FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV FCSB. Darius Olaru dă peste cap sistemele de monitorizare! Staff-ul tehnic, nevoit să verifice de două ori rapoartele

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de , , - Publicat joi, 21 aprilie 2022 00:04 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 09:17

Randamentul excelent pe care Darius Olaru (24 de ani) l-a avut în ultima perioadă la FCSB a fost dublat de rezultate incredibile în privința nivelului său fizic: staff-ul tehnic, inclusiv Neubert, a rămas impresionat că Darius a fost primul într-un meci atât la distanța totală parcursă, cât și la volumul sprinturilor.

Un fotbalist din lotul lui Petrea a avut darul de a-i determina pe cei din staff-ul tehnic, dar mai ales pe cei care se ocupă de pregătirea fizică, să verifice de două ori rapoartele fitness ale firmei cu care FCSB colaborează, e vorba despre Catapult. Cea care oferă și informații complete despre modul și volumul de deplasare a jucătorilor în timpul partidelor. Numele fotbalistului: Darius Olaru.

Fotbaliștii nu-l mai suportă, Petrescu îi acuză: „Jucați împotriva mea!” » Vestiarul lui CFR Cluj, făcut praf după eşecul cu FCSB
CFR CLUJ
Fotbaliștii nu-l mai suportă, Petrescu îi acuză: „Jucați împotriva mea!” » Vestiarul lui CFR Cluj, făcut praf după eşecul cu FCSB

Darius Olaru dă peste cap sistemele de monitorizare

Mijlocașul, chiar la ultimele partide înaintea disputei cu CFR, când a fost accidentat brutal de Susici și a fost obligat să părăsească terenul la pauză, a avut un nivel fizic impresionant. Datele indicate de GPS-ul montat pe vestele Catapult au arătat că Olaru a fost cel care a parcurs cea mai mare distanță totală, în jur de 12 kilometri, dar și cel care a realizat cele mai multe sprinturi.

„Nu găsești nici în fotbalul mare mulți jucători care să fie pe primul loc la ambele capitole. Explicația e simplă, e vorba despre capacitatea aerobă și cea anaerobă, una dintre acestea fiind dezvoltată foarte bine la un fotbalist. Să fii numărul 1 și aerob, și anaerob, e ceva ieșit din comun", a spus un fost preparator fizic al celor de la FCSB.

Nivelul deosebit pe care Olaru l-a avut s-a datorat și faptului că în precedentele 3 jocuri, dinaintea confruntării cu CFR, el a fost integralist și măcar în privința distanței totale parcurse a fost avantajat, deși au existat partide în care a fost primul la acest capitol și atunci când era schimbat înainte de expirarea celor 90 de minute. 

Cum e defalcată distanța parcursă de un fotbalist

FCSB. Darius Olaru dă peste cap sistemele de monitorizare! Staff-ul tehnic, nevoit să verifice de două ori rapoartele

5 din cele mai bune 6 evoluții din acest sezon au fost în 2022

Olaru e în cel mai bun moment al acestui campionat. Conform InStat, ierarhia celor mai reușite meciuri pe care le-a făcut în actualul sezon cuprinde partide disputate cu precădere în această primăvară. 5 dintre cele mai solide 6 prestații sunt în acest an, nu în 2021, iar cele mai bune două jocuri le-a bifat în ultima lună. 

FCSB. Darius Olaru dă peste cap sistemele de monitorizare! Staff-ul tehnic, nevoit să verifice de două ori rapoartele

Colegii se descurcă prost fără el

Olaru a evoluat în acest campionat în 31 dintre cele 35 de etape de până acum. Comparația FCSB fără el versus FCSB cu el pe teren are un rezultat care oferă cel mai bun exemplu că, în momentul de față, Darius e un fotbalist esențial pentru vicecampioană. 

186 de meciuriși 23 de goluri are Olaru pe prima scenă; 60% dintre jocuri sunt în tricoul lui Gaz Metan și restul în cel al FCSB-ului

Din cele 4 jocuri în care a absentat el, FCSB a câștigat unul singur și a suferit două înfrângeri, având un randament al punctelor câștigate, din totalul celor puse în joc, extrem de slab: 33%. În schimb, cu el în echipă, într-un volum de partide incomparabil mai mare, de aproape 8 ori, FCSB s-a comportat bine spre foarte bine: un procentaj al punctelor de 75%. 

4 milioane de euroe cota de piață a lui Darius, a doua cea mai mare, atât de la FCSB, cât și din toată Liga 1; primul este Florin Tănase, 5,5 milioane euro

VIDEO Daniel Pancu surprinde: „CFR a avut atitudinea potrivită în meciul cu FCSB”

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Tertip prin care CSA Steaua ar putea bloca disputarea meciului de titlu în Ghencea! » Gigi Becali: „Le e frică, fac mișmașuri. E o singură soluție”

Steaua nu se refuza, FCSB se refuză! Roș-albaștrii, surclasați la sponsorizări

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
1567282493664845
Corina Lipat  •  21 Aprilie 2022, 23:47

Grupul de ziariști Craitoiu-Udrea-Raureanu a scris un articol foarte bun. Poate ca ar fi bine ca GSP sa traducă articolele și în spaniola și engleza ca să poată citi antrenorii și conducătorii de echipe din Europa ce jucători așteaptă sa fie remarcați în România.

103583835655825
Ion Alexe  •  21 Aprilie 2022, 20:39

Pai olariu asta nu era in spital ? ca la luat Susici de sus pana jos si la urma pe din dos ! si -a revenit repede asa ? i-au dat omului 3 etape spre bucuria evlavioasa a stapanului si a supusilor sai ! Traim aceiasi prosteala de 7 decenii si in continuare aplaudam in draci sistemul ...si pe otzetarii ziaristi ! Suntem praf chiar in *** rau de tot . Si cand ma gandesc ca CFR va iesi campioana inca vreo 8 decenii consecutiv imi vine sa -i fac un mbf-u tamplarului furnalist de la echipa fara stadion , nume si identitate .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dorelobossulbossilor
dorelobossulbossilor  •  21 Aprilie 2022, 18:47

mentalitate corecta - pancu . tactica : joc la intimidare , faultez , calc pe glezna , bag "materiale" .

Vezi toate comentariile (49)
Comentează