INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

Ce au făcut stranierii în week-end » Adrian Mutu, eliminat în derby-ul din Azerbaidjan! Încă un eșec pentru Neftchi

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2023 23:27 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 03:15

Toate informațiile despre prestațiile stranierilor în week-end-ul 7-8 octombrie 2023 pot fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro. 

Mutu, eliminat în derby-ul din Azerbaidjan

Neftchi Baku, formația antrenată de Adrian Mutu, a fost învinsă de Qarabag, scor 0-2, în derby-ul rundei cu numărul 9 din prima ligă din Azerbaidjan.

Antrenorul român a fost eliminat în secvențele finale, din cauza protestelor.

Neftchi Baku ocupă locul 5 în Azerbaidjan, cu 12 puncte obținute în primele 9 runde. Zira și Qarabag împart prima poziție, cu câte 19 puncte.

Dan Petrescu, victorie crucială în Coreea de Sud 

Jeonbuk, formația pregătită de Dan Petrescu, a obținut o victorie crucială pe terenul lui FC Seul, scor 2-0, în runda cu numărul 33 din prima ligă sud-coreeană. În urma acestui succes, Jeonbuk și-a asigurat calificarea în play-off-ul competiției. Mai multe detalii, AICI. 

Ce s-a întâmplat sâmbătă, 7 octombrie: 

Șumudică, Niță, Maxim și Drăguș o înfruntă pe Basaksehir

Gaziantep, formația pregătită de Marius Șumudică, a fost învinsă de Basaksehir, scor 0-2, în runda cu numărul 8 a primei ligi din Turcia.

Portarul Florin Niță, mijlocașul Alexandru Maxim și atacantul Denis Drăguș au fost titulari în tabăra lui Marius Șumudică. Maxim a ratat și o lovitură de la 11 metri, imediat după pauză.

Boloni, învins de Nice

Metz, formația pregătită de Ladislau Boloni, a fost învinsă de Nice, scor 0-1, în runda cu numărul 8 din Ligue 1. 

Pentru antrenorul român a fost al treilea eșec consecutive în campionat. Metz a coborât pe locul 14. Are 8 puncte, două deasupra locului de baraj.

Eșec pentru Man și Mihăilă

Parma, cu Dennis Man și Valentin Mihăilă pe teren, a pierdut deplasarea cu Venezia, scor 2-3, în runda cu numărul 9 din Serie B. Dennis Man a fost titular și a fost înlocuit în minutul 59, chiar cu Valentin Mihăilă. 

Formația celor doi „tricolori” este în continuare lider. A strâns 20 de puncte în 9 runde, eșecul de astăzi fiind primul stagional.

Andrei Burcă, duel de foc cu Al Hilal

Al Akhdoud, cu Andrei Burcă integralist în defensivă, nu a avut nicio șansă în fața lui Al Hilal, eșec 0-3 în runda cu numărul 9 din prima ligă a Arabiei Saudite. Florin Tănase este accidentat și nu a făcut parte din lot.

Al Hilal a avut o formulă de gală astăzi. Nu au lipsit portarul Bono, fundașul central Koulibaly, mijlocașii Ruben Neves și Milinkovic-Savic sau vârful Mitrovic.

Bicfalvi, gol în poarta lui Lokomotiv Moscova

Eric Bicfalvi (35 de ani) a marcat un gol pentru Ural în remiza 2-2 cu Lokomotiv Moscova, din runda cu numărul 11 a primei ligi din Rusia. 

Revenit la sfârșitul lunii august după o accidentare, Bicfalvi și-a reintrat în ritm. A ajuns la 2 goluri și 2 pase decisive în ultimele 3 partide. Astăzi, mijlocașul român a marcat în minutul 53. O ducea pe Ural în avantaj, 2-1, cu un șut din 6 metri.

Victorie pentru Gâlcă în Polonia

Costel Gâlcă (51 de ani) a rupt șirul negru de rezultate în campionatul Poloniei. După două remize și trei înfrângeri plus eșecul din Cupă, antrenorul român a redresat-o pe Radomiak Radom, învingătoare cu 3-0 contra „lanternei roșii” LKS Lodz.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Costel Gâlcă a scăpat momentan de demitere. Echipa sa s-a distrat în meciul cu ultima clasată din Polonia

O legendă a fotbalului sud-american protestează la adresa FIFA: „E o lipsă de respect. Mondialul din 2030 trebuia să aibă loc integral în Uruguay!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 Octombrie 2023, 20:24

...cine i domne boloni ?...si ce cauta el intrun ziar de sport romanesc ?...e antrenorul acela care nu si a dorit sa ne califice de pe primul loc la C.M. din Coreea si Japonia ?...o sa i retrogradeze pe Metz daca nu l schimba cat mai repede ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează