FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA

VIDEO + FOTO Cum explică maghiarii imaginile șocante cu gazonul dinainte de Belarus - România: „Am plasat și sperietori de ciori!”

Ujpest, clubul care își joacă meciurile de acasă pe arena „Szusza Ferenc”, admite că sunt probleme cu gazonul, dar spune că suprafața de joc se va prezenta în condiții decente la meciul Belarus - România, din preliminariile EURO 2024. +15   FOTO
Ujpest, clubul care își joacă meciurile de acasă pe arena „Szusza Ferenc”, admite că sunt probleme cu gazonul, dar spune că suprafața de joc se va prezenta în condiții decente la meciul Belarus - România, din preliminariile EURO 2024.

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 18:18 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 18:25

Ujpest, clubul care își joacă meciurile de acasă pe arena „Szusza Ferenc”, admite că sunt probleme cu gazonul, dar spune că suprafața de joc se va prezenta în condiții decente la meciul Belarus - România, din preliminariile EURO 2024. 

  • Belarus - România (runda a 7-a din grupa I a preliminariilor Euro 2024) e programat pe 12 octombrie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Antena 1.
  • Reporterul GSP Vlad Nedelea și operatorul video Iosif Popescu sunt la Budapesta și transmit toate informațiile relevante înainte, în timpul și după meciul dintre Belarus și România.

Gazonul de pe stadionul „Szusza Ferenc”, arena din Budapesta pe care se va juca joi meciul Belarus - România, a fost afectat serios în ultimele săptămâni. Ujpest, clubul care își dispută meciurile pe acest stadion, spune că gazonul a început să își revină și că imaginile cu larve și ciori nu mai sunt de actualitate.

VIDEO. Imagini șocante cu gazonul care va găzdui Belarus - România. Explicațiile celor de la Ujpest

„Gazonul a fost infectat în urmă cu câteva săptămâni. Imaginile prezentate nu sunt de pe arena „Szusza Ferenc”. Experții noștri au descoperit la timp problema și au făcut tot posibilul ca zonele afectate să fie refăcute. Va fi nevoie de timp ca suprafața de joc să ajungă în condiții ideale, dar asta nu va afecta organizarea următoarelor evenimente.

Am plasat și sperietori de ciori pe margine, exact pentru a preîntâmpina lucrurile scrise în presa din România. După antrenamentul de miercuri, am întrebat jucătorii despre starea terenului. Opinia unanimă a fost că este în regulă pentru meci”, au transmis cei de la Ujpest, potrivit Nemzeti.

Terenul este catastrofal. Consider că este o lipsă de respect pentru noi. Nu e firesc. Am fost învățați să depășim obstacole și bariere în această campanie, suntem pregătiți să trecem și de acest obstacol și nu poate să ne împiedice o suprafață de joc din drumul nostru, dar nu mi se pare firesc, mai ales că se joacă fără spectatori și era la îndemână să se găsească alt stadion în apropiere. 

Nu trebuie să ne lamentăm prea mult, nu avem altă opțiune decât să ne adaptăm, să punem în joc tot ce avem mai bun, dar e adevărat că vom fi echipa pusă mai mult în dificultate, pentru că suntem echipa pentru care rezultatul este mult mai valoros. Neavând decât varianta victoriei, trebuie să facem un joc creativ și să ne adaptăm la suprafață
- Edi Iordănescu, selecționer România

Ce meciuri mai sunt de jucat în grupa României:

  • Belarus - România (21:45, Antena 1), Andorra - Kosovo (joi)
  • România - Andorra (21:45, Prima TV), Elveția - Belarus (15 octombrie)
  • Israel - Elveția (15 noiembrie)
  • Israel - România, Belarus - Andorra, Elveția - Kosovo (18 noiembrie)
  • România - Elveția, Andorra - Israel, Kosovo - Belarus (21 noiembrie)
  • Kosovo - Israel (amânat pentru o dată ce urmează a fi stabilită)

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

România nu contează la un capitol-cheie » Regula ultimelor 5 campanii

România a învins Belarus numai când a condus la pauză » Ne-au chinuit în repriza secundă

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează