FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Denis Drăguș a aterizat în România: „Revenirea la națională este unică” + „Șumudică este extraordinar, m-a ajutat mult”

Denis Drăguș
Denis Drăguș

Articol de , , - Publicat duminica, 08 octombrie 2023 09:44 / Actualizat duminica, 08 octombrie 2023 10:17

Denis Drăguș (24 de ani) a ajuns în România pentru a se alătura cantonamentului echipei naționale. La aeroport, atacantul lui Gaziantep a analizat următoarea acțiune „tricoloră” și a comentat adaptarea la fotbalul din Turcia.

În urmă cu o lună, Denis Drăguș a ajuns în Turcia, la Gaziantep, împrumutat de la Standard Liege. Drăguș are un început excelent de aventură în Turcia, cu două goluri în 4 apariții, prestații care i-au adus convocarea la echipa națională pentru meciurile din această lună, cu Belarus (12 octombrie), respectiv Andorra (15 octombrie).

Șumudică nu se dezminte » Recital și după eșec, atac la clubul lui Erdogan: „Nu i-am văzut pe teren! Vreau să întreb și eu ceva”
TURCIA
Șumudică nu se dezminte » Recital și după eșec, atac la clubul lui Erdogan: „Nu i-am văzut pe teren! Vreau să întreb și eu ceva”

Drăguș a ajuns în România în această dimineață și se va alătura cantonamentului condus de Edi Iordănescu. La aterizare, pe aeroport, a vorbit cu reporterii despre adaptarea la fotbalul din Turcia și despre ce urmează pentru echipa națională.

Denis Drăguș: „Marius Șumudică este extraordinar” + „Vrem 6 puncte cu Belarus și Andorra”

„Cred că m-am adaptat foarte repede, chiar de la primul meci. Marius Șumudică m-a ajutat foarte mult, știm cu toții ce fel de antrenor este, unul extraordinar, și mă bucur că am luat decizia de a lucra alături de el.

Am fost ajutat să mă acomodez, sunt și Max acolo (n.r. - Alexandru Maxim), Junior, Niță, tot staff-ul m-a ajutat foarte mult și nu pot fi decât fericit că am ajuns acolo.

Campionatul Turciei este foarte puternic, cu jucători foarte importanți, la un nivel foarte bun. Mă bucur că pot juca weekend de weekend împotriva acestor echipe și acestor jucători”, a spus Drăguș despre impactul cu fotbalul din Turcia.

Referitor la convocare, atacantul în vârstă de 24 de ani a afirmat:

„De fiecare dată când revii la națională este unic. Mă bucur că am reușit să am meciuri bune de când am venit în Turcia și că am revenit la echipa națională.

Mergem să luăm 6 puncte, doar asta trebuie să avem în minte. Apoi vom avea două meciuri foarte grele, dar mergem să ne calificăm”.

Citește și: 

Marius Lăcătuș, ferm înainte de meciurile naționalei cu Belarus și Andorra: „Dacă nu câștigăm, nici nu avem voie să ne gândim la Campionatul European”

Edi Iordănescu a anunțat lotul pentru Belarus și Andorra! Ce schimbări a făcut selecționerul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
elgabri
elgabri  •  08 Octombrie 2023, 10:48

Baiatul asta cu ce se ocupa ??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează