FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFR CLUJ

CFR, campioana datoriilor! După Arlauskis, clujenii trebuie să le dea bani și celor de la UTA

CFR, campioana datoriilor! După Arlauskis, clujenii trebuie să le dea bani și celor de la UTA // foto: Imago
CFR, campioana datoriilor! După Arlauskis, clujenii trebuie să le dea bani și celor de la UTA // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 15:13 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 16:16

Campioana României, CFR Cluj, traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, iar datoriile sunt tot mai mari la gruparea din Gruia. 

După ce fostul portar al ardelenilor, Giedrius Arlauskis (34 de ani), a reclamat la FIFA neplata a 500.000 de euro, sumă pe care campioana s-a angajat s-o plătească după despărțire și a câștigat în fața instanței, CFR Cluj are datorii și la UTA Arad, în urma transferului lui Roger.

Cristian Balaj, despre litigiul dintre Arlauskis și CFR Cluj: „Speța nu-l favorizează, vor apărea amănunte interesante”
CFR CLUJ
Cristian Balaj, despre litigiul dintre Arlauskis și CFR Cluj: „Speța nu-l favorizează, vor apărea amănunte interesante”

CFR, din lac în puț. După datoria către Arlauskis, a venit o alta nouă către UTA Arad

Roger (26 de ani) a fost cumpărat de gruparea feroviară în luna februarie, deși contractul său cu arădenii expira la finalul actualei stagiuni, atunci când acesta rămânea liber de contract. 

Dan Petrescu a insistat ca mutarea să fie însă perfectată în perioada de mercato din iarnă, iar în acest sens campioana s-a angajat să achite suma de 150.000 de euro în schimbul transferului jucătorului. 

Din respectiva sumă, CFR a plătit doar 100.000 de euro, arădenii așteptând de două luni și restul banilor. Cum nu am mai venit, UTA a înaintat o solicitare către comisiile federale, care nu au iertat campioana, aceasta fiind obligată să achite datoriile.

„Acțiune în constatare. Respinge excepțiile inadmisibilității și prematurității ca neîntemeiate. Admite în parte cererea reclamantului. 

Obligă clubul pârât la plata sumei cu titlul de indemnizație de transfer, precum și a cheltuielilor de judecată. Cu recurs în termen de 5 zile. Pronunțată azi, 20.04.2022, în ședință nepublică, la sediul LPF”, se arată în comunicatul Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor.

În plus, CFR a stipulat în contractul lui Roger și o clauză care nu o avantajează, fiind obligată să ofere în plus 25.000 de euro celor de la UTA în cazul în care va deveni campioană la finalul acestei stagiuni. 

139 de minutea evoluat Roger pentru CFR, în 2 partide oficiale

VIDEO Dan Petrescu l-a scos pe Roger din lot: „Nu toți fac față la CFR Cluj”

Citește mai multe știri 

Două cluburi din Liga 1 au punctaj cu minus după ultimele sancțiuni dictate de FRF

Helmut Duckadam, despre posibilitatea ca „finala” FCSB - CFR să se joace în Ghencea: „Aseară m-am răzgândit puțin”

Playtech: WOW! Antonia, apariție INCENDIARĂ! S-a văzut TOT: lumea a rămas MASCĂ


Comentarii (9)
103583835655825
Ion Alexe  •  21 Aprilie 2022, 21:22

din cauza alcoolului geambaseii au pus titlul eronat , corect este :,,Cfr campioana ultimilor 5 ani si supercampioana urmatoarelor 73 !!!,,. CFR -istii niste enoriasi care le-o trage la puscariasi !

davidgraham
davidgraham  •  21 Aprilie 2022, 20:20

Ma, cum sa pui jucatorii sa-ti plateasca tva-ul ? I-au pus pe saracii jucatori sa-si faca firme, sa-si angajeze contabili si sa plateasca tva-ul care era de datoria lor... CFR Cluj, ce naiba de nereguli mai faceti pe acolo ?

sibelius
sibelius  •  21 Aprilie 2022, 19:48
Postat de rav410wrc pe 21 Aprilie 2022, 17:58

Am scris inca de asta iarna ca dc UTA isi face iluzii c-o sa vada banii pt Roger, de la cfr, se-nsala amarnic :(( Din pacate am avut dreptate ... De la cfr-ishti, vezi banii pt transferuri sau salarii numai pe la comisii, tribunale, FIFA, TAS samd.

Cei de la UTA erau singurii care nu stiau asta.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează