Comentarii (5)
luter
luter  •  17 Mai 2009, 18:53

MAI TATICA ESTI UN NIMENI ,CE PANA MEA CREZI TU MAI AMARATULE CA ESTI ANTRENOR DE FOTBALISTI ?CUM TE-AI LIPIT PE LA FEDERATIE ,PE BANI MULTI NU STIU .SI MAI IESI SI TU CU CATE O FRAZA DE 1,5 bani sa te bage lumea in seama .ASCUNDETE PRIN TUFISURI SI STAI PANA DAI COLTUL .

 •  17 Mai 2009, 18:33

Plecarea asta la Vaslui in ultimul moment miroase a blat clar.Chiar nu mai aveau bani pentru o cazare si hrana pentru o zi?

 •  17 Mai 2009, 17:01

pt a face ceea ce fac cei de la otopeni,si aici ma refer la jucatori si echipa tehnica,arata mult respect pt fotbal si ar trebuii sa le urmeze exemplul si alte echipe cu bugetemari,enorme:sa respecte fotbalul,nu sa-l fenteze.legat de sfatul domnului radulescu,din pricina unora ca el s-a pierdut respectul pt fotbal si publicul la meciuri,ar trebuii sanctionat de federatia romana de fotbal.respect inca o data decizia echipe de fotbal din otopeni si mai mult pe liviu ciubotariu

 •  17 Mai 2009, 16:38

Măgarul ăsta de Rădulescu este foarte preocupat de programul de zi al jucătorilor şi al antrenorului, în loc să ţipe că va fi blat la Vaslui, fiindcă asta spune plecarea echipei în ultimul moment ! Şi când te gândeşti că porrcu ăsta era foarte preocupat ca, nu cumva, alţi antrenori să lucreze la două echipe în acelaşi sezon, ci mai bine să stea şomeri, fiindcă au fost daţi afară de interlopii care conduc cluburile de fotbal...

 •  17 Mai 2009, 16:30

Bai prostalaule,tu niciodata nu ai fost si nu esti antrenor ,cand o scoala e condusa de tine se vede ce antrenori de doi lei ies ,in afara de nesimtire si incompetenta nu se poate invata nimic de la tine !

Comentează