FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Acționarul lui CFR Cluj reacționează după ce GSP a scris despre ruptura dintre Petrescu și fotbaliști: „La nivel de conducere, asta facem”

CFR Cluj a pierdut ultimele două meciuri de campionat // foto: Imago Images
CFR Cluj a pierdut ultimele două meciuri de campionat // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 09:46 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 10:20

Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR Cluj, a comentat situația actuală din vestiarul campioanei. Gazeta Sporturilor a scris despre deteriorarea fără precedent a relației dintre antrenorul Dan Petrescu și jucători.

După înfrângerea din derby-ul cu FCSB, 0-1, Dan Petrescu a fost un car de nervi. „Bursucul” și-a acuzat jucătorii: „Voi jucați împotriva mea! Jucați ca și cum ați vrea să mă dați afară!”

Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR Cluj, descrie situația sportivă a campioanei drept „dezolantă”, dar spune că „nu cred în asemenea conspirații” referitor la varianta în care antrenorul ar fi sabotat de jucători.

Dan Petrescu se plânge de arbitraj și după amicalul caritabil cu Dinamo Kiev: „Acum a venit fratele lui Istvan Kovacs, la următorul meci arbitrează sora. Dă, mă băiatule, penalty!”
CFR CLUJ - DINAMO KIEV 0-0
Dan Petrescu se plânge de arbitraj și după amicalul caritabil cu Dinamo Kiev: „Acum a venit fratele lui Istvan Kovacs, la următorul meci arbitrează sora. Dă, mă băiatule, penalty!”

Ștefan Gadola, despre situația de la CFR Cluj: „Nu simt să fie un dezastru”

„Este dezolant, am avut 8 puncte în față și acum mai sunt două. Un meci l-am pierdut în minutul 90 și ceva (n.r. - 2-3 cu CSU Craiova), al doilea (n.r. - 0-1 cu FCSB) a fost un joc în care nu am recunoscut echipa noastră.

Dan este foarte pretențios, minuțios. Nu simt să fie chiar așa, un dezastru... deocamdată. Nu cred în asemenea conspirații la nivelul echipei.

La nivel de conducere, îmbărbătăm jucătorii, le spunem că pot, că trebuie mers la departe. Vă spun și feedback-ul jucătorilor, cu care mai discut. Sunt pozitivi: «Putem, da, hai să facem!». Nu am văzut să considere situația o catastrofă”, a declarat Gadola la GSP Live.

Sunt foarte curios cum o să jucăm cu Voluntari, ce vom face. Acest meci, primul dintre ultimele 5, va fi foarte important. Trebuie să arătăm că știm să jucăm, că putem câștiga.

Petrescu nu riscă nimic. Financiar, ar fi o problemă dacă am rata titlul, pentru că nu am primi la fel de mulți bani, dar mergem înainte, nu avem ce face. Jucătorii sunt la zi cu salariile, mai sunt probleme cu anumite bonusuri, pe care trebuie să le rezolvăm.

- Ștefan Gadola, acționar minoritar CFR Cluj

Cu 5 etape înainte de finalul play-off-ului, CFR Cluj este lider, cu 45 de puncte. FCSB are doar două puncte mai puțin, iar CSU Craiova, 6.

Mai multe știri din Liga 1: 

Cine e noul investitor din Liga 1, despre care GSP a dezvăluit că l-a ofertat pe Ilie Dumitrescu: „Imi place ideea, sunt hotărât!”

Aici s-a ajuns! Dinamo invită fanii să deseneze noua siglă: „Pe modelul Juventus sau Manchester City”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
tinn_2
tinn_2  •  21 Aprilie 2022, 20:18

problema mare, s-au gătat banii de arbitrii. fără ei kvsc mai ciupește câte un egal, ca în Challange

paolo15
paolo15  •  21 Aprilie 2022, 14:13

Dati-i banii portarului!

120403930569044
Razvan Mihailescu  •  21 Aprilie 2022, 13:55

Ia cuvantul gadola, zici ca i popa din biserica, ii pe langa la tot ce se intampla la echipa, tot baga bani dar nu stie de ce, va urma explozia, si pulverizarea echipei, judeteana va asteapta

Vezi toate comentariile (6)
Comentează