FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - HERMANNSTADT 0-1

Problema remarcată la Rapid după 0-1 cu Hermannstadt: „În prima repriză a jucat în 10”

foto: Cristi Preda (GSP) +15   FOTO
foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 05 martie 2023 07:54 / Actualizat duminica, 05 martie 2023 09:13

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a analizat înfrângerea suferită de Rapid pe teren propriu, 0-1 cu Hermannstadt.

Acesta consideră că echipa lui Adrian Mutu are probleme la nivel fizic și de aceea Adrian Mutu a început cu o formulă de start fără mai mulți titulari. În plus, mijlocașul francez Hervin Ongenda, care a debutat la Rapid, a fost criticat pentru evoluția din primele 45 de minute.

Dinamovista Andreea Prisăcariu a întors toate privirile în Giulești » Cum s-a afișat la Rapid - Hermannstadt
RAPID - HERMANNSTADT
Dinamovista Andreea Prisăcariu a întors toate privirile în Giulești » Cum s-a afișat la Rapid - Hermannstadt

Problema remarcată la Rapid după 0-1 cu Hermannstadt

„La Rapid, aşa cum am văzut ca s-au mişcat jucătorii, e o problemă fizică. Și de aici au plecat toate probleme lui Adi Mutu. Probabil că a sesizat ca există o oboseală şi atunci a schimbat. 

Unii spun dacă au jucătorii de bază obosiți, atunci îi bag abia când că le e mai uşor, când adversarul e obosit. Aşa a gândit.

Prima echipă nu a reuşit sa ţină un rezultat de egalitate, ba mai mult au şi jucat prost. În plus, Ongenda n-a existat! Rapidul a jucat în 10 în prima repriză”, a spus Andrei Vochin în emisiunea „Sport Center”, moderată la OrangeSport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

Echipa de start a Rapidului cu Hermannstadt: H. Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, C. Ignat, J. Morais - Emmers, Crepulja, A. Ioniță II - Papeau, Luckassen, Ongenda

Concluziile sunt simple, mai ales după prima repriză, când am jucat slab. Nu am avut ritm, am luat decizii proaste, am fost aroganți, iresponsabili, superficiali. Nu meritam să câștigăm. Era normal să schimb primul 11, pentru că veneam după 3 meciuri în 7 zile. 

În afară de Ongenda, care era o decizie asumată, pentru că avea nevoie de minute, ceilalți au rămas datori față de mine, de public. Aroganța ne-a costat. Credeam că am câștigat înainte să intrăm pe teren, iar fotbalul ne-a pedepsit. Chiar dacă am ratat penalty, nu meritam mai mult. Fotbalul ne-a dat o lecție. Ignat e singura notă pozitivă de azi, el a fost singurul care a jucat bine. 

Nu suntem la un nivel ridicat din punctul ăsta de vedere, al lotului. Când mai suntem și aroganți, nu avem cum să câștigăm. Începe play-off-ul de săptămâna viitoare. Nu se poate să joci doar din gleznă, sper că au învățat ceva, pentru că eu am învățat din seara asta. Trebuie să dai totul. Să folosească toate calitățile în favoarea echipei, nu să joace pentru ei.

- Adrian Mutu, antrenor Rapid

VIDEO Dani Coman: „Chiar aveam nevoie de aceste 3 puncte”

Citește mai multe știri despre Rapid - Hermannstadt: 

Scandal la Rapid - Hermannstadt: scos de jandarmi din stadion + discuție aprinsă și în afara arenei

„Asta e tâlhărie! Sunteti legați la ochi?!” » Reacții nervoase după penalty-ul primit ușor de Rapid în prelungiri: „E rea intenție!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
Normal
Normal  •  05 Martie 2023, 19:57

Stati linistiti stiu aia de la Rapid ce fac !

bocciu
bocciu  •  05 Martie 2023, 16:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  05 Martie 2023, 11:19

Pacat de suporterii Rapidului-ca echipa lor nu are ANTRENOR!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează