FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Radu Zaharia e apt » Fotbalistul lui Gaz Metan explică ce a simţit în perioada recuperării după accidentare: "Am avut sentimentul de neputinţă"

Articol de - Publicat marti, 13 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 13 ianuarie 2015 16:26

Fundaşul dreapta Radu Zaharia a avut un ghinion teribil în ultimele minute ale meciului cu Astra, disputat anul trecut.


La una dintre ultimele faze, fotbalistul a aterizat pe piciorul drept în momentul unei sărituri, moment în care s-a auzit o trosnitură la genunchi. Jucătorul a primit verdictul medicilor, care a fost unul crunt: ruptură de menisc şi ligament încrucişat anterior. A urmat o intervenţia chirurgicală efectuată la clinica medicală din Gyor, dar şi o perioadă destul de lungă de recuperare.

Fotbalistul este refăcut complet iar de ieri şi-a reluat pregătirea alături de colegi

- Salut Zaha, hai să dăm puţin timpul înapoi. Îţi mai aduci aminte cum s-a petrecut accidentarea?
- Îmi amintesc perfect cum s-a întîmplat totul. Cum aş putea să uit vreodată acele momente? Era minutul 93 al jocului cu Astra din finalul sezonului trecut, iar Alex Muntean mi-a trimis o pasă, iar eu m-am răzgîndit în ultimul moment asupra modului în care am vrut să joc mingea. Iniţial am vrut să înaintez, dar apoi am decis să schimb partea. Am pus piciorul pe pămînt, greutatea corpului mi s-a lăsat pe genunchi moment în care am simţit o pocnitură urmată de o durere foarte puternică la genunchi. Am vrut să mai continui însă genunchiul era blocat.

- Nu îţi este dor de minge?
- Îţi dai seama că abia am aşteptat să încep pregătirea. Mi-e dor de meciuri însă va urma cantonamentul din Turcia unde vor urma şi meciurile amicale. A trecut mult timp decînd nu am mai jucat aşa încît abia aştept să ating din nou mingea.  

- Cum ai trăit meciurile lui Gaz Metan din prima parte a campionatului, avînd în vedere că ai lipsit de pe gazon?
- Greu, foarte greu. Practic, am avut sentimentul de neputinţă. Stăteam la stadion şi nu puteam face nimic să-mi ajut echipa. Păcat că ne-au lipsit rezultatele. Din primul an de cînd am promovat nu am mai terminat turul pe o poziţie retrogradabilă. La fiecare joc am avut emoţii foarte mari, treceam de la o stare la alta, avînd în vedere că au fost meciuri în care am condus, iar apoi am fost fie egalaţi fie am pierdut confruntările respective. Am învăţat multe din această accidentare.

- Ce dorinţă ţi-ai pus pentru noul an?
- În primul rînd să fiu sănătos, să pot juca şi să fiu ferit de alte probleme medicale. Cel mai important va fi să legăm 2-3 victorii în debutul returului pentru a ieşi din zona periculoasă, care nu ne face cinste. Cam acestea ar fi, pe termen scurt, dorinţele mele de început pe an.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  15 Ianuarie 2015, 00:06

NU CRED CA prinde echipa de cretu care joaca ff bine, sa vedem acum

Vezi toate comentariile (1)
Comentează