FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO Zăvăleanu și liderii DDB, conferință de 40 de minute despre viitorul lui Dinamo » Cum se reinventează proiectul socios + Oferta făcută lui Șerdean

DDB și-a asumat rolul de salvator al lui Dinamo / Sursă foto: GSP
DDB și-a asumat rolul de salvator al lui Dinamo / Sursă foto: GSP

Articol de , - Publicat joi, 16 iunie 2022 12:14 / Actualizat joi, 16 iunie 2022 14:08

Reprezentanții proiectului DDB și administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, au susținut astăzi o conferință de presă în care au vorbit despre viitorul clubului în perioada următoare. Cele mai importante declarații sunt mai jos. 

După ce proiectul socios s-a confruntat cu probleme majore de credibilitate în ultimele luni, totul culminând cu pierderea a mii de cotizanți, reprezentanții Programului DDB încearcă din nou să-i înduplece pe suporteri să sprijine financiar clubul. 

Prin vocea lui Cătălin Alexandru, realizator Radio Dinamo și personaj apropiat de DDB, suporterii și-au dezvăluit planul, anunțând inclusiv că înaintează o ofertă de un euro către Dorin Șerdean pentru preluarea clubului:

DDB: „Echipa nu va falimenta, chiar dacă unii își doresc asta”

Cătălin Alexandru, reprezentantul DDB: „E o zi importantă, e prima conferință după retrogradare. Salvarea clubului depinde de efortul nostru comun. Conferința certifică faptul că echipa nu va falimenta, chiar dacă unii își doresc asta. Vom lupta cu tot ce avem la îndemână pentru a merge mai departe. 

Am pierdut o sumă importantă din drepturile TV și avem nevoie de o sumă mare de bani pentru a ne plăti datoriile. Ne gândim și la prezent, dar și la viitor. Vrem să ieșim din insolvență, dar trebuie să trecem peste aceste momente critice. 

Reorganizarea DDB a început acum două luni. Nu mai avem purtători de cuvânt, ci reprezentanți zonali. Avem mai multe modalități de a strânge fonduri. Vrem să aducem membri activi în proiectul DDB. Sunt erori pe care le-am comis, dar avem nevoie de oameni pentru a salva clubul Dinamo. 1.000 de membri reveniți în proiect înseamnă 50.000 de euro. Ne-am propus să reajungem la 10.000 de membri activi. Reprezentanții zonali vor încerca să vorbească cu cei care au părăsit proiectul”. 

Cătălin Alexandru, reprezentantul DDB: „Am fost mandatat de cei din DDB să fac o oferta publică pentru domnul Șerdean, pentru acțiunile pe care le deține. Oferta noastră este de un euro! Încă ceva. Dacă domnul Șerdean face dovada că a achitat vreo sumă pentru domnul Cortacero, vom plăti noi și acea sumă!”

Vom avea alegeri în DDB pe 16 august. Va fi folosită o platformă de specialitate la alegeri. Vor putea vota doar membrii activi. 

Vor fi 3 piloni în proiect: președintele DDB, președintele PCH și un reprezentant al suporterilor. Toți vor avea drepturi depline în cadrul Peluzei Cătălin Hîldan.

- Cătălin Alexandru, reprezentantul DDB

În 2021, am adus un produs unic în fotbalul românesc. A fost produsul care ne-a asigurat supraveițuirea. Vom veni în fața suporterilor dinamoviști cu un alt produs final, care va fi prezentat cât va fi 100% gata. Se pregătește ceva unic, iar fanii dinamoviști vor avea motive de mândrie. Proiectul DeltaDDB va fi lansat la jumătatea lunii iulie.

- Cătălin Alexandru, reprezentantul DDB

Ce a declarat Răzvan Zăvăleanu: „Vrem să transmitem un mesaj puternic dinamoviștilor cu bani”

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo: „Domnul Șerdean ne-a transmis că vrea să ajute echipa să renască. Din păcate, nu are resursele financiare necesare pentru a face asta. I-am avertizat pe toți acționarii că, dacă nu-și fac datoria, există căi legale prin care pot fi înlocuiți”.

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo: „Dincolo de inițiativele incredibil de frumoase ale celor din DDB, noi ne dorim să transmitem un mesaj puternic dinamoviștilor cu bani. Dacă această retrogradare nu a însemnnat un mesaj puternic de conștientizare, atunci acțiunea noastră de astăzi asta își propune. Vrem să transmitem un mesaj. 

Sunt mulți dinamoviști care ar putera ajuta clubul să supraviețuiească fără niciun fel de probleme. Ba chiar să acceadă la performanță! Toată lumea trebuie să strângă rândurile. Suporterii sunt indispensabili acestei echipe! Fără sprijinul constant al suporterilor, Dinamo n-ar fi fost azi nici măcar aici (n.r. - în liga a doua). Sper că cei care au ieșit din program să revină”.

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo, despre legăturile cu CS Dinamo: „Am simțit că suporterii noștri și-ar fi dorit o colaborare cu CS Dinamo. Pentru a evita situații care s-au mai întâmplat în fotbalul de la noi, ar fi bine ca întreg palmaresul să ajungă sub tutela CS Dinamo pentru a exista o continuitate. 

Momentan, sunt diferențe de opinie și trebuie să avem și cu cine discuta. În acest moment, nu văd o colaborare cu CS Dinamo, poate doar pe partea de juniori. Din păcate, ne vom opri în acest punct pentru moment. Poate discuția va fi reluată când vom reuși să curățăm SC Dinamo de datorii”.

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo, despre stadionul pe care vor evolua „câinii” în Liga 2: „Prima variantă ar fi Colentina. Vom vorbi zilele viitoare cu proprietarul stadionului pentru a vedea dacă putem realiza acest lucru. Încercăm să menținem echipa în București, dar vom vedea care sunt toate variantele”.

În cea mai mare măsură, lotul este constutituit. Vor veni și foarte mulți jucători în probe. Vor fi peste 25 de jucători în lot, să vedem în ce măsură vor rămâne toți aici. Moura și Buleică au semnat, vor continua la echipă.

- Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo,

FOTO / Planul de marketing pus la cale de Dinamo și prezentat în conferința de azi

Zăvăleanu și liderii DDB, conferință de 40 de minute despre viitorul lui Dinamo » Cum se reinventează proiectul socios + Oferta făcută lui Șerdean

VIDEO / Dan Giuraniuc, directorul de marketing al lui Dinamo, declarații despre bugetul pe sezonul viitor

Cum sunt împărțite acțiunile lui Dinamo

  • Lotus (Dorin Șerdean) - 72,8758%
  • DDB - 20,0610%
  • CS FC Dinamo („Dinamo Badea”) - 7,031%
  • Cornel Dinu - 0,013

Dinamo e obligată să facă rost de 800.000 de euro

Dinamo trebuie să o facă rost urgent de 800.000 de euro în această săptămână pentru a începe campionatul în Liga 2. Banii sunt necesari pentru a plătit restanțele către jucători (200.000 de euro), datoriile către terți și alte datorii curente.

Conform informațiilor GSP.ro, roș-albii au nevoie urgentă - în această săptămână! - de suma de 800.000 de euro, datorii ultra-stringente, bani care dacă nu sunt achitați, blochează desfășurarea mai departe a activității la echipă.

Sunt bani pe care Dinamo trebuie să-i facă rost în această săptămână pentru ca activitatea să se reia de lunea viitoare, când este prevăzută reunirea.

Este vorba despre datorii către jucători, inclusiv către cei care au plecat, în total 200.000 de euro. Apoi restanțe ce trebuie plătite către terți și datorii la zi. Este suma despre care se vorbește la club, nu mai este niciun secret.

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Fotbalistul care pune condiții pentru a continua la Dinamo: „Aș rămâne, dar vreau banii! Trebuie să trăiesc și eu”

EXCLUSIV Săptămână decisivă pentru Dinamo » „Câinii” au nevoie de o sumă uriașă pentru a supraviețui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
tomthompson
tomthompson  •  19 Iunie 2022, 23:57

faliment

jabs
jabs  •  17 Iunie 2022, 10:08

cam mult 40 de minute....FALIMENT și gata.....

balotelli
balotelli  •  17 Iunie 2022, 08:47
Postat de catalin.palcu pe 17 Iunie 2022, 01:17

uau, ai o memorie exceptionala daca iti aduci aminte ce a scris unul oarecare pe un forum acum 6 luni. eu nu imi aduc aminte, dar poate nu e memoria punctul meu forte. daca e cum zici tu , imi retrag 'acuzatia' cu scuzele de rigoare. desi pana la urma nu te-am catalogat criminal de razboi. oricum raman suspicios ca pt un fan U esti extrem de ostil la adresa lui Dinamo. nu zic ca trebuie sa fim toti 'frati', dar clar ai un dinte mare impotriva noastra, nici nu stiu ce animozitati avem de impartit. pana la urma, cum am mai scris pe aici, daca Dinamo era marea problema in fotbalul romanesc, gata acum ati scapat, dati drumul la performante, la calificari la mondiale, la primaveri europene , la stadioane pline pana la refuz, la transferuri stelare. balaurul dinamovist e aproape gata.

N-am o memorie chiar atât de bună. Era în noiembrie, nu în decembrie. Iată ce ziceai... am dat copy - paste: "cat despre muscatul de spate in ce priveste Dinamo ( esti fecesebist cu siguranta, ca astia au obsesii la limita cu patologicul), afla amice ca Dinamo nu a cerut NICIO amanare, ci din contra. a fost fortata de Liga controlata de nen'tu Gigi sa nici nu joace, sa nici nu se antreneze pt ca banuiau ei ca un maseor e pozitiv." După care am tot încercat să te conving că nu-s FCSB-ist, fără succes, însă. Ai tot insistat. Pân' la urmă... a rămas așa. Te-ai convins tu ulterior de aspectu' ăsta.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează