FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Rapid a primit interdicție la transferuri » Primele reacții: „Nu înțeleg disperarea asta”

Rapid a pierdut procesul la TAS cu fostul mijlocaș Nemanja Milisavljevic (38 de ani), care a jucat pentru giuleșteni între iulie 2012 și ianuarie 2013, și a primit și interdicție la transferuri
Rapid a pierdut procesul la TAS cu fostul mijlocaș Nemanja Milisavljevic (38 de ani), care a jucat pentru giuleșteni între iulie 2012 și ianuarie 2013, și a primit și interdicție la transferuri

Articol de , - Publicat vineri, 10 martie 2023 10:38 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 10:54

Rapid a pierdut procesul la TAS cu fostul mijlocaș Nemanja Milisavljevic (38 de ani), care a jucat pentru giuleșteni între iulie 2012 și ianuarie 2013, și a primit și interdicție la transferuri. Giuleștenii susțin că vor plăti până la finalul lunii restanțele în valoare de 92.000 de euro către sârb, astfel că sancțiunea nu va avea consecințe.

„Nu înțeleg graba asta a lui, disperarea asta. Convenisem să-i plătim cei 92.000 de euro până la final de martie. Dar ei s-au grăbit să depună actele pentru a ne interzice tranferurile. Mă rog, nu ne afectează, plătim luna asta și închidem tot. Era o plată asumată”, a declarat Daniel Niculae, președintele Rapidului, pentru GSP.ro.

Moment stupefiant trăit de un jucător român în Israel: „Aveam un coleg băgat în mafie. Au venit geniștii și i-au scos o bombă de 6 kilograme de sub mașină”
GSP Live
Moment stupefiant trăit de un jucător român în Israel: „Aveam un coleg băgat în mafie. Au venit geniștii și i-au scos o bombă de 6 kilograme de sub mașină”

Informația a fost confirmată și de Marian Mihail, avocatul clubului Rapid contactat de Gazetă: „Avocații lui Milisavljevic au făcut presiune ca să primească banii mai devreme cu 3 săptămâni. E o decizie fără nicio consecință, pentru că Rapid va achita datoria până la finalul acestei luni. Nu ne-am grăbit cu plata întrucât oricum nu era fereastră de mercato. Până în vară, când se vor deschide transferurile, Rapid va scăpa de această sancțiune”.

Rapid e iar bună de plată

După ce Fotbal Club Rapid 1923 a pierdut procesele cu Julio Cesar (600.000 de euro) și Daniel Paulista (800.000 de euro), care au condus, de asemenea, pentru o perioadă la interzicerea dreptului de a face transferuri, Dan Șucu și Victor Angelescu trebuie să achite o nouă datorie, de aproximativ 100.000 de euro, adunată din perioada vechiul Fotbal Club Rapid București.

Cazul Nemanja Milisavljevic vs. Rapid:

  • Prima decizie a FIFA în acest caz a fost în favoarea jucătorului și a venit în ianuarie 2014 la Camera de Soluționare a Litigiilor;
  • Rapid nu a plătit, iar jucătorul a mers din nou la FIFA în iulie 2021, la Comisia de Disciplină. Acolo, s-a stabilit că FC Rapid 1923 este continuatoare clubului Fotbal Club Rapid București și i-a dat câștig de cauză jucătorului;
  • Rapid a contestat decizia pe 3 noiembrie 2021, dar TAS a respins apelul făcut de giuleșteni;
  • Rapid a fost obligată să achite 62.150 de euro, plus o dobândă de 5% pe an, începând cu mai 2013 până la data efectuării plăți. Suma se ridică acum la 92.765 de euro;
  • Formației din Liga 1 i-a fost impus să achite o amendă de 7.500 de franci elvețieni, ca urmare a deciziei Comisie de Disciplină din iulie 2021, plus plata costurilor judecății la TAS și încă 2.000 de franci, sumă care reprezintă plata pentru avocatul jucătorului.
Rapid a primit interdicție la transferuri » Primele reacții: „Nu înțeleg disperarea asta”
Nemanja Milisavljevic (stânga) în duel cu Lucian Sânmărtean, foto: GSP

Mijlocaș ofensiv, Nemanja Milisavljevic a sosit în Liga 1 în ianuarie 2009, la FC Vaslui, după ce a trecut pe la echipe precum OFK Belgrad, Rabotnicki și Vardar Skopje. La Rapid a ajuns în vara lui 2012, gratis, plecând după 6 luni la Ludogoreț. S-a retras în vara lui 2018.

Recent, și câțiva dintre foștii jucători români ai Rapidului - Alexandru Păcurar, Tiberiu Bălan, Octavian Abrudan - și-au exprimat intenția de a da în judecată clubul lui Șucu și Angelescu pentru a-și recupera restanțele salariale.

VIDEO. Toate detaliile înaintea meciului Farul - Rapid:

Mai multe știri despre Rapid:

Problema remarcată la Rapid după 0-1 cu Hermannstadt: „În prima repriză a jucat în 10”
RAPID - HERMANNSTADT 0-1
Problema remarcată la Rapid după 0-1 cu Hermannstadt: „În prima repriză a jucat în 10”
Victor Angelescu, mesaj fără echivoc: „Pentru mine, FCSB e Steaua! Nu mi se pare normal să promoveze echipa Armatei, n-ar trebui să existe”
Rapid
Victor Angelescu, mesaj fără echivoc: „Pentru mine, FCSB e Steaua! Nu mi se pare normal să promoveze echipa Armatei, n-ar trebui să existe”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
ED_BAD
ED_BAD  •  11 Martie 2023, 21:46
Postat de t0268889 pe 10 Martie 2023, 13:26

Eu zic sa mai citesti o data ce am scris, si comentariul la care am raspuns.

Pai... crd ca ai dreptate! :) Am apasat reply unde nu trebuia... Scuze!

PanconneGiulesti
PanconneGiulesti  •  11 Martie 2023, 20:57
Postat de legio.sud pe 10 Martie 2023, 16:25

Și dacă nu vă iubește ce i-se întâmplă , pierde “ caii de la bicicletă “ ?!!

Care e problema voastra cu Rapid? Rotaru e indragostit lulea de voi? bat obrazul, asa un minim de respect pentru ca fanii nostri au fost infratiti candva iar si noi si voi am fost anti comunisti si persecutati de sistem.

braveheartro
braveheartro  •  10 Martie 2023, 22:17
Postat de t0268889 pe 10 Martie 2023, 11:38

Sunt *** ca vor sa isi ia banii pe munca? Cum ar fi ca angajatorul tau sa nu iti plateasca salariul pe 6 luni si dupa sa faca alta firma si tu sa ramai cu degetu' in gura?

Ești prea deștept pentru lumea asta :))))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close