FOTBAL  »  Superliga  »  VICTORY CUP

Rafael van der Vaart revine pe teren! » Cu ce echipă din România s-a înțeles fostul mare jucător de la Real Madrid

Rafael van der Vaart (40 de ani),
Rafael van der Vaart (40 de ani),

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 18:47 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 22:06

Rafael van der Vaart (40 de ani) va juca din nou fotbal. Mijlocașul olandez va evolua la Victory Cup, competiție destinată echipelor de minifotbal. 

Fostul mare jucător olandez este stabilit în România alături de iubita sa, Estavana Polman, handbalistă la Rapid. După ce și-a „agățat ghetele în cui” în 2018, Van der Vaart va juca din nou fotbal pe sinteticele din București. La Victory Cup mai evoluează foști fotbaliști precum Petre Marin, Bănel Nicoliță, Alexandru Bourceanu, Mihai Pintilii, Marian Aliuță, Ovidiu Herea, Sorin Ghionea.

Arbitrii au fost băgați în ședință de Vassaras, după testele fizice: „Ne dorim caractere”
ARBITRAJ
Arbitrii au fost băgați în ședință de Vassaras, după testele fizice: „Ne dorim caractere”

Van der Vaart va juca la Victory Cup

Anunțul a fost făcut de jurnalistul Decebal Rădulescu, la emisiunea „Digi Sport Special”: „Vom avea șansa să-l vedem jucând în România. Joacă la Victory Cup. E incredibil că cineva l-a convins. E mișto să-l vezi pe Van der Vaart jucând fotbal aici, cu noi. 4U Tattoo se cheamă echipa. Să-l vezi pe Van der Vaart că joacă miuța în România... E tare cine l-a convins!”.

Ulterior, informația a fost confirmată și pe pagina de Facebook a celor de la Victory Cup, care au postat mesajul „Done deal (n.r. înțelegere încheiată). Fostul jucător de la Real Madrid C.F. sau Tottenham Hotspur se va alătura foștilor fotbaliști din competiție”.

Rafael van der Vaart se pregătește deja la Acumen Sport, pentru a fi cât mai în formă la meciuri:

Van der Vaart va juca pentru echipa 4U Tattoo, olandezul fiind deja adăugat în lot pe site-ul oficial al Victory Cup. 

Rafael van der Vaart revine pe teren! » Cu ce echipă din România s-a înțeles fostul mare jucător de la Real Madrid
Rafael van der Vaart, adăugat în lotul celor de la 4U tattoo pe site-ul oficial al Victory Cup

Ce este 4U Tattoo, noua echipă a lui Van der Vaart

4U Tattoo este o echipă de minifotbal creată în urma afacerii lui Nicolae Georgian Logofătu, acesta fiind artist tatuator și fondatorul saloanelor de tatuaje cu același nume din București. 

Sportiv de performanţă în trecut, Logofătu și-a deschis afacerea în 2018, iar în primii 4 ani investise peste 20.000 de euro în cele două saloane din Capitală. El este și jucător în echipa de minifotbal. 

În 2018 am deschis prima unitate, undeva în zona Unirii, într-o garsonieră micuţă. Acolo am intrat practic în lumea antreprenoriatului. Am stat doi ani, iar apoi am simţit nevoia de o schimbare, astfel că am închiriat un spaţiu mai mare în sectorul 3, spaţiu care a fost amenajat la ultimele standarde. 

Acest spaţiu mi-a dat posibilitatea să mai colaborez cu un tatuator. Iar recent am deschis o nouă locaţie, în zona Aviaţiei, unde lucrez doar eu. Noi, ca artişti tatuatori, ne punem amprenta pe pielea clienţilor şi ei practic rămân cu acea semnătură toată viaţă. Ei trebuie să se simtă confortabil şi în siguranţă. Cred că asta e cel mai important

- Nicolae Georgian Logofătu, fondator 4U Tattoo, în octombrie 2022 pentru Ziarul Financiar

Rafael van der Vaart, carieră impresionantă

Rafael van der Vaart a jucat, de-a lungul carierei, la echipe de top din Europa. Olandezul are în CV cluburi precum Ajax, Hamburg SV, Real Madrid, Tottenham sau Betis Sevilla. A jucat în ultimii doi ani ai carierei în Danemarca, la Midtjylland și Esbjerg. S-a retras în noiembrie 2018, la vârsta de 35 de ani.

6 trofeea adunat Van der Vaart în carieră: două titluri, o Cupă și o Supercupă cu Ajax, o Supercupă cu Real Madrid și un titlu cu Midtjylland

Se implică Rafael van der Vaart în fotbalul românesc? Răspunsul dat de soția acestuia: „Orice este posibil!”

Estavana Polman (31 de ani), handbalistă la Rapid și iubita fostului mare fotbalist Rafael van der Vaart (40), a vorbit anul trecut despre o posibilă implicare a olandezului în fotbalul românesc.

Rafael van der Vaart locuiește în România, alături de Estavana, care joacă handbal la CS Rapid. Ex-fotbalistul celor de la Real Madrid a ales să se mute în București tocmai pentru a-i fi alături partenerei sale.

Întrebată despre posibilitatea ca Rafa să se implice în fotbalul românesc, chiar și la Rapid, Estavana a declarat că se poate.

„El nu se poate antrena în locul meu, m-a ajutat mental, m-a susținut, m-a sprijinit pentru a reveni pe teren. Este aici, în România. Mai călătorește și în Olanda cu treabă, dar stă aici. Poate (n.r. - să lucreze la o echipă din România), orice este posibil, chiar și la Rapid. Vedem ce ne rezervă viitorul”, a spus Polman.

FOTO: Instagram
+18 FOTO

Citește și alte știri: 

Discreție totală la Petrolul Ploiești! Jucătorii au aflat din presă cea mai importantă informație cu privire la soarta echipei
Petrolul Ploiești
Discreție totală la Petrolul Ploiești! Jucătorii au aflat din presă cea mai importantă informație cu privire la soarta echipei
„Îl așteptați înapoi pe Baba Alhassan?” » Răspunsul lui Măldărășanu după transferul mijlocașului ghanez la FCSB: „Știe unde s-a dus!”
HERMANNSTADT
„Îl așteptați înapoi pe Baba Alhassan?” » Răspunsul lui Măldărășanu după transferul mijlocașului ghanez la FCSB: „Știe unde s-a dus!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
befree
befree  •  14 Ianuarie 2024, 14:10
Postat de tikitakabarceloona pe 13 Ianuarie 2024, 21:32

Bravo, Marinescule. Cu articole de genul iti castigi tu painea?

De astia angajeaza gsp.

UbiMortus1984
UbiMortus1984  •  13 Ianuarie 2024, 21:54

Alo, jurnalişti galbeni, ce-i cu titlurile astea click-bait?

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  13 Ianuarie 2024, 21:32

Bravo, Marinescule. Cu articole de genul iti castigi tu painea?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează