FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - RAPID 0-3

Cătălin Cîrjan, „mărul discordiei”: „Nu m-a convins copilul ăsta” versus „E un «Under» care face diferența!”

Cătălin Cîrjan, în acțiune în U Cluj - Rapid // foto: Imago Images
Cătălin Cîrjan, în acțiune în U Cluj - Rapid // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat duminica, 23 iulie 2023 23:59 / Actualizat luni, 24 iulie 2023 00:20

Titular în primele două meciuri jucate de Rapid în acest sezon, 0-0 cu Sepsi și 3-0 cu U Cluj, Cătălin Cîrjan (20 de ani), fotbalist împrumutat de la Arsenal, a lăsat o impresie bună printre specialiști, însă există și un nume pe care nu l-a dat pe spate până acum: fostul internațional Florin Răducioiu (53).

Fost atacant, Răducioiu spune că mijlocașul ofensiv al Rapidului nu l-a convins până acum. Așteaptă mai mult de la Cîrjan, în special goluri, având în vedere că acesta nu a înscris încă pentru giuleșteni.

Mihai Stoica, după momentul viral cu Florinel Coman: „E spumos! Știți ce porecle le-a pus lui Ovidiu Popescu și Vali Gheorghe?”
FCSB - Dinamo 2-1
Mihai Stoica, după momentul viral cu Florinel Coman: „E spumos! Știți ce porecle le-a pus lui Ovidiu Popescu și Vali Gheorghe?”

Opinii contrastante despre Cătălin Cîrjan. Ce spun Florin Răducioiu și Viorel Moldovan

„Pe mine copilul ăsta... bine, să mai așteptăm puțin. A avut o ocazie în repriza a doua, dar nu m-a convins momentan.

Nu vreau să cred că va fi un Sali un pic mai bun. În seara asta nu m-a convins, dar vreau să-l aștept câteva etape, 10 etape. Vreau să văd dacă dă goluri. Trebuie să dea goluri! E un assist-man, poate să dea pase importante, prin driblingul său, profunzimea sa. Aștept, nu mă pronunț. Prea puțin”, a precizat Răducioiu la emisiunea „Fotbal Show”, realizată în parteneriat de PrimaSport și GSP.ro.

Prezent în studio, Viorel Moldovan a analizat plusurile lui Cîrjan:

„Am fost foarte atent la el, simte foarte bine spațiul dintre linii, se demarcă excelent între linii. Are abilitatea de a se întoarce imediat cu fața spre joc, pe direcția de atac. Are viziune, leagă jocul, poate să pună în evidență jucătorii din compartimentul ofensiv.

Cîrjan se pretează mai bine pe jocul colectiv. Gândiți-vă că e un Under 21. Un Under care face diferența, îți aduce ceva. Mulți joacă cu Underi care nu produc mare lucru”.

Mihai Stoica: „Cîrjan, o achiziție foarte bună!”

Impresionați de aptitudinile lui Cîrjan au fost și Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, și fostul fotbalist Basarab Panduru.

„Cîrjan știe fotbal, caută mereu spații, se demarcă bine, e o achiziție foarte bună. Ca un jucător sub vârstă să fie peste nivelul altora e mare lucru. Unii au mari probleme, Iașiul îl are sub vârstă pe Gheorghiță, care a jucat doar în ligile inferioare E diferență mare”, a opinat MM Stoica.

„Cîrjan ar fi fost titular și dacă nu era sub 21 de ani. Eu cred că poate fi bun, nu vezi pe cineva atât de tânăr care să ia mereu mingea, să aibă inițiativă. Cred că are un viitor frumos. Pare că merge pe drumul corect”, a spus și Basarab Panduru la OrangeSport.

Ce a declarat Cătălin Cîrjan după U Cluj - Rapid 0-3

Suntem foarte fericiți. Ne-am dorit foarte mult victoria. Știam că U Cluj este o echipă experimentată, dar cred că am arătat că suntem o echipă bună și am luat cele 3 puncte.

Mă simt din ce în ce mai bine. Sunt puțin lovit după acest meci, dar sper că o să fie din ce în ce mai bine.

Ne dorim ca la finalul sezonului să câștigăm cel puțin un trofeu și să ne bucurăm alături de fanii noștri.

Tot din SuperLigă: 

Mihai Stoica nu s-a mai ascuns: „Gigi Becali a făcut schimbările! Pentru el începuse meciul cu bulgarii”

Confuzie totală la U Cluj - Rapid » Transmisiunea a picat într-un moment-cheie: „Penalty?!”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (13)
CLIENT
CLIENT  •  25 Iulie 2023, 11:28

Carjan se antreneaza si se adapteaza fotbalului nostru amarat. Carjan nu are o 'dadaca' gen Lucescu(respect) sa se tina dupa el acasa,la scoala ca sa-l faca fotbalist. Carjan o sa evolueze si ,inevitabil v-a pleca afara. Patronii nostrii de cluburi sunt prea saraci sa poata sa tina jucatori de valoare. Nici antrenori valorosi( obisnuiti cu lupta la varf,cupe europene) nu-si permit, poate 1-2 exceptii care intaresc regula. La noi sistemul e simplu: cumpar 500 kg de jucatori cu 2 mil si vand 150 kg cu 4 mil si gata profitu'. Suntem foarte departe de performanta si nici sperante nu sunt. Vezi rezultatele trecute,prezente si viitoare din cupele europene.

nicto
nicto  •  24 Iulie 2023, 13:59

marul discordiei ca parlare l'Italiano... lasati copilu in pace ca si altii se uita la meci...

Teosor
Teosor  •  24 Iulie 2023, 11:56
Postat de Verid pe 24 Iulie 2023, 11:05

Ăștia de nivelul Răducioiu sau Marica , jucători de banca de rezerve , nu cred că sunt citiți de cineva , decât accidental . Părerile lor sunt în general egale cu zero.

Raducioiu asta este un fel de Claudiu Raducanu,doar blond!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close