FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL

EXCLUSIV VIDEO Ce se întâmplă la Rapid - Farul, după scandalul de la Constanța: „Așa o să-i primim, să vină câți vor ei”

Galeria Farului a făcut spectacol la ultima deplasare din Giulești / Sursă foto: Raed Krishan
Galeria Farului a făcut spectacol la ultima deplasare din Giulești / Sursă foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 09:15 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 10:45

Victor Angelescu, acționarul minoritar al celor de la Rapid, a dat uitării situația tensionată de la ultimul meci cu Farul, când galeria giuleștenilor a primit doar 215 bilete pentru partida la Ovidiu, iar fanii alb-vișiniilor au preferat să rămână în afara stadionului în semn de protest.

  • Rapid - Farul Constața se joacă sâmbătă, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Ce s-a întâmplat atunci? Fanii Rapidului au venit în număr ridicat la Ovidiu, în jur de 600, dar gazdele le-au oferit numai 215 tichete, invocând prevederile regulamentare. Ca răspuns, rapidiștii le-au refuzat, preferând să rămână în afara arenei, din spirit de solidaritate. Situația va sta cu totul și cu totul altfel sâmbătă, în Giulești.

Victor Angelescu a dezvăluit la GSP Live că galeria Farului va primi bilete la discreție pentru derby-ul etapei a doua din play-off. 

Victor Angelescu anunță ce se întâmplă la Rapid - Farul

O să-i primim bine, dar noi n-avem nicio problemă, le-am pus la dispoziție tot sectorul, pot veni câți vor ei. Le-am dat câte bilete au cerut, să vină cât doresc, 1000 sau câți vor veni”, a spus Victor Angelescu, la GSP Live.  

Ce spune ROAF despre obligațiile cluburilor organizatoare:

Art. 58, 4, i - La solicitarea clubului vizitator, să aloce pentru suporterii acestuia un număr de bilete reprezentând minimum 5% din capacitatea totală a stadionului. * Dacă se înțeleg cluburile, fanii vizitatori pot avea mai mult de 5%.

Sold-out la Rapid - Farul

Se anunță o atmosferă incendiară pentru duelul de sâmbătă seara. Fanii giuleștenilor au epuizat aproape toate biletele puse în vânzare. La ora redactării articolului, mai erau disponibile doar câteva tichete în zona VIP!

Rapid ocupă în prezent locul 5 în clasamentul play-off-ului, cu 27 de puncte, la opt lungimi de liderul Farul și la șase puncte în spatele locului secund, ocupat în acest moment de CFR Cluj. Giuleștenii pot micșora diferența cu un succes în fața Farului, pe care o întâlnesc în derby-ul de pe 1 aprilie.

Citește și alte știri de actualitate: 

Tranșant! Echipa pe care Ionel Ganea o scoate din lupta pentru titlu: „A căzut mult, șchioapătă!”

Hagi poate da lovitura: „Ar fi cel mai scump transfer din istoria Ligii 1”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
razesul
razesul  •  31 Martie 2023, 15:40
Postat de masacrer pe 31 Martie 2023, 13:18

Rapidistii se bazeaza pe faptul ca vin prea multi sustinatori ai Farului si iese cu bataie la limitele de demarcatie dintre galerii, cu largul aport al stewarzilor de casa (au mai fost cazuri), ca apoi sa zica: uitati ce buni suntem noi cu ei, iar ei fac scandal.

care? cei 20 de suporteri? :)

abavati
abavati  •  31 Martie 2023, 14:39
Postat de bridges pe 31 Martie 2023, 11:37

Asta e un lucru bun, Rapid s-a schimbat mult in bine.

aiurea - tb respectata regula de minim 5% din capacitatea stadionului

masacrer
masacrer  •  31 Martie 2023, 13:18

Rapidistii se bazeaza pe faptul ca vin prea multi sustinatori ai Farului si iese cu bataie la limitele de demarcatie dintre galerii, cu largul aport al stewarzilor de casa (au mai fost cazuri), ca apoi sa zica: uitati ce buni suntem noi cu ei, iar ei fac scandal.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează