FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO KIEV 0-0

Dan Petrescu se plânge de arbitraj și după amicalul caritabil cu Dinamo Kiev: „Acum a venit fratele lui Istvan Kovacs, la următorul meci arbitrează sora. Dă, mă băiatule, penalty!”

Dan Petrescu // foto: captură YouTube
Dan Petrescu // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 08:50 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 10:00

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul de la CFR Cluj, s-a plâns de arbitraj și după meciul amical cu Dinamo Kiev, 0-0. Partida a fost condusă de Szabolcs Kovacs (34), fratele lui Istvan, „centralul” din derby-ul cu FCSB (0-1), criticat dur de „Bursuc”. 

La fel cum a făcut-o după meciul de campionat cu FCSB, în care CFR Cluj a avut un jucător eliminat, Dan Petrescu s-a plâns de arbitraj și la finalul amicalului cu Dinamo Kiev, un meci cu caracter caritabil.

„Bursucul” nu înțelege de ce Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan, a fost delegat la amicalul cu Dinamo Kiev. Petrescu susține că „centralul” ar fi trebuit să acorde două lovituri de pedeapsă pentru CFR Cluj.

Fotbaliștii nu-l mai suportă, Petrescu îi acuză: „Jucați împotriva mea!” » Vestiarul lui CFR Cluj, făcut praf după eşecul cu FCSB
CFR CLUJ
Fotbaliștii nu-l mai suportă, Petrescu îi acuză: „Jucați împotriva mea!” » Vestiarul lui CFR Cluj, făcut praf după eşecul cu FCSB

Dan Petrescu: „Acum a venit fratele lui Istvan Kovacs, la următorul meci vine sora, apoi fata sau băiatul!”

„Cred că meritam victoria, dar Dinamo Kiev e o echipă foarte bună, și astăzi a jucat foarte bine, dar per total nu știu dacă au avut vreun șut pe poartă. Cred că am avut și 2-3 penalty-uri, dar nu am mai primit nici în amicale, nici în meciuri oficiale.

Asta este, a venit fratele lui Kovacs acum, la următorul meci vine sora lui Kovacs, apoi fata sau băiatul lui Kovacs. Și uite așa continuăm... OK, e meci amical, dar dacă e penalty, mă băiatule, dă, mă, că a fost clar! Au fost două la aceeași fază.

Nu înțeleg cum poate fi trimis fratele lui Kovacs, după ce Istvan a făcut praf meciul cu FCSB, când ne-a lăsat în 10 din minutul 40, cât a fost. Nu ar trebui să vorbesc despre acest lucru, dar nu înțeleg logica acestei delegări. 

Cum poți să-l trimiți pe fratele lui Kovacs? Sincer acum! Cu tot respectul pentru ei, dar deja ați comis-o, ne-ați «curățat». Lăsați-ne în pace, să jucăm. Mă uitam la Benzema, că a ratat penalty. Bine că primește! Nici nu știu de când n-am mai primit noi penalty”, a declarat Petrescu la conferința de presă. 

Dan Petrescu, despre CFR Cluj - Dinamo Kiev 

Nu cred că ar fi bine să vorbim prea mult de meci. Nu am venit aici să vedem cine câștigă. Indiferent dacă e meci amical, caritabil sau în fața blocului, dacă ești profesionist vrei să câștigi. Important era că a fost un meci pentru pace, pentru poporul ucrainean. Sunt fericit că am reușit să facem ceva pentru acești oameni, sper ca banii să-i ajute.

Per total, sunt mulțumit de băieți, s-a văzut că nu au jocuri, au făcut cârcei. Dimitrov, Ștefan, Dobre, n-au jucat de mult, iar adversarul a fost de mare calitate, ați observat cu ce ușurință joacă fotbal. 

Mă bucur pentru jucătorii care n-au jucat mult, pentru spectatorii care au venit, le mulțumim. Eu spun că a fost un spectacol frumos, dar era bine să fie și niște goluri, de asta au venit la meci.

Mai multe știri din Liga 1: 

Contrastul incredibil dintre pretendentele la titlu: FCSB s-a reinventat, CFR Cluj s-a prăbușit

Dinamo invită fanii să deseneze noua siglă: „Pe modelul Juventus sau Manchester City”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (78)
adyy25
adyy25  •  22 Aprilie 2022, 00:25

Bursucul e precum Putin. Traieste in lumea lui.

1525647587480373
Tudor Barbulescu  •  21 Aprilie 2022, 21:51

Domnule Petrescu, o echipa care joaca predominant defensiv nu are cum sa primeasca penalty, iar CFR, cu toate ca are fotbalisti redutabili, asta joaca deoarece dumneavoastra nu stiti nimic altceva. Incetati a va plange, studiati mai mult, invatati de la antrenorii mari, altfel chiar deveniti penibil.

ioan1964
ioan1964  •  21 Aprilie 2022, 20:57

Frustrarea își spune cuvântul! Bususul a cedat mental!! Sa nu spun ca ne-a furat doi jucători într-un an și pe amândoi i-a determinat sa renunță la performanta! D. RUSU era o speranță la. UTA, LA Cluj nu a prins un minut! Roger era creierul la mijlocul terenului la UTA, LA Cluj a jucat o repriza și a fost exclus din lot!! BURSUCUL trezeste-te altfel îți ia oierul campionatul! DEȘTEPTAREA!!

Vezi toate comentariile (78)
Comentează