FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

video+FOTO Jucătorii de la FCSB, în vizită la centrul de zi „Casa Speranței”: „Sunt drăgălași și sper să venim mai des”

Florin Tănase, Octavian Popescu, Ianis Stoica și Risto Radunovic, fotbaliștii de la FCSB, le-au făcut o surpriză copiilor de la „Casa Speranței”. +24   FOTO
Florin Tănase, Octavian Popescu, Ianis Stoica și Risto Radunovic, fotbaliștii de la FCSB, le-au făcut o surpriză copiilor de la „Casa Speranței”.

Articol de , - Publicat joi, 21 aprilie 2022 23:36 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 23:45

Florin Tănase, Octavian Popescu, Ianis Stoica și Risto Radunovic, fotbaliștii de la FCSB, le-au făcut o surpriză copiilor de la „Casa Speranței”.

Vedetele celor de la FCSB au asistat la un program artistic al copiilor de la centrul de zi, apoi le-au împărțit cadouri celor mici. La terminarea vizitei, jucătorii vicecampioanei au oferit mai multe declarații.

+20 FOTO

„Am primit o inimioară și vreau să le mulțumesc. Sunt foarte drăgălași și sper să îi vizităm cât mai des. Se vedea că erau foarte fericiți, ne-au cântat și sper să venim cât mai des”, a spus Ianis Stoica, despre vizita la „Casa Speranței”.

Ianis Stoica: „Pe Ghencea ne dorim să jucăm, sunt cam goale tribunele la meciurile de Liga 2”

Ianis Stoica a revenit, apoi, și la temele curente din fotbalul autohton. 

„Suntem concentrați și sper să câștigăm tot. Tot ei au prima șansă (n.r - CFR), dar noi ne vedem de jocul nostru. Atmosfera e bună și sper să fie așa până la final. Pe Ghencea ne dorim cu toții, mai ales spectatorii.

Sunt cam goale tribunele la meciurile de Liga 2. Ne dorim cu toții să jucăm pe Ghencea. Ar fi o presiune, dar sperăm să câștigăm tot, să nu mai fie meci decisiv. Noi mergem să câștigăm la Farul. Se vor găsi mereu subiecte de discutat, dar trebuie să ne vedem de jocul nostru și să ridicăm trofeul”, a spus Ianis Stoica. 

Nu mă interesează posibile oferte. Mai am de demonstrat, de câștigat trofee. Dacă voi continua să joc, să câștig trofee, voi deveni și titular. Tata îmi zice zi de zi să am încredere în mine și să muncesc
- Ianis Stoica

Citește și:

CFR, campioana datoriilor! După Arlauskis, clujenii trebuie să le dea bani și celor de la UTA

Mircea Rednic, după ce a fost operat de coxartroză: „Vă spun că sunt ca nou”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează