FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ramine la Rapid

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2007 00:00

Dani Coman a acceptat marirea salariului la 200.000 de euro pe an si a batut palma cu George Copos. Telenovela Dani Coman a luat sfirsit. Ieri, portarul rapidist s-a inteles cu George Copos si nu mai exista pericolul ca Rapid sa il piarda. Cei doi au vorbit la telefon si au stabilit o marire de salariu la 200.000 de euro.

De altfel, discutiile legate de bani au durat foarte putin. "Esti un portar foarte bun, consider ca meriti o marire de salariu. 200.000 de euro pe an e OK?", a intrebat Copos. "Multumesc, e foarte bine!", a raspuns scurt Coman, iar dialogul a continuat pe alt plan. Cei doi nu reusesc sa cada de acord asupra datei la care sa expire contractul. Angajamentul actual se incheie in anul 2009, iar Copos doreste ca, o data cu marirea salariului, sa il prelungeasca pina in 2010. Coman insa nu e de acord. "A mai ramas acest punct de lamurit, dar ne vom intelege fara probleme", a explicat fotbalistul.
Coman a explicat ca nu a urmarit neaparat marirea contractului, ci isi dorea sa plece afara. "Nu eram innebunit dupa bani, se uita prea repede ca am refuzat in iarna marirea si prelungirea contractului. Eu, personal, nu am cerut absolut nici un euro in plus", a mai spus fotbalistul rapidist.

Atac la Moldovan
Dani Coman l-a taxat pe Viorel Moldovan, care declarase ca nu exista nici o oferta de la Levante, iar portarul a santajat clubul pentru a-si mari salariul. "Eu ma intelesesem cu domnii Copos si Sichitiu, dar a venit Moldovan si a stricat totul. Din cauza lui nu am jucat cu Bastia", a declarat Coman, care a primit pe fax ieri oferta de la Levante si urma sa i-o arate aseara fostului sau coleg. De altfel, dupa meciul cu Bastia, Coman s-a luat direct de actualul director sportiv. "Hai sa vorbim putin", i-a spus Moldovan, iar el a replicat: "Ce sa vorbesc cu tine, ca tu vorbesti despre mine mai mult pe la televizor, nu avem ce sa discutam!".


"Am decis sa ramin la Rapid. Se poate conta pe mine suta la suta, imi voi ajuta echipa sa-si indeplineasca obiectivele".

Daniel Coman

"Tin enorm la Coman, la fel ca si la ceilalti jucatori. E un motiv pentru care merita sa fac astfel de sacrificii"
George Copos

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează