FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Alte bătăi de cap pentru Rapid » Doi foști jucători au câștigat recursul, iar clubul e chemat iar în judecată

Tibi Bălan are doar șase meciuri în tricoul Rapidului / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Tibi Bălan are doar șase meciuri în tricoul Rapidului / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 12:06 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 12:24

Rapid nu scapă de bătăile de cap pe care i le provoacă datoriile vechii societăți. Alexandru Păcurar și Tibi Bălan, doi foști jucători de-ai giuleștenilor, au câștigat la recurs procesul cu alb-vișiniii, iar cazul se va rejudeca!

Neplătiți deloc de club în perioada în care au îmbrăcat tricoul Rapidului, cei doi foști jucători au reclamat clubul la comisii. Au avut câștig de cauză la recurs și încă speră că-și vor primi salariile restante de aproape un deceniu!. Ambii au evoluat pentru Rapid în sezonul 2013-2014.

„Cazul a fost judecat inițial de LPF, dar urmează să fie luat în primire de cei de la FRF”, au transmis avocații lui Păcurar.

Rapid, „încolțită” de foștii jucători

Recent, Rapid a fost nevoită să achite alte datorii ale vechiului club, plătind 800.000 de euro pentru un fost jucător din 2008, Daniel Paulista, și alți 600.000 de euro către Julio Cesar. Ulterior, giuleștenii au pierdut procesul la TAS cu mijlocașul sârb Nemanja Milisavljevic, care a jucat pentru giuleșteni între iulie 2012 și ianuarie 2013.

Jucătorii români n-au nicio șansă să câștige un proces cu noi. Nu există nicio problemă! Alți jucători români au pierdut procesul cu noi. Legal, noi nu avem de dat niciun ban. Doar din cauza regulamentelor FIFA, UEFA, există o problemă cu jucătorii străini. Nu ne interesează ce spun acești doi jucători, pentru că șansele lor sunt zero. Legal, nu avem nicio problemă”, spunea Victor Angelescu la finalul lui ianuarie, conform Fanatik

Alex Păcurar și Tibi Bălan au câștigat la recurs, Rapid se întoarce în sala de judecată!

PĂCURAR ALEXANDRU vs. FC RAPID 1923 SA. Pretenții financiare – Admite recursul. Modifică în tot Hotărârea CNSL nr. 155/02.11.2023. Respinge excepția lipsei calității procesuale pasive a FC Rapid 1923 SA. Trimite cauza spre rejudecare către CNSL a FRF. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 30.03.2023, în ședință nepublică, la sediul LPF

BĂLAN TIBERIU vs. FC RAPID 1923 SA. Pretenții financiare –Admite recursul. Modifică în tot Hotărârea CNSL nr. 156/02.11.2023. Respinge excepția lipsei calității procesuale pasive a FC Rapid 1923 SA. Trimite cauza spre rejudecare către CNSL a FRF. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 30.03.2023, în ședință nepublică, la sediul LPF.

- Comisia de Recurs din cadrul FRF

VIDEO Victor Angelescu anunță ce se întâmplă la Rapid - Farul, după scandalul de la Constanța: „Așa o să-i primim, să vină câți vor ei”

Citește și alte știri despre Rapid:

EXCLUSIV Ce se întâmplă la Rapid - Farul, după scandalul de la Constanța: „Așa o să-i primim, să vină câți vor ei”

Tranșant! Echipa pe care Ionel Ganea o scoate din lupta pentru titlu: „A căzut mult, șchioapătă!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  31 Martie 2023, 16:29

Se modifică hotărârea CNSL din 02.11.2023? Ăștia modifică hotărâri din viitor?

masacrer
masacrer  •  31 Martie 2023, 13:13
Postat de zetanu pe 31 Martie 2023, 12:54

Prietene, nu la Angelescu au datorii baietii aia. Nu Anglescu e ala care nu i-a platit. Daca au de luat bani, trebuiau sa se incoloneze toti si sa mearga frumos la Crowne Plaza sa ia banii de la Copos, ca ala i-a tepuit. Angelescu a platit 500.000 de euro la o licitatie care trebuia sa acopere si plata datoriile societatii falimentare.

Pai cum? Nu e Rapidul de acum continuatoare Rapidului de atunci? De ce isi asuma datoriile catre straini (si le si plateste) iar pe romani ii lasa cu ochii in soare? Daca isi asuma ceva, sa isi asume pana la capat, indiferent daca reclamantii sunt straini sau romani. Si apoi ne mai miram ca suntem sclavi la noi in tara, cand "romanasii verzi" ca Angelescu ne trateaza discriminatoriu.

Normal
Normal  •  31 Martie 2023, 12:55

Celebrii fotbalisti Pacurar si Balan, ajunsi acum *** dupa o cariera impresionanta vor sa-si relaseze viata prin *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează