FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ DIN BUDAPESTA Imagini de-a dreptul șocante » Viermii și ciorile au adus gazonul care va găzdui Belarus - România într-o stare deplorabilă

Imagini șocante cu gazonul care va găzdui Belarus - România
Imagini șocante cu gazonul care va găzdui Belarus - România

Articol de , - Publicat miercuri, 11 octombrie 2023 21:10 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 22:05

Gazonul de pe stadionul „Szusza Ferenc”, arena din Budapesta pe care se va juca joi meciul Belarus - România, nu dă niciun semn că s-ar putea redresa. Gazeta a intrat în posesia unor imagini șocante, care explică felul în care suprafața de joc a ajuns în starea actuală.

  • Belarus - România (runda a 7-a din grupa I a preliminariilor Euro 2024) e programat pe 12 octombrie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Antena 1.
  • Reporterul Vlad Nedelea și operatorul video Iosif Popescu sunt la Budapesta și transmit toate informațiile relevante înainte, în timpul și după meciul dintre Belarus și România.

Înaintea conferinței de presă în care a prefațat partida cu Belarus, prima grijă a selecționerului Edi Iordănescu a fost gazonul. Problemele cu suprafața de joc sunt catalogate de selecționerul României drept „o lipsă de respect”, dat fiind faptul că Budapesta beneficiază și de alte stadioane importante.

+11 FOTO

VIDEO + FOTO. Imagini șocante cu gazonul care va găzdui Belarus - România

Gazonul nu dă niciun semn că s-ar putea redresa. Nici măcar parțial. Pe zi, iar apoi la antrenamentul oficial, suprafața de joc arăta la fel ca în urmă cu două zile. Cei ce se ocupă de mentenanța arenei au arătat că sub pământ au apărut larve, care apoi au atras ciori.

+11 FOTO

Așa s-a deteriorat teribil gazonul, fapt care l-a enervat pe Edi Iordănescu: 

„Terenul e catastrofal. Consider că este o lipsă de respect pentru noi. Nu e firesc. Am fost învățați să depășim obstacole și bariere în această campanie, suntem pregătiți să trecem și de acest obstacol și nu poate să ne împiedice o suprafață de joc din drumul nostru, dar nu mi se pare firesc, mai ales că se joacă fără spectatori și era la îndemână să se găsească alt stadion în apropiere”.

Edi Iordănescu: „Noi vom fi puși în dificultate”

Selecționerul mai crede că echipa care va avea mai mult de suferit este cea a României. Totuși, e convins că jucătorii sunt pregătiți mental pentru un succes joi seara:

„Nu trebuie să ne lamentăm prea mult, nu avem altă opțiune decât să ne adaptăm, să punem în joc tot ce avem mai bun, dar e adevărat că vom fi echipa pusă mai mult în dificultate, pentru că suntem echipa pentru care rezultatul este mult mai valoros. Neavând decât varianta victoriei, trebuie să facem un joc creativ și să ne adaptăm la suprafață”.

Tot despre Belarus - România:

Edi Iordănescu lămurește „subiectul Boloca”: „Am discutat cu el. Mi-a spus că asta e tot ce își dorește”

Joacă la Ujpest și le dă sfaturi românilor înainte de meciul cu Belarus: „Terenul e mai alunecos decât ar trebui. O ciupercă e de vină”

Citește și:

A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Tenis
A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (15)
AdiOvi
AdiOvi  •  12 Octombrie 2023, 13:37

La aşa fotbal, aşa suporteri.

Tinamo
Tinamo  •  12 Octombrie 2023, 10:26

hai ca nu e rau.... baieti, daca va e scarba de viermi, poate jucam si noi fotbal si nu ne mai tavalim si vaicarim sa cersim faulturi . ;)

elgabri
elgabri  •  12 Octombrie 2023, 08:45

Oameni buni noi jucam cu Stadionul sau cu Belarusul ca eu nu inteleg .

Vezi toate comentariile (15)
Comentează