FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid a anunțat de ce a ieșit Cătălin Cîrjan din lotul de la U21: „Se află în recuperare”

Cătălin Cîrjan // foto: Imago Images
Cătălin Cîrjan // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2023 17:46 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 18:21

Rapid a dezvăluit cu ce accidentare se confruntă Cătălin Cîrjan, mijlocașul ofensiv în vârstă de 20 de ani care a fost nevoit să se retragă din lotul naționalei U21, acolo unde fusese convocat de Daniel Pancu.

Cîrjan a jucat 4 minute în ultimul meci al Rapidului, 3-2 cu Poli Iași, apoi a primit vestea că selecționerul Daniel Pancu l-a convocat la echipa națională de tineret pentru meciurile din această lună cu Armenia (13 octombrie), respectiv Finlanda (17 octombrie).

Duminică, pe 8 octombrie, la mai puțin de 48 de ore de la apariția lui Cîrjan în meciul cu Poli Iași, FRF a anunțat că „din motive medicale”, mijlocașul împrumutat de la Arsenal nu se va mai alătura cantonamentului.

Veste mare la CFR Cluj: 7 întăriri pentru Mandorlini
CFR CLUJ
Veste mare la CFR Cluj: 7 întăriri pentru Mandorlini

Rapid a anunțat de ce a ieșit Cătălin Cîrjan din lotul de la U21

Rapid a dezvăluit în această seară cu ce probleme se confruntă Cîrjan. Este vorba despre o pubalgie, pe care rapidistul a început deja să o trateze prin ședințe de fizioterapie.

„Cătălin Cîrjan se află în recuperare după ce la ultimul meci a acuzat dureri în zona înghinală. În urma investigațiilor medicale, s-a descoperit că mijlocașul nostru suferă de pubalgie, acesta începând deja ședințele de fizioterapie”, a transmis clubul din Giulești.

Pubalgia este o problemă des întâlnită în rândul sportivilor și presupune lezarea țesutului moale din zona abdomenului inferior. Mai exact, potrivit MedLife, „afectarea straturilor profunde ale peretelui abdomenului inferior, la nivel de mușchi și tendoane, prin leziuni apărute la acest nivel în urma unor mișcări bruște, de torsiune sau de schimbare a direcției, mai ales în cursul activităților sportive”.

Cîrjan a început sezonul ca titular, dar și-a pierdut locul în primul „11” începând cu etapa a șasea. Pentru patru partide consecutive a rămas rezervă neutilizată, apoi a intrat spre finalul ultimelor 3 meciuri de campionat disputate de rapidiști.

Tot din Liga 1: 

Basarab Panduru a văzut transferul lui Dorin Rotariu la FCSB și a răbufnit în direct

Răzvan Zăvăleanu, despre un „scurtcircuit” avut în trecut cu Gigi Becali: „Am făcut un lucru foarte bun!” + Laudă patronul altei rivale: „Îl apreciez fantastic”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
rumunek
rumunek  •  12 Octombrie 2023, 10:36
Postat de mafa pe 12 Octombrie 2023, 01:51

Rumburak....cum le ghicesti tu pe toate !!.

Bine parpandele, te-ai prins

mafa
mafa  •  12 Octombrie 2023, 01:51
Postat de rumunek pe 11 Octombrie 2023, 23:45

Decât să nu-l convoace, mai bine să-l cheme apoi să-l dea “în recuperare după o pubalgie”. Marketing de mobilă.

Rumburak....cum le ghicesti tu pe toate !!.

rumunek
rumunek  •  11 Octombrie 2023, 23:45

Decât să nu-l convoace, mai bine să-l cheme apoi să-l dea “în recuperare după o pubalgie”. Marketing de mobilă.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează