FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Dan Petrescu, de neînțeles! 3 situații în care s-a contrazis la conferință » „Când pierzi, antrenorul e vinovat, e logic” versus „Când pierdem, toți suntem de vină”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: Imago Images
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 11:07 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 12:05

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, s-a contrazis de mai multe ori pe parcursul conferinței de presă ce a urmat meciului caritabil cu Dinamo Kiev, scor 0-0.

„Bursucul” pare că resimte presiunea din acest final de sezon. Cu 5 etape înainte de linia de finiș, CFR Cluj a rămas cu un avans de doar două puncte față de FCSB, echipă care a învins-o duminică, în Gruia, scor 1-0.

Pentru CFR Cluj a urmat un meci amical, cu Dinamo Kiev, organizat cu scopul de sprijini refugiații ucraineni. În ciuda caracterului caritabil al evenimentului, Dan Petrescu a fost nervos la conferința de presă de la final.

„Bursucul” a criticat și de această dată arbitrajul și s-a contrazis de mai multe ori pe parcursul conferinței, în care a comentat mai multe subiecte, de la aspecte legate de meci la situația actuală din sânul echipei. În continuare, 3 situații unde ideile lui Dan Petrescu s-au bătut cap în cap

Dan Petrescu se plânge de arbitraj și după amicalul caritabil cu Dinamo Kiev: „Acum a venit fratele lui Istvan Kovacs, la următorul meci arbitrează sora. Dă, mă băiatule, penalty!”
CFR CLUJ - DINAMO KIEV 0-0
Dan Petrescu se plânge de arbitraj și după amicalul caritabil cu Dinamo Kiev: „Acum a venit fratele lui Istvan Kovacs, la următorul meci arbitrează sora. Dă, mă băiatule, penalty!”

1. Dan Petrescu, despre CFR Cluj - Dinamo Kiev: „Dacă ești profesionist, vrei să câștigi” versus „Nu rezultatul era important”

Nu am venit aici să vedem cine câștigă. Indiferent dacă e meci amical, caritabil sau în fața blocului, dacă ești profesionist vrei să câștigi. Dar nu rezultatul era important astăzi

Important era că a fost un meci pentru pace, pentru poporul ucrainean. Sunt fericit că am reușit să facem ceva pentru acești oameni, sper ca banii să-i ajute.

2. Dan Petrescu, despre prestația lui Dinamo Kiev: „Au jucat foarte bine” vs. „Nu au avut nici măcar o ocazie”

Dinamo Kiev e o echipă foarte bună, și astăzi a jucat foarte bine, dar per total nu cred că au avut un șut pe poartă

Chiar dacă a fost un meci caritabil, nu au avut nici măcar o ocazie în 90 de minute. Asta spune tot, echipa noastră a fost organizată bine.

3. Dan Petrescu, despre situația de la CFR Cluj: „Când pierzi, antrenorul e vinovat, e logic” vs. „Când pierdem, toți suntem de vină”

Trebuie să mă gândesc foarte serios ce facem la meciul de la Voluntari. Trebuie să fie niște schimbări, sper să reușesc să ghicesc echipa. Ăsta e rolul antrenorului. 

Dacă pierde un meci echipa, cum a fost la ultima partidă, cel mai vinovat este antrenorul, iar acest lucru este normal. Sunt aici ca să câștig meciuri, nu să le pierd. Dacă pierzi meciuri, tu ești de vină, nu jucătorul... e logic

Am spus-o și când m-am întors la CFR: un campionat nu-l câștigă un conducător, un jucător sau un antrenor, ci tot clubul. În opinia mea, când pierdem, toți suntem de vină, de la maseur, la cel responsabil cu echipamentul până la antrenor și președinte. Toți sunt de vină. 

Eu am rolul să găsesc cei mai în formă jucători, care dau totul pe teren. Cu FCSB nu pot să zic că nu am dat totul, dar lipsa de formă s-a văzut.

Pentru CFR Cluj urmează un meci în deplasare, cu FC Voluntari, programat duminică, 24 aprilie.

Mai multe știri despre CFR Cluj: 

Contrastul incredibil dintre pretendentele la titlu: FCSB s-a reinventat, CFR Cluj s-a prăbușit

Acționarul lui CFR Cluj reacționează după ce GSP a scris despre ruptura dintre Petrescu și fotbaliști: „La nivel de conducere, asta facem”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
geogeo
geogeo  •  21 Aprilie 2022, 22:26

Dan Petrescu merita sa piarda campionatul pentru ineptiile pe care le debiteaza la foc automat in ultima perioada. In plus, nu trebuie uitat cum l-a lucrat pe Sumudica, pe lumea asta totul se plateste.

geogeo
geogeo  •  21 Aprilie 2022, 22:23
Postat de David pe 21 Aprilie 2022, 12:21

Nici nu știu dacă a jucat vreodată CFR Cluj cu Steaua București. Când Steaua era în prima Ligă, înainte să se desființeze, CFR Cluj nu era în prima Ligă. Din 2017, de când Steaua s-a reînființat, nu cred că a întâlnit CFR Cluj, nici în Cupă și nici în vreun meci amical.

Te da desteptaciunea afara din casa, ia zi tu cand s-a desfiintat Steaua? Echipa CSA UM02301 Talpan Fasole cu Ciolan s-a infiintat in 2017. Steaua nu s-a desfiintat si nu s-a reinfiintat.

158180581397392
Bala Nicolae  •  21 Aprilie 2022, 19:59

CREDEAM CA RAZBOIU SE DUCE IN UKRAINA CAND COLA PRESA TRAGE UN FOC CONCENTRAT ASUPRA CLUJULUI.DA TUN DUPA TUN ,RACHETE SOL AER SI CATE SI MAI CATE IMPOTRIVA CLUJULUI. ANTRENORUL NU MAI ESTE IUBIT,DORIT LA CLUJ,CA SE PLANGE DE ARBITRI,CA VARGA II BAGA AFARA PE TOTI ,CA N A TRAS UN SUT PE POARTA. CA PE STADIONUL STEAUA NU SUNT SPECTATORI SI CA STADIONUL I SE CUVINE LUI BECALI CA EL ESTE PRIMUL OM AL TARII

Vezi toate comentariile (17)
Comentează