INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Românul care putea să îi antreneze pe Man și Mihăilă la Parma: „Am fost și eu pe lista scurtă”

Valentin Mihăilă și Dennis Man
Foto: Imago
Valentin Mihăilă și Dennis Man Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 23:05 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 23:23

Adrian Mutu (42 de ani) a dezvăluit că a fost dorit de Parma înainte ca Enzo Maresca, ulterior demis, să fie numit antrenor la „cruciați”.

Totul se petrecea în mai anul acesta, când Parma rămăsese fără antrenorul Roberto D'Aversa, demis în urma rezultatelor slabe. Atunci, potrivit spuselor lui Mutu, el se afla pe lista posibililor antrenori, alături de Enzo Maresca.

Între timp, Maresca a fost demis și el, în locul său venind Giuseppe Iachini, fostul tehnician al Fiorentinei.

„Am fost și eu pe lista scurtă la Parma, dar l-au ales pe Maresca atunci. Eram cât pe ce, dar el câștigase titlul cu U23 la Manchester City. L-au dat afară acum 2 zile, acum au vrut un alt antrenor. Dacă nu iese, schimbă iar profilul. A venit Giuseppe Iachini, care e un antrenor cu state vechi”, a spus Adrian Mutu la emisiunea „Fotbal Club” pe Digi Sport.

Mutu, despre problemele lui Man în Italia: „Un duș rece”

Mutu a comentat situația lui Dennis Man, intrat într-un con de umbră în ultima lună, în urma relației tensionate cu Maresca:

„Denis Man avea o problemă de comunicare cu Maresca, să nu-i spun altfel. Nu se înțelegea cu el. Pe undeva așa eram și eu la vârsta lui, stilul românilor. Am vorbi și i-am zis «Vezi că în Italia, la 21 de ani, mi s-a întâmplat și mie... Acolo te curăță. Noi suntem români, ai grijă până te integrezi.»

O să fie un duș rece acesta, el are calități cu carul, la fel ca Mihăilă. Au avut un impact bun la început. A urmat reculul, așa este acolo când încep antrenamentele dure și forjatul, se simte”. 

Video De ce nu se impune Dennis Man în Serie B: „Nu are dimensiunea muncii”

Citește alte știri din fotbalul internațional:

SUPERCICÂLDĂU! Românul a ridiculizat apărarea lui Marseille: filmul fazei + Cic s-a îmbrâncit cu un adversar

Un an de la dispariția lui Diego Maradona! » Leo Messi, mesaj emoționant: „Mereu mă gândesc că, la un moment dat, îl voi vedea vorbind la TV”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
c23665
c23665  •  26 Noiembrie 2021, 08:09

Stă echipamentul pe Man ca pe sperietoarea de pe ogor!! E foarte slab... Nu doar la fotbal...

hashtag_truth
hashtag_truth  •  26 Noiembrie 2021, 01:58

lista scurta ????? :))))))...cat de lunga ???? ....:))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează