FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Iese un rapidist, intră altul! Schimbare de ultimă oră la lotul național

Ștefan Pănoiu, în stânga // foto: Imago Images
Ștefan Pănoiu, în stânga // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2023 14:16 / Actualizat duminica, 08 octombrie 2023 14:30

Convocat inițial la echipa națională U21 pentru meciurile cu Armenia, respectiv Finlanda, Cătălin Cîrjan (20 de ani) nu se va mai alătura cantonamentului condus de Daniel Pancu. În locul lui a fost chemat alt jucător de la Rapid, Ștefan Pănoiu (21).

A ieșit un rapidist, a intrat altul. FRF a anunțat că „din motive medicale”, mijlocașul ofensiv Cătălin Cîrjan nu se va mai alătura lotului României U21, care va disputa două partide în această lună: pe 13 octombrie cu Armenia, pe 17 cu Finlanda.

Conflict la Oțelul, cu soția lui Dorinel Munteanu în prim plan: „Vrea să înregistreze sigla pe persoană fizică!” » Reacția părților implicate
OȚELUL
Conflict la Oțelul, cu soția lui Dorinel Munteanu în prim plan: „Vrea să înregistreze sigla pe persoană fizică!” » Reacția părților implicate

Ștefan Pănoiu, convocat la naționala U21

Locul fotbalistului împrumutat de Rapid de la Arsenal a fost luat de un coleg de-ai săi, Ștefan Pănoiu, mijlocaș dreapta cu un gol înscris în acest sezon, în cele 223 de minute jucate în 10 apariții. În comparație, Cîrjan are 9 apariții, 454 de minute jucate, cu un singur assist, fără să înscrie.

Ștefan Pănoiu nu a mai fost convocat până acum la naționala U21. El are doar meciuri la nivelul U20.

Cei 23 de jucători pe care se va baza Daniel Pancu:

  • PORTARI: Răzvan Sava (CFR Cluj)Otto Hindrich (CFR Cluj)Alexandru Roșca (CSC Șelimbăr);

 

  • FUNDAȘI: Alexandru Pantea (FCSB)Darius Oroian (Sepsi OSK)Cristian Ignat (Mioveni)Răzvan Pașcalău (Lecce / Italia)Gabriel Buta (FCU Craiova)Matei Ilie (CFR Cluj)Andrei Borza (Rapid), Costin Amzăr (Dinamo);

 

  • MIJLOCAȘI: Marius Corbu (Akademia Puscas / Ungaria)Ștefan Pănoiu (Rapid), Cătălin Vulturar (Lecce / Italia), Aurelian Ciuciulete (Unirea Dej)Constantin Grameni (Farul Constanța), Luca Mihai (CFR Cluj)Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova)Rareș Ilie (Lausanne / Elveția), Octavian Popescu (FCSB);

 

  • ATACANȚI: Adrian Mazilu (Farul Constanța)Filip Ilie (Universitatea Cluj)Rareș Burnete (Lecce / Italia).

Naționala U21 face parte din grupa E a preliminariilor pentru EURO 2025, alături de Albania, Elveția, Muntenegru, Finlanda și Armenia.

Selecționata pregătită de Pancu a început cu stângul campania de calificare, 2-3 cu Albania. 

Mai multe știri despre echipa națională: 

Ianis Hagi îi taxează pe jucătorii care refuză să mai vină la loturile naționale: „Aici nu vii pentru bani! Cine nu se simte român, să meargă acolo unde simte”

Denis Drăguș a aterizat în România: „Revenirea la națională este unică” + „Șumudică este extraordinar, m-a ajutat mult”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează