FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO + FOTO Investiția lui Dan Șucu e gata » Baza de 5,5 milioane de euro a Rapidului poate fi folosită la un an de la începerea lucrărilor

Imagine în nocturnă cu noua bază a Rapidului. În partea de jos a imaginii este singurul hibrid, unde se va antrena echipa de seniori +36   FOTO
Imagine în nocturnă cu noua bază a Rapidului. În partea de jos a imaginii este singurul hibrid, unde se va antrena echipa de seniori

Articol de - Publicat luni, 03 octombrie 2022 21:36 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 21:36

Rapid va putea intra începând cu 11 octombrie în baza Constructorul, modernizată cu 5 milioane de euro cu Dan Șucu.

La un an de la începerea lucrărilor de modernizare, baza este gata de folosință. Clubul lui Adrian Mutu va putea începe de săptămâna viitoare să se antreneze în noul complex, urmând a părăsi baza de la Buftea.

Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”
GSP LIVE
Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”

VIDEO Cum arată acum baza Constructorul

Complexul are un teren mare, cu gazon hibrid, pentru echipa mare și alte 4 terenuri pentru echipele de tineret și juniori. Toate cele 5 terenuri au instalații de nocturnă.

Lucrările de modernizare au evoluat rapid, acestea fiind începute în octombrie 2021, când baza era în paragină, terenurile fiind acoperite cu buruieni.

FOTO. Cum arăta baza Constructorul în urmă cu un an

+32 FOTO

Pentru moment, jucătorii și staff-ul echipei vor fi nevoiți să se schimbe în containere. Momentan există 3 (unul folosit ca vestiar, unul folosit pentru masaj și recuperare și unul folosit pentru dușuri), urmând a mai fi aduse 4. 

Rapidiștii vor folosi aceste containere până când vor primi autorizația de construire a vestiarelor și a birourilor.

+32 FOTO

Citește și:

EXCLUSIV Federația are o echipă protejată! Informații de culise din Liga 1 și exemplul care confirmă bănuiala

Ce l-a surprins pe Dan Șucu în primele 4 luni ca investitor la Rapid: „Nu mă așteptam”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
dramav
dramav  •  05 Octombrie 2022, 23:44
Postat de flick2020 pe 03 Octombrie 2022, 16:37

Ce stadion a facut Sucu ?? A facut o tentativa de baza sportiva, care e pistol cu apa pe langa ce are FCSB in Berceni.....auzi...containere, ***

Sa te certi pentru banii si realizarea altora.. e altceva, dar na, e mai usor decat sa faci ceva cu viata ta!

paolo11
paolo11  •  04 Octombrie 2022, 09:48

Grivita, Grant, e normal sa se schimbe în containere. Bine ca le au și pe alea...

adriann_
adriann_  •  03 Octombrie 2022, 20:56
Postat de flick2020 pe 03 Octombrie 2022, 18:31

Visezi la fier vechi trolica ? Vezi ca si ciobanu a dat bani pe terenul si constructiile alea, mai mult decat sucu tau. Iar rezultatul final, nu suporta comparatie. Nu mai bine iti vezi de ferul tau ?

POSTACEL, PROBLEMA E CA PANA UNA-ALTA FIX CIOBANUL TTAU PUSCARIAS SE OCUPA CU FERUL :)) A taiat si vandut la fier vechi halele de la ARCOM, asta e un fapt, nu o parere. OFTICA-TE :)) Inca un template penibil s-a dus pe copca :))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează