat i-a costat scump! Academica se impune la limită și urcă pe locul 4 în Liga 1 » Clasamentul actualizat

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
endeavour
endeavour  •  22 Noiembrie 2020, 00:14

Radu petrescu *** ticalos gigist! Sluga lui deaconu, nu iese din cuvantul ipochimenului. Nici nu realizeaza cati dusmani si-a facut dupa fc5b-dinamo! Va sfarsi lamentabil, este un om condamnat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelconasu
cornelconasu  •  21 Noiembrie 2020, 19:31

E arbitrul căruia Deaconu i-a mai dat o șansă după ce a avut o mare problemă medicală și de atunci a devenit vasalul său ! În general e trimis să rezolve meciurile fcsb-ului, viitorului și hermanstadt !!!!!! PS Vezi meciul de pomină fcsb-Dinamo în care a inventat un penalty murdar și l-a eliminat incredibil pe Isma Lopez pentru că a lovit regulamentar mingea și nu reușise perla leșinată Man să marcheze !!! Petrescu, Chivulete, Bârsan, Avram , Găman, Colțescu sunt ...niște relicve din arbitraj fololosite după bunul plac și interesele lui Deaconu și grupului lui (Becali, Iftime, Hagi, Nicolae, A M Prodan) !!!! Cât v-a exista asta nu va fi un fotbal curat în Romania !!!!

nikomunie
nikomunie  •  21 Noiembrie 2020, 19:03
Postat de Alice Popa pe 21 Noiembrie 2020, 18:38

La ambele faze contestate - penalty si eliminare - arbitrul a procedat corect! Paraschiv, se vede, a baut apa dupa Meme Stoica!!!

Vorbeste ura din tine.ca de obicei.te legi de toti cei care au sau au avut legatura cu steaua.mai bine te ai uita la meci sau mai bine nu ai comenta.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează