FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mutare de urgență la Rapid după gafele lui Horațiu Moldovan! Conducerea a confirmat negocierile

Rapid vrea să-l aducă în Giulești pe Bogdan Lobonț ca antrenor de portari, după gafele lui Horațiu Moldovan. Foto: Imago
Rapid vrea să-l aducă în Giulești pe Bogdan Lobonț ca antrenor de portari, după gafele lui Horațiu Moldovan. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 09 august 2023 22:34 / Actualizat miercuri, 09 august 2023 22:49

Rapid poartă negocieri cu Bogdan Lobonț (45 de ani) astfel încât fostul internațional să revină la clubul unde a jucat între 1997 și 2000, cel mai probabil în funcția de antrenor de portari.

Liber de contract după ce i s-a încheiat mandatul de selecționer la reprezentativa U20 a României, Bogdan Lobonț ar putea semna în scurt timp cu Rapid, anunță Fanatik.

Variantă incredibilă anunțată de MM Stoica » Unde s-ar putea disputa derby-ul FCSB - Universitatea Craiova
FCSB - CSU CRAIOVA
Variantă incredibilă anunțată de MM Stoica » Unde s-ar putea disputa derby-ul FCSB - Universitatea Craiova

Rapid negociază cu Bogdan Lobonț

Conducerea clubului din Giulești încearcă să-l convingă pe Lobonț să revină la clubul la care a petrecut 3 ani ca jucător, între 1997 și 2000. Fostul internațional cu 85 de meciuri în tricolor ar urma să ocupe funcția de antrenor de portari, rol pe care în prezent îl îndeplinește Mihai Toader.

Discuțiile vin în contextul în care portarul Horațiu Moldovan a greșit flagrant la ambele goluri înscrise de adversari la ultimul meci, FC Voluntari - Rapid 2-1.

„Vă confirm că avem discuții cu Bogdan și sper să-l aducem înapoi la club. Până nu facem ceva oficial nu îmi place să vorbesc, dar pot să confirm că suntem în discuții. Este o oportunitate pentru noi să-l aducem înapoi la club”, a precizat acționarul Victor Angelescu la emisiunea „DigiSport Special”.

Mutare de urgență la Rapid după gafele lui Horațiu Moldovan! Conducerea a confirmat negocierile
Bogdan Lobonț // foto: Imago Images

Bogdan Lobonț și-a început cariera de antrenor în 2018, la U Cluj, unde a rezistat o jumătate de an. Ulterior a mai fost „secund” la naționala de seniori a României, în perioada august - noiembrie 2019, iar între august 2021 și iunie 2022 a condus selecționata U20.

Tot despre Rapid: 

Ionel Ganea, dezlănțuit după startul ratat al Rapidului: „Pe Șucu îl fac ăștia «ca la Nufărul!», o să se curețe” » Cine ar trage de fapt sforile în Giulești: „Numai oamenii lui sunt acolo!”

Decizia Rapidului l-a uimit pe Șumudică: „Ce se întâmplă cu el? Nici nu l-au dezbrăcat”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (26)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  11 August 2023, 11:17
Postat de yellowstone_vs pe 10 August 2023, 14:15

nu zic ca Iordache nu a fost bun ..nici eu nu l-am prins ...dar nu a jucat la nivelul lui Lobont ...astea au fost vremurile ...asa nici Dobrin nu a jucat unde a jucat Hagi ...greu de comparat ....ne dam doar cu parerea ..

Asa este!

tororosso
tororosso  •  10 August 2023, 15:57

Puțini au fost portari în România care au avut un comportament de clasă și fără ifose de vedetă . Adamache zis și Pepsi ținea sticluța cu Pepsi cu țuică în ea lângă buturile porți dar gafe foarte rar . Lucescu Jr. de asemenea un portar bun și modest , Prunea la fel și foarte popular. La polul opus era Rică cu gafele sale dar când avea ”bulan” era ”zid” în poartă . Erau alte vremuri când sportul nu se practică cu gândul și profit doar financiar . În general sportivi proveneau din clasa medie a societăți iar ambiția lor era de a ajunge măcar pe paginile jurnalelor de sport cât și a mai vedea lumea exterioară .

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  10 August 2023, 14:16
Postat de brentford pe 10 August 2023, 00:07

El activa cand jocul de picior al portarului nu era in fisa postului. Acum,fara joc de picior si doar reflexe nu ajungi nicaieri in Europa la o echipa de top. Multi il blameaza ca a stat la Roma ca “atarnator “,dar nu cred ca statea atati ani acolo fara sa aiba un rol important in vestiar.

Corect !! Dar ca portar a fost excelent !!! Doar stelisti il blameaza ...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează