FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Victor Angelescu, răspuns dur pentru Șumudică: „Pe mine nu mă sperie și nici nu poate să mă forțeze nimeni să fac ceva!”

Victor Angelescu / Captură Look Sport
Victor Angelescu / Captură Look Sport

Articol de - Publicat vineri, 25 februarie 2022 14:45 / Actualizat vineri, 25 februarie 2022 18:11

Patronul Rapidului, Victor Angelescu, este contrariat de vâlva stârnită în ultimul timp în jurul antrenorului giuleștenilor.

„Văd că se vehiculează prin presă tot felul de nume, Laszlo Balint, Adi Mutu, Marius Șumudică, se spune că am avea o listă cu 5 nume. Eu am tot zis că până la finalul sezonului regulat, când vom trage linie și vom analiza ce s-a întâmplat, nu se pune problema să-l schimbăm pe Miță Iosif.

Și nu avem nicio listă, nu am discutat cu nimeni. Suntem un club serios, ce am spus asta am făcut. Mai avem trei meciuri, poate că echipa face 6,7, 9 puncte. Suntem în obiectiv, cum să ne gândim acum la schimbarea antrenorului? Poate nu o vom face nici după ultima etapă din sezonul regulat. 

A, dacă echipa pierde aceste meciuri, dacă vedem că o ia la vale, da, atunci, normal că e posibil să-l schimbăm, dar acum nu se pune problema! Normal că e presiune pe Miță Iosif, că nu a mai câștigat de 8 meciuri", a spus Angelescu pentru GSP.ro. 

Șumudică, sunat de Daniel Niculae: „El și Săpunaru mă vor antrenor la Rapid, Angelescu se opune!”
RAPID
Șumudică, sunat de Daniel Niculae: „El și Săpunaru mă vor antrenor la Rapid, Angelescu se opune!”

Victor Angelescu, replică pentru Șumudică: „N-are de ce să se simtă jignit”

Referindu-se la acuzele lui Marius Șumudică, cel care susține că nu e dorit la Rapid chiar de finanțatorul echipei, acesta a precizat: 

„Nu intru în astfel de discuții cu nimeni. Pe mine nu mă sperie și nici nu poate să mă forțeze nimeni să fac ceva! Șumudică nu are de ce să se simtă jignit sau să se supere că nu l-am contactat. Pentru că nu am discutat cu nimeni.

Știu că Rapid este un club atractiv, iar Balint, Mutu, Șumudică sunt antrenori buni, dar nu vom decide nimic până după aceste ultime meciuri din sezonul regulat. Avem sâmbătă meci greu cu Dinamo. Nu mai e echipa care tot lua bătaie și încasa multe goluri. Le-au venit jucători, s-au mai omogenizat, va fi o partidă foarte dificilă”.

VIDEO Toate informațiile înaintea derby-ului Rapid - Dinamo

Citește și alte știri despre Rapid: 

Șumudică, sunat de Daniel Niculae: „El și Săpunaru mă vor antrenor la Rapid, Angelescu se opune!”

Marius Șumudică e dezamăgit că n-a fost chemat la Rapid: „Te doare, normal. Am rămas cu un gust amar!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ucluj2011
ucluj2011  •  25 Februarie 2022, 20:36

Un om extraordinar de echilibrat și cu picioarele pe Pământ Dl. Angelescu! Mult RESPECT Dle. Angelescu!

xxrapi
xxrapi  •  25 Februarie 2022, 18:57

Nu stiu ce se intampla de oarece timp. E o mare vanzoleala pentru schimbarea antrenorului. Pina atunci sa clarificam un lucru: Angelescu are banii dramuiti. De aceea nu a cumparat ,tot campionatul ,un jucator conducator de joc; de aici si un sir lung de rezultate de egalitate , fara victorii . Eu zic ca e destul de bine si asa. Revenind la antrenori: vreti un antrenor agresiv,cu lipici la galerie ,care poate face ,la un moment dat cand se supara, impreuna cu prietenii sai din galerie un fel de puci ? Sa nu mai vorbim de Pancu,Mutu sau Sumudica si sa l lasam pe Iosif in pace. Adevarat, nu e mai bun decat Sumi,clar. Dar Mutu,Pancu va spun ceva? Mie,nu. Partea rea este ca nu sunt bani in club si ca Iosif ar fi trebuit ,daca nu a facut o deja, sa se inscrie la scoala de antrenori pro. Vad intr o alta postare respect maxim pentru V.A. si RAPID. Nu i uitati pe Adrian Paunescu si, mai nou, pe acela care nu stie cand este ofsaid ,dupa antrenorul care este bun prieten cu galeria! Dupa mine nu conteaza daca antrenorul a fost jucator /angajat la ORICARE alt club. Vreau un RAPID fara griji si care sa faca performanta. HAI RAPID!

2944926335589436
Ovi Caravan  •  25 Februarie 2022, 18:28

Sumudica doar incearca sa destabilizeze. Antrenorul este pus de conducere nu se instaleaza singur. Sumudica cam peste tot a fost dat afara in ultimul timp. Cu siguranta la Turci nu va mai antrena niciodata, dupa ce a fost dat afara de 3 sau 4 ori in mai putin de 2 doi ani. Poate sint citeva camile schioape prin desert care au nevoie de Sumudica

Vezi toate comentariile (6)
Comentează