FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Se implică Rafael van der Vaart în fotbalul românesc? Răspunsul dat de soția acestuia: „Orice este posibil!”

Estavana Polman și Rafael van der Vaart
Estavana Polman și Rafael van der Vaart

Articol de , - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 12:48 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 13:18

Estavana Polman (31 de ani), handbalistă la Rapid și iubita fostului mare fotbalist Rafael van der Vaart (40), a vorbit despre o posibilă implicare a olandezului în fotbalul românesc.

În aceste momente, Rafael van der Vaart locuiește în România, alături de Estavana, care joacă handbal la CS Rapid. Ex-fotbalistul celor de la Real Madrid a ales să se mute în București tocmai pentru a-i fi alături partenerei sale. 

Revenire importantă la Rapid! Vedeta Estavana Polman, gata să joace împotriva celor de la Metz: „Sunt pregătită să-i fac praf!”
RAPID
Revenire importantă la Rapid! Vedeta Estavana Polman, gata să joace împotriva celor de la Metz: „Sunt pregătită să-i fac praf!”

Întrebată despre posibilitatea ca Rafa să se implice în fotbalul românesc, chiar și la Rapid, Estavana a declarat că e posibil.

VIDEO Estavana Polman, despre posibilitatea ca Rafael van der Vaart să se implice în fotbalul românesc: „Orice e posibil!”

„El nu se poate antrena în locul meu, m-a ajutat mental, m-a susținut, m-a spijinit pentru a reveni pe teren. Este aici, în România. Mai călătorește și în Olanda cu treabă, dar stă aici. Poate (n.r. - să lucreze la o echipă din România), orice este posibil, chiar și la Rapid. Vedem ce ne rezervă viitorul”, a spus Polman.

Van der Vaart, cucerit de galeria Rapidului

Sezonul trecut, vicecampionul mondial cu Olanda în 2010 și fost mijlocaș la cluburi precum Ajax, Hamburg, Real Madrid și Tottenham a asistat la partida din Liga Campionilor dintre Rapid și Buducnost, scor 39-29, și se declara fermecat de galeria rapidistă. 

E o nebunie! Am văzut multe meciuri de handbal la viața mea, în toată lumea, dar asta nu se compară cu nimic. A fost un meci important și l-au câștigat ușor. S-au descurcat fantastic, a fost plăcut să îl urmăresc. 

Știu mai multe despre fotbal, dar ador să urmăresc astfel de evenimente. Sunt deja fanul Rapidului. E plăcut să asculți o astfel de galerie”, spunea Van der Vaart la acea vreme.

Van der Vaart a refuzat Ajax pentru România

Startul sezonului o găsește pe Ajax în zona retrogradării, pe locul 16 (de baraj) după șase meciuri, ultimele trei numai înfrângeri. Și fanii continuă să protesteze, o imagine deseori văzută la Amsterdam în această toamnă. Antrenorul Maurice Steijn, venit în iunie de la Sparta Rotterdam, riscă să fie demis oricând. 

Liderii roș-albilor încearcă să readucă mai ales în zonele tehnice, dar și în administrație, nume faimoase ale clubului din Amsterdam. Au reușit să-i convingă pe Louis van Gaal (unul dintre tehnicienii de top ai formației de-a lungul timpului) și pe John van 't Schip, ex-jucător și antrenor la Ajax.

Una dintre principalele ținte a fost Rafael van der Vaart (40 de ani). Pentru el, Ajax a însemnat totul în carieră. Acolo a crescut, la juniori, și tot acolo a debutat în fotbalul profesionist. E profund legat de Ajax și situația gravă de la club îl afectează mult.

Însă chiar și așa, el a respins oferta de a-l ajuta pe Steijn, un fel de consilier tehnic în staff-ul antrenorului. Motivul refuzului? Estavana Polman, iubita lui Rafa, a dezvăluit cotidianul De Telegraaf. Van der Vaart vrea să stea cât mai mult împreună cu Estavana, la București.

Rafael van der Vaart, analist la două televiziuni în Olanda

Se întoarce în Olanda pentru emisiunile la care e analist, la posturile de televiziune NOS și Ziggo Sports, dar nu dorește să rămână mult timp la Amsterdam, ceea ce ar presupune un post tehnic permanent la Ajax.

Rafael van der Vaart și Estavana au împreună o fetiță în vârstă de 6 ani, Jesslynn. Fostul fotbalist mai are un băiat, pe Damian (17 ani), a cărui mamă este Sylvie Meis, soția lui Rafael între 2005 și 2013.

Citește și: 

Ilie Dumitrescu, surprins de ce s-a întâmplat la Rapid: „Mi s-a părut ireal”
RAPID
Ilie Dumitrescu, surprins de ce s-a întâmplat la Rapid: „Mi s-a părut ireal”
Vali Crețu, caz SF la FCSB! » Cronologia ultimelor 6 luni
FCSB
Vali Crețu, caz SF la FCSB! » Cronologia ultimelor 6 luni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează