FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Rapid a oficializat transferul fotbalistului de la Farul: „Abia aștept să-i fac fericiți pe fani”

Andrei Ciobanu a semnat cu Rapid / Sursă foto: GSP
Andrei Ciobanu a semnat cu Rapid / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2022 13:25 / Actualizat joi, 16 iunie 2022 14:53

Rapid a prezentat astăzi cel mai important transfer reușit până acum în pauza competițională. Alb-vișiniii au obținut semnătura lui Andrei Ciobanu, mijlocașul de 24 de ani crescut la Academia Hagi, cel care în ultimii 6 ani a evoluat pentru Viitorul/Farul.

Mutarea anunțată de Gazeta Sporturilor încă de pe 3 iunie a devenit oficială astăzi. Andrei Ciobanu va evolua începând din această vară sub comanda lui Adrian Mutu, tehnicianul cu care a colaborat și la naționala U21, în urmă cu un an.

„Rapid a perfectat astăzi cel de-al doilea transfer al verii, reușind să-l achiziționeze pe Andrei Ciobanu, de la Farul Constanța. Mijlocașul de 24 de ani a semnat un contract valabil pe două sezoane, cu opțiune de prelungire, urmând a se alătura imediat lotului condus de Adrian Mutu, aflat în cantonament la Curtea de Argeș”, au transmis giuleștenii. 

Andrei Ciobanu: „Cunosc atmofera incendiară din Giulești, abia aștept să îi fac fericiți pe fani”

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la o echipă atât de mare, cum este Rapid. Sperăm să ne atingem toate obiectivele în acest sezon, iar eu să ajut echipa cât mai mult. 

Cunosc atmofera incendiară din Giulești, abia aștept să îi fac fericiți pe fani și le promit că împreună suntem de neclintit”, a declarat Andrei Ciobanu, conform site-ului oficial al grupării giuleștene

Rapid a oficializat transferul fotbalistului de la Farul: „Abia aștept să-i fac fericiți pe fani”
Andrei Ciobanu a fost prezentat de Rapid

Andrei Ciobanu își pierduse locul de titular la Farul

Andrei Ciobanu își pierduse statutul de privilegiat la Farul. Considerat, la un moment dat, principalul fotbalist de export al clubului de la malul mării, progresul mijlocașului s-a oprit inexplicabil.

Lăudat pentru calitățile fizice deosebite, un dreptaci cu un șut de temut, Ciobanu a făcut parte din lotul „tricolor” de la Jocurile Olimpice de la Beijing. În naționala de tineret a strâns 19 apariții, reușind să marcheze de 3 ori. A fost om de bază și la Europeanul U21 de anul trecut, punctând în remiza 1-1 cu Olanda.

În ediția recent încheiată de campionat, Ciobanu a bifat 32 de apariții. A marcat doar două goluri și a oferit 3 pase decisive.

Rapid a renunțat la 8 jucători

Luni, Rapid a anunțat oficial, pe pagina de Facebook a clubului din Giulești, că s-a despărțit de 8 jucători. Printre fotbaliștii care nu mai intră în calculele lui Adrian Mutu se numără și Hlistei (27 de ani), Goge (30 de ani) sau Adrian Bălan (32), care au contribuit din plin la revenirea echipei în prima ligă, la finalul sezonului 2020-2021.

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Zăvăleanu și liderii DDB, conferință de 40 de minute despre viitorul lui Dinamo » Cum se reinventează proiectul socios + Oferta făcută lui Șerdean

Cum a ratat fundașul dorit de Becali transferul la FCSB: „Eu am vrut să-l iau, dar el a fost fraier și a prelungit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
supereduardo10
supereduardo10  •  17 Iunie 2022, 19:41

Ce mai mir eu cum a jucat la under 21 ...la 24 de ani . Pe pile? :D.

calinescu_
calinescu_  •  16 Iunie 2022, 17:00

Inceputul sfarsitului pentru MUTU ....!!!! Nu poti transfera jucatori numai ca sa-i faci profit la fostu nash ....!!!! Ciobanu e de Liga a II A si tu il aduci pentru play off ....!!!!!!

tororosso
tororosso  •  16 Iunie 2022, 16:53
Postat de tikitakabarceloona pe 16 Iunie 2022, 15:15

Hagi este vesnic nemultumit si nu are treaba cu antrenoratul. Pacat, ca jucator a fost foarte bun.

Vorbim la trecut ? atunci DA a fost bunicel .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează