INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Șumudică nu se dezminte » Recital și după eșec, atac la clubul lui Erdogan: „Nu i-am văzut pe teren! Vreau să întreb și eu ceva”

Gaziantep, formația pregătită de Marius Șumudică, a fost învinsă de Basaksehir, scor 0-2, în runda cu numărul 8 a primei ligi din Turcia.
Gaziantep, formația pregătită de Marius Șumudică, a fost învinsă de Basaksehir, scor 0-2, în runda cu numărul 8 a primei ligi din Turcia.

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 23:05 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 23:10

Gaziantep, formația pregătită de Marius Șumudică, a fost învinsă de Basaksehir - clubul condus din umbră de preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, scor 0-2, în runda cu numărul 8 a primei ligi din Turcia. 

Seria pozitivă a lui Gaziantep a fost întreruptă în deplasarea cu Basaksehir. Marius Șumudică e de părere că rezultatul a fost nemeritat și a făcut o serie de comentarii în stilul lui caracteristic.

Israel a intrat în „stare de război”! Informații de ultimă oră de la corespondentul GSP de la Tel Aviv: ce se întâmplă cu meciurile din preliminariile EURO 2024
RĂZBOI ÎN ISRAEL
Israel a intrat în „stare de război”! Informații de ultimă oră de la corespondentul GSP de la Tel Aviv: ce se întâmplă cu meciurile din preliminariile EURO 2024

Marius Șumudică: „Nu i-am văzut pe teren!”

„Nu i-am văzut pe cei de la Basaksehir pe teren în repriza secundă. Noi ne-am făcut singuri meciul greu. Am primit gol în minutul 3, apoi ne-am trimis mingea în propria poartă.

În partea secundă am practicat un fotbal foarte bun. Am văzut multe aspecte pozitive. Altul ar fi fost deznodământul dacă marcam din penalty.

Echipa mea a fost într-o condiție fizică bună, am pus presiune pe adversar. Nu știu ce altceva aș putea să fac.

Despre Maxim vă spun un lucru. A transformat 18 penalty-uri până acum. S-a întâmplat să rateze, Basaksehir a avut noroc”, a spus Marius Șumudică, citat de Telegraf.net.

Antrenorul român s-a plâns și de arbitraj.

Nu îmi place să discut despre asta, eu respect pe toată lumea. Arbitrii sunt norocoși că avem sistemul VAR acum. Cu toate astea, din câte am văzut, puteam beneficia de încă un penalty. Eu urmăresc toate meciurile posibile din Europa. Am văzut cât se prelungesc meciurile acolo când există trageri de timp. Aici se dau câte două minute adiționale. Vreau și eu să întreb, care e motivul? 

Toată lumea vine la stadion pentru a vedea fotbal. Dați-ne o șansă să jucăm fotbalul ăsta! Când sunt făcute 5 schimbări și mergi la VAR, dai doar 5 minute? Accept dacă greșesc

- Marius Șumudică

VIDEO. Șumudică, show la revenirea în Turcia: „I don't have «baghet, magic baghet». Cine nu e pregătit rămâne afară!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

După 14 ani! Bellingham l-a egalat pe Ronaldo, la capătul unei prestații galactice » Madrilenii erau pe 5 fără el

Manchester United - Brentford 2-1. McTominay întoarce incredibil scorul în prelungiri, după o nouă gafă a lui Onana

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
romeverest
romeverest  •  08 Octombrie 2023, 12:51

De-ale lui Sumudica !! Daca se prelungea meciul mai mult ar fi putut sa egaleze de la 0-2 ?? Pana acum a invins doua echipe de la subsolul clasamentului si si-a luat un avand prea mare !!

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  08 Octombrie 2023, 10:36

Sumudica e ca romanii astia plecati din tara care s au manjit cu engleza pe la gura))) din ciclul mi am angajat pe unul sa-mi repare "rooful" si mi a zgariat "floorul" cu scara))) date-n sinea mea de poliglot

fcuniversitatea1948
fcuniversitatea1948  •  08 Octombrie 2023, 08:40

nu il prinde craciunul la turci pe sumudica

Vezi toate comentariile (6)
Comentează