FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

FOTO „Vă invit să vedeți gazonul la România - Anglia” » A venit momentul adevărului: cum arată astăzi terenul de pe „Arc”

Așa a arătat gazonul de pe „Arc” la startul meciului din această seară // foto: Cătălin Stroia, GSP +12   FOTO
Așa a arătat gazonul de pe „Arc” la startul meciului din această seară // foto: Cătălin Stroia, GSP

Articol de , , - Publicat joi, 12 octombrie 2023 18:34 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 19:19

Întrebat la GSP Live „Când va arăta bine gazonul de pe Arcul de Triumf?”, Radu Popa, directorul complexului sportiv de lângă Herăstrău, l-a invitat pe moderator să observe starea acestuia la meciul din această seară dintre România și Anglia, la nivel U20 ♦ Starea suprafeței de joc nu este însă nici acum satisfăcătoare. 

Acuzat luni dimineața la GSP Live că a atribuit ilegal contractul de mentenanță a gazonului de pe stadionul „Arcul de Triumf”, Radu Popa, directorul complexului, a replicat că nu este cazul.

Apoi, la provocarea moderatorului, care a întrebat „Când va arăta bine gazonul?”, Radu Popa a răspuns: „Joi, la meciul România - Anglia, la U20, vă aștept să-l vedeți. Îl întreținem conform standardelor”.

Acuzații grave: „Licitația de la Arcul de Triumf a fost ILEGALĂ, statul să intervină!” » Explicații pentru starea gazonului și ieșire val-vârtej din emisiune: „Eu sunt la alt nivel!”
STADION
Acuzații grave: „Licitația de la Arcul de Triumf a fost ILEGALĂ, statul să intervină!” » Explicații pentru starea gazonului și ieșire val-vârtej din emisiune: „Eu sunt la alt nivel!”

FOTO. Cum arată gazonul de pe „Arcul de Triumf” la România - Anglia

A venit ziua meciului, iar suprafața de joc de pe arena de lângă Herăstrău tot nu se prezintă așa cum ar trebui, deși față de acum trei săptămâni, când Dinamo o înfrunta pe Farul pe „Arc”, există o îmbunătățire.

În timpul meciului dintre România și Anglia au putut fi observate zone unde iarba lipsește cu desăvârșire, în special în partea de teren dinspre Tribuna 1. Plus multe brazde sărite, în special în zonele porților, ceea ce l-a și încurcat pe goalkeeperul Angliei în prima repriză.

+8 FOTO

Problemele nu se opresc aici, întrucât în careul de 6 metri există dungi paralele cu liniile porților, care aduc a dâre de noroi.

Toate acestea la începutul jocului, pentru că până la pauză suferința gazonului s-a accentuat, cu urme vizibile lăsate de fiecare acțiune a fotbaliștilor.

+8 FOTO

Ce spunea Radu Popa la GSP Live: „Gazonul s-a deteriorat din cauza jocului intensiv”

La GSP Live, Radu Popa dădea vina pe volumul mare de jocuri pentru starea în care se regăsește gazonul: „Gazonul arată foarte bine, dar s-a deteriorat din cauza deschiderii porților și jocului intensiv”.

În schimb, Marcel Nicolaescu, care i-a fost consilier directorului complexului, și Stelian Dia, directorul firmei care a montat gazonul și care s-a ocupat de întreținerea acestuia în primii doi ani, l-au acuzat pe Popa că a atribuit contractul de mentenanță unei firme care nu are puterea de lucru și utilajele necesare pentru a întreține un astfel de obiectiv. Cazul, pe larg, AICI.

Citește și: 

Directorul de la „Arcul de Triumf”, acuzat de fostul consilier că l-a lovit cu pumnul: „Am chemat salvarea, am fost internat!” + Replică în direct: „Îmbătrânește urât”

Cum explică maghiarii imaginile șocante cu gazonul dinainte de Belarus - România: „Am plasat și sperietori de ciori!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează