FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Helmut Duckadam, despre posibilitatea ca „finala” FCSB - CFR să se joace în Ghencea: „Aseară m-am răzgândit puțin”

Helmut Duckadam, despre posibilitatea ca „finala” cu CFR să se joace în Ghencea: „Aseară m-am răzgândit puțin”
Helmut Duckadam, despre posibilitatea ca „finala” cu CFR să se joace în Ghencea: „Aseară m-am răzgândit puțin”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 11:51 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 12:38

FCSB a reușit să câștige în deplasarea de la Cluj, cu liderul CFR, scor 1-0, iar meciul din retur are șanse mari să se joace cu trofeul de campioană pe masă.

Meciul decisiv nu se va putea desfășura însă pe Arena Națională, stadionul urmând a fi închiriat începând cu 16 mai pentru organizarea festivalului Saga, iar în acest sens, patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a declarat că va duce echipa pe stadionul rivalei CSA Steaua, în Ghencea. 

Nu de aceeași părere este și managerul general al celor de la FCSB, MM Stoica, care are alte planuri și consideră Buzăul o variantă mai bună. 

Fostul internațional român, Helmut Duckadam (63 de ani), afirmă că meciul decisiv pentru titlu are șanse mari să se dispute pe stadionul „Steaua”, dar este de părere că în această situație CFR va fi echipa avantajată, care va avea mai mulți suporteri în tribune.

Dan Petrescu, de neînțeles! 3 situații în care s-a contrazis la conferință » „Când pierzi, antrenorul e vinovat, e logic” versus „Când pierdem, toți suntem de vină”
CFR CLUJ
Dan Petrescu, de neînțeles! 3 situații în care s-a contrazis la conferință » „Când pierzi, antrenorul e vinovat, e logic” versus „Când pierdem, toți suntem de vină”

Duckadam, despre posibilitatea ca meciul FCSB - CFR să se joace în Ghencea: „De ce să nu recunoaștem, este un apropiat al CFR-ului”

Deși inițial a afirmat că sunt șanse mici ca meciul să se joace în Ghencea, Helmut Duckadam consideră că există un factor important care poate schimba datele problemei, iar meciul din ultima etapă a sezonului regulat să se desfășoare totuși la București, nu la Buzău.

Acesta a făcut trimitere la Vasile Dâncu, Ministrul Apărării, un personaj apropiat de conducerea formației din Gruia, și are inclusiv un argument prin care consideră că CFR ar fi avantajată în cazul în care meciul se va juca pe arena din Ghencea. 

„Disponibilitate nu există. Eu eram foarte vehement și am zis că nu are cum să joace FCSB pe Ghencea. Aseară m-am răzgândit puțin. Ministrul Apărării este domnul Dâncu, care este un apropiat al fotbalului și, de ce să nu recunoaștem, al CFR-ului. 

Dacă s-ar juca pe Ghencea ar avea galeria lui plus galeria de la Steaua. Nu știu dacă i-ar conveni să se joace acel joc la Buzău. Mai bine joci pe un stadion frumos cu tribunele pline, unde peluza Sud va ține cu CFR. La Buzău va fi un stadion total ostil, acolo sunt doar fani ai FCSB-ului”, a declarat Helmut Duckadam, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua nu comentează afirmațiile patronului FCSB, dar vă putem comunica faptul că stadionul Steaua este în administrarea Ministerului Apărării Naționale și în folosința Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. 

Prioritate în folosirea acestuia o au echipele de fotbal și rugby ale clubului. Ca și până acum, orice solicitare va fi analizată în cadrul clubului, iar răspunsul va fi în conformitate cu prevederile legale. 

Referitor la faptul că echipa națională a României a jucat pe stadionul Steaua, vă comunicăm că între Clubul Sportiv al Armatei Steaua București și Federația Română de Fotbal a fost încheiat un protocol de colaborare privind disputarea meciurilor reprezentativei României pe stadionul din Ghencea. 

- Biroul de presă al CSA Steaua București

VIDEO Daniel Pancu surprinde: „CFR a avut atitudinea potrivită în meciul cu FCSB”

Citește mai multe știri

Jurnalistul Gazetei Sporturilor dă de pământ cu Burleanu: „Ce rușine! Până și Ceaușescu îi punea pe unii să se mai abțină”

Darius Olaru dă peste cap sistemele de monitorizare! Staff-ul tehnic, nevoit să verifice de două ori rapoartele

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
ucluj2011
ucluj2011  •  21 Aprilie 2022, 23:16
Postat de freddy pe 21 Aprilie 2022, 15:16

Asta și încă unul pe aici. Protejați de ai tai, a? :)) Știi foarte bine 2 lucruri dar refuzi sa le recunoști! 1. Nu aveți drept de promovare! 2. Dacă vrem o sa jucam im Ghencea. Ah, mai e unul. 3. CSA e o clonă! :))

Nu o să spun că ești prost , că după cum scrii nu pari ,dar o să-ți spun că faci pe prostul , că așa îți convine ție acum. Deci încă o dată Dacă vrei să joci la Ploiești , fie că ești Steaua , Rapid , sau Dinamo.... DACĂ FC Petrolul Ploiești spune NU , atunci nu vei juca acolo , chiar dacă stadionul este făcut din bani publici. Pentru că este stadionul lui Petrolul , făcut pentru Petrolul , administrat de către Petrolul (sau de către primăria Ploiești dar FOLOSIT de Petrolul). Scurt pe doi. Asta este treaba. Așa stau lucrurile de când este Lumea. Cum spui tu și alții care o fac pe proștii , este Arena Națională , dar NU stadionul Steaua , sau Giulești , sau Dinamo , sau Petrolul , sau UTA , sau Mioveni sau....(cam) oricare alt stadion de fotbal din România. Dacă vrei să joci acolo , îți trebuie acordul clubului PENTRU CARE A FOST FĂCUT STADIONUL (chiar dacă acesta a fost făcut "din bani publici")!!!

firaldo
firaldo  •  21 Aprilie 2022, 15:53
Postat de flick2020 pe 21 Aprilie 2022, 15:42

Mie imi miroase a ddbist mascat. La ei e o traditie sa se dea suporteri ai altor echipe si sa dea in FCSB. Asta ca sa dea impresia ca nu doar ei sunt antiFCSB...::::)))

Suporterii de la U Cluj sunt înfrățiți cu cei de la Dinamo,as vrea sa vad un baraj între cele două...sa vezi ce frați sunt.

flick2020
flick2020  •  21 Aprilie 2022, 15:42
Postat de firaldo pe 21 Aprilie 2022, 15:29

Deci nu e făcut din bani publici?:)))))) Deci Steaua București este o echipa departamentală de stat...care primește cadou un stadion făcut cu bani publici(tu le poți spune cum vrei tu dar ei tot publici sunt) plătește o grămadă de bani ptr administrare și întreținere...tot din bani publici...dar refuza sa o închirieze și implicit să primească bani care să-i acopere cheltuielile...observi ciudățenia?Statul a făcut ceva din banii lui...i l-a dat cuiva care plătește întreținerea tot din bani publici...tare :)))

Mie imi miroase a ddbist mascat. La ei e o traditie sa se dea suporteri ai altor echipe si sa dea in FCSB. Asta ca sa dea impresia ca nu doar ei sunt antiFCSB...::::)))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează