FOTBAL  »  Superliga  »  RANDERS - CFR CLUJ 2-1

„Săgeți” către Dan Petrescu după eșecul din Conference: „Nu mai sunt la modă antrenorii defensivi”

Dan Petrescu
Foto: Imago
Dan Petrescu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 00:20 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 00:47

Randers a învins-o pe CFR Cluj, scor 2-1, iar campioana României este eliminată matematic din Conference league! Daniel Pancu (44 de ani) laudă jocul formației daneze și îl atacă pe Dan Petrescu pentru stilul său defensiv.

  • Cu o etapă înainte de finalul grupei, CFR este OUT din Conference League. 
  • După 5 meciuri, campioana României ocupă locul 4 în grupa D, având un singur punct acumulat. 
  • Trupa lui Dan Petrescu a fost surclasată în această toamnă de Alkmaar (locul 12 din Olanda), Randers (locul 4 din Danemarca) și Jablonec (locul 13 din Cehia).
  • CFR mai are de jucat doar cu Jablonec, peste două săptămâni.

Programul complet din Conference League

„Indiscutabil, o victorie absolut meritată, știm foarte bine că realitatea din fotbalul românesc asta e în momentul de față, nu putem să ne ascundem. Randers e genul de echipă care provine dintr-un campionat ofensiv, în care se marchează multe goluri. 

Nu mai sunt la modă nici antrenorii defensivi, nici echipele defensive. M-am uitat pe ultimele 10 jocuri ale lor (n.r. - ale lui Randers), au 20 de goluri marcate, asta au promovat și în seara asta. Măcar, dacă nu reușesc să câștige, te bucuri de fotbal, aduci mulți oameni în careu. Randers e neînvinsă”, a zis Daniel Pancu la Digi Sport Special.

CFR Cluj, învinsă și de Randers!

CFR era aproape să lovească prima împotriva lui Randers, când centrarea lui Camora a fost deviată și a „mușcat” din transversală (3). Apoi, danezii au preluat în totalitate controlul și numai intervențiile lui Bălgrădean au ținut-o în cărți pe campioana noastră din ultimii 4 ani.

Inevitabilul s-a produs până la urmă în repriza a doua. Kamara a profitat de neatenția lui Camora și a deschis scorul (68).

De nicăieri, Ciprian Deac a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap (72), însă Bălgrădean a fost bătut 4 minute mai târziu de Piesinger - lovitură liberă de la mare distanță executată perfect de fundașul austriac.

„Săgeți” către Dan Petrescu după eșecul din Conference: „Nu mai sunt la modă antrenorii defensivi”
Românul care putea să îi antreneze pe Man și Mihăilă la Parma: „Am fost și eu pe lista scurtă”
ITALIA
Românul care putea să îi antreneze pe Man și Mihăilă la Parma: „Am fost și eu pe lista scurtă”
Patronul Varga nu se uită la bani, în ciuda problemelor financiare de la CFR Cluj! Aproape de o nouă mutare importantă
CFR Cluj
Patronul Varga nu se uită la bani, în ciuda problemelor financiare de la CFR Cluj! Aproape de o nouă mutare importantă

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Victorie și calificare pentru Ianis Hagi cu Rangers » Final dramatic pentru Stanciu, în Slavia - Feyenoord!

SUPERCICÂLDĂU! Românul a ridiculizat apărarea lui Marseille: filmul fazei + Cic s-a îmbrâncit cu un adversar

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
coco1987
coco1987  •  26 Noiembrie 2021, 10:14

Nu exista asa ceva! Pancu vorbeste ca un amator desi a fost, fara indoiala, un foarte bun fotbalist. Cand a fost la moda fotbalul defensiv? Sau cand a fost vreodata la moda fotbalul ofensiv? La moda inseamnacde succes, iar de succes in fotbal inseamna sa castigi. Mai departe, ca o faci jucand ofensiv sau defensiv nu are nicio importanta. Problema Cfr-ului in Europa acum nu este ca joaca defensiv, este că nu au iesit rezultate bune.

remarque
remarque  •  26 Noiembrie 2021, 09:57

fotbalul poate fi jucat in multe feluri. Faptul ca te declari echipa ofensiva sau defensiva, nu iti garanteaza nimic. Ma uit la echipele "ofensive" si la rezultatele lor. Nationala lui Radoi, FCSB PSDU Craiova(care a devenit ofensiva in epoca Reghe dupa ce fusese defensiva in epoca Ouzunidis). De acord cu Pancu in momentul in care oferi alternativa DE SUCCES. Ori ceea ce ofera nationala lui Radoi(inca e Radoi antrenor), FCSB si PSDU Craiova sunt cautari cu rezultate partiale (ca sa fiu indulgent). Franele au nevoie de portar, laterali si varf. Au renuntat usor la Rondon, s-a dus Arlauskis, Camora si Deac sunt uzati dar luati ca senatori de drept si nu le sufla nimeni in ceafa. Franele au lot, dar le trebuie cateva piese cu o clasa mai sus. Oricum pe "ofensivii" din campionat ii au "de clienti".

c23665
c23665  •  26 Noiembrie 2021, 08:19

Degeaba bate CFR clinceni, voluntari și fecesebei în țară, dacă nu bate danezi și olandezi prin Europa! Mai bine să aiba succesuri cu kazahstanezi și albanezi!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează